FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Criză acută în Giuleşti » Şumudică: "Transferăm doar gratis"

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2011 00:00

Marius Şumudică spune că Rapidul nu are bani de achiziţii şi că poate spera să se întărească în această iarnă numai cu fotbalişti fără angajament

- Domnule Şumudică, discutăm de un boicot al stranierilor la Rapid?
- Nu, deloc! Chiar eu m-am ocupat să le cumpăr biletele şi vă spun că nu am reuşit să le găsim legături pentru data de 10 ianuarie, ca ei să fie prezenţi la reunire. Oricum, străinii deja au început să sosească. Bozovici e deja la antrenamente, marţi au aterizat şi Cassio, Glauber, Ezequias...

- Dar Rui Duarte şi Cesinha acuză conducerea şi îşi cer banii.
- E problema lor ce declară! Sînt direct răspunzători, au făcut afirmaţii, să şi le asume!

- Cînd îl aşteptaţi pe Pancu la antrenamente?
- Am înţeles că marţi seară urma să sosească în Bucureşti şi să aibă o discuţie cu conducerea. Din punctul meu de vedere, e bine venit oricînd!

- Dar pe Băjenaru?
- În cazul lui, Rapid trebuie să plătească o sumă. Şefii m-au informat însă că nu există nici un ban de transferuri.

- George Copos nu e dispus să mai ajute?
- Asta mă depăşeşte. Tot ce pot spune e că în acest moment caut doar jucători liberi de contract. E extrem de greu însă să găsesc pe cineva, la Rapid e valoare, nu poate veni oricine.


"Ce transferuri?! Nu ne gîndim la ele momentan, avem de plătit salariile jucătorilor"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

"Nu ştiu ce au declarat jucătorii străini pe Facebook. Eu sînt mai tolomac şi nu prea stau mult pe internet. Am încredere în jucătorii mei şi nu intru în polemică"
Marius Şumudică, antrenor Rapid


"Vamă" îi arată obrazul lui Duarte
Dinu Gheorghe s-a arătat surprins neplăcut de atitudinea lui Rui Duarte, fundaşul dreapta care a spus despre preşedintele giuleştean într-un interviu GSP că l-a păcălit la bani. "Se pare că Rui a uitat anumite situaţii din trecut, cînd am mai închis ochii. Mă aşteptam la mai multă recunoştinţă din partea lui. În ce-l priveşte pe Cesinha, să vină să discutăm dacă s-a săturat aici! E jucător bun, dar Rapid nu stă în el", a spus oficialul rapidist la GSP TV.

Lazăr şi Bozo, ultimele avertismente
Şumudică începe să-şi piardă răbdarea în ce-i priveşte pe Costin Lazăr şi pe Vladimir Bozovici, fotbalişti care amînă în continuare prelungirea contractelor. "Voi începe să mă gîndesc la alte soluţii în locul lor. Fără să-i jignesc, eu cred că atunci cînd un jucător nu mai vrea să continue, probabil nu se mai gîndeşte atît de mult la joc şi eu trebuie să iau în calcul şi acest aspect", a precizat Şumi la Dolce Sport.

"Daţi-ne banii, nu e corect!"
Brazilianul Cassio Vargas a ajuns aseară în România. "Nu e problema jucătorilor că nu sînt bani, de asta trebuie să se ocupe preşedintele! Nu e corect să nu fii plătit atît de mult timp, trebuie găsită o soluţie pentru rezolvarea acestei probleme! Este dificil să joci atunci cînd nu eşti plătit", a spus atacantul rapidist la aeroport.

Inbox:
- "Băjenaru e în cantonamentul Gloriei, se pregăteşte conştiincios şi se va muta în Giuleşti doar dacă Rapidul arată banii", a spus agentul mijlocaşului bistriţean, Florin Manea.
- Pancu urmează să semneze azi cu Rapid. "Abia a ajuns în Bucureşti. Urmează să avem o discuţie, eu zic că ne vom înţelege la bani", a spus "Vamă".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
andreicazacu09
andreicazacu09  •  12 Ianuarie 2011, 17:29

Pei hai frate odata cu transferurile astea , Toata lumea se intareste numai noi nu ! ;) Macar un 2 atacanti si 1 mijlocas libri de contract , e imposibil sa nu gasesti 2-3 jucatori tineri liberi de contract ;) un brazilian , un argentinian chiar si unul din Arabia saudita pt ca ati vazut cazul Traore sau drogba nu sthi peste cine dai akolo

brylyantu007
brylyantu007  •  12 Ianuarie 2011, 03:47

sumi ai facut cea mai mare greseala de lai dat pe tene imprumt la iasi...

pancone84
pancone84  •  12 Ianuarie 2011, 03:28

intr-adevar, ar trebui data mai multa atentie tinerilor din pepiniera proprie. A.Coman, Tene, Dobroiu, Ciolacu sau Stoica sunt jucatori care usor, usor pot intra in circuitul primei echipe. oricum cine vine gratis pe un salariu de 10.000 pe luna sigur nu e de mare valoare. prefer un tanar rapidist decat un bajenaru la 27 de ani. cel mai important e sa pastram jucatorii buni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează