FOTBAL  »  Superliga  »  VIOLAMANIA.RO

Criză

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Marian Iancu a anunţat că nu-şi permite să vireze banii pentru jucătorii transferaţi în iarnă, iar Uhrin ar putea părăsi echipa

Lovitură de teatru la Poli Timişoara!
Patronul Marian Iancu a oferit ieri un nou motiv de îngrijorare pentru viitorul echipei, anunţînd că BkP nu va plăti transferurile din iarnă, Brezinsky, Borbely, Milhazes, Bădoi şi Martinez, ultimul fiind împrumutat pînă în vară. "Dacă autoriţăţile nu oferă stabilitate, BkP se va retrage. În acest moment, în proporţie de 90 la sută, vom rata campania de transferuri şi vom fi la limita dezastrului. Dacă ratăm transferurile, s-ar putea ca Uhrin să plece, să nu dorească să continue şi să plece!", a anunţat Iancu.

Şeful bănăţenilor crede că autorităţile locale nu doresc să se asocieze cu Poli, deşi toate datoriile clubului au fost achitate. "BkP nu va mai investi la Timişoara pînă acţionariatul nu e întărit prin participarea puterilor locale, proprietarii mijloacelor fixe. Au fost destule termene, în noiembrie, ianuarie şi acum în februarie, dar cred pe nimeni nu-i interesează soarta echipei. Şi atunci de ce să fiu singurul interesat? Dacă pleacă BkP, normal, că voi pleca şi eu", a conchis Iancu.

Uhrin vine azi

Tehnicianul ceh va reveni astăzi în ţară după ce a fost la Praga timp de două zile, într-un scurt "concediu''. Antrenorul va conduce primul antrenament la Timişoara după cantonamentul de zece zile din Cipru, programat la ora 11 dimineaţa. Nu ştiu nimic de lucrurile acestea. Mîine mă prezint la antrenamente", a punctat succint antrenorul aflat în continuare în silenzio stampa.

1,6 milioane de euro au costat transferurile lui Brezinsky şi Borbely, primul adus de la Slovan


"Presiunea nu rezolvă nimic"
Afirmaţiile făcute de patronul lui Poli nu schimbă răspunsul reprezentanţilor Consiliului Judeţean şi Consiliului Local. "Această presiune nu ajută la nimic. Este o procedură pe care noi trebuie să o urmăm. Aşteptăm auditul şi apoi se votează. Nu ştiu de ce a spus Iancu că este convins că nu se va vota asocierea. Pe mine şi pe colegii mei nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe cum o să votăm", a spus consilierul judeţean, Alin Popoviciu.

Orza cere înţelegere
Viceprimarul Adrian Orza şi-a exprimat încrederea că se va vota asocierea cu Poli. "Sper ca auditul să mai rezolve şi el din semnele de întrebare. Trebuie să ne ferim să susţinem proiectele în funcţie de persoana care le propune. Probabil că Marian Iancu a devenit antipatic pentru unii, dar asta nu trebuie să devină motiv de decizie. De cînd e dînsul, Poli e pe un trend ascendent care ar trebui continuat", a spus Orza.

Ciuhandu implicat
Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu a explicat într-o emisiune televizată că este frămîntat de problema asocerii. "Chiar dacă nu am apărut în presă am fost foarte frămîntat de această situaţie apărută la Poli în ultima vreme. Negocierile sub presiune nu sînt negocieri bune. Este clar însă că trebuie să facem ceva pentru a nu văduvi din nou Timişoara de fotbal", a spus Ciuhandu.

Scandal
După ce Miroslav Giuchici a spus că este curios să vadă dacă cele două milioane din transferul lui Torje apar şi în acte, patronul Marian Iancu a luat foc. "Este un dobitoc! Vorbeşte vrute şi nevrute. I-am cumpărat jucători ca să-l scot din sărăcie şi el umblă pe la comisii ca să fim depunctaţi. Asta face Giuchici", a tunat Iancu. Giuchici a părut pasiv. "M-a scos el pe mine din sărăcie? Torje l-a scos pe el din sărăcie, să ştie toţi! Să spună ce vrea despre mine, nu mă interesează", a spus fostul atacant al lui Poli.

Amical cu Novi Sad
După turneul din Cipru, fotbaliştii lui Poli vor juca şi în faţa suporterilor, sîmbătă, de la ora 12.00. Adversar va fi FK Novi Sad, ocupanta locului 7 din liga secundă din Serbia. Uhrin jr. va încerca să încropească o formulă cît mai apropiată de cea care va juca în prima rundă la Tîrgu Jiu, cu Pandurii. Oficialii bănăţeni mai caută un advsar şi pentru data de 16 februarie, cu o săptămînă înainte de debutul returului. Amicalul de sîmbătă cu Novi Sad va putea fi urmărit live pe violamania.ro.

Mansour absent
Atacantul senegalez, Gueye Mansour, nu s-a prezentat nici la antrenamentul de ieri al echipei secunde, singurul care a respectat decizia conducerii fiind în continuare fundaşul Sorin Rădoi. Mansour a motivat că are treabă şi a trebuit să plece din oraş, dar conform regulamentului de ordine interioară el va primi încă o amendă de 500 de dolari, iar dacă nu se va prezenta nici astăzi, va fi suspendat de Poli pe termen nelimitat şi nu i se vor mai achita drepturile financiare.

Asigurări pentru fani
Consilierul judeţean Alin Popoviciu este convins că BKP va rămîne să investească la Poli."Nu cred că vor pleca şi sincer nici nu-mi doresc să se întîmple asa ceva. Dar indiferent ce va fi, suporterii trebuie să fie convinşi că Poli Timişoara o să meargă mai departe. Dacă domnul Iancu rămîne, foarte bine, va avea sprijinul autoriţilor dacă se va ajunge la o înţelegere şi trebuie să se ajungă, dacă va fi să plece echipa tot va merge, pentru că autorităţile nu o vor lăsa. Nu se va mai întîmpla ce s-a întîmplat după ce a plecat Zambon, asta e sigur", a spus Popoviciu.

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (16)
 •  06 Februarie 2008, 14:21

sunt din Timisoara... este incredibil ce se intampla... cand mergea si echipa spre bine se intampla treburile astea... nu se poate... dar in orice caz.. daca Iancu pleaca... asta este... desi nu cred ca o sa mai avem puterea financiara sa ne mentinem sus.. o sa ajungem iara sa ne bucuram de locu 8 :(

 •  06 Februarie 2008, 13:18

Pentru toti frustratii din Bucuresti si Arad care au postat pana acum si care au improscat cu noroi pot sa le spun doar atata: cainii mor de lant iar prostii de grija altora iar caii nu mor cand vor cainii. Chiar daca pleaca Iancu noi tot in Timisoara vom ramane si poate va vom pune probleme mai mari cu investitori locali(mitici fraieri, Iancu ca mitic v-a facut toate jocurile, idioti cu patalama ce sunteti)

 •  06 Februarie 2008, 12:41

Dupa Poli probabil urmeaza si CFR pt k Paszkany zicea k are doar pierderi la CFR Cluj si k vrea k echipa sa se autofinanteze q banii din Champions League (care nu vor veni prea curanda:P), apoi probabil k si Porumboiu o sa desfiinteze Vasluiul in 3 ani fiindk n-are sanse sa ajunga in Cupa UEFA,iar apoi urmeaza Urziceni :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează