FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Nicușor Bancu, deranjat de criticile specialiștilor: „Vobesc unii care au jucat fotbal în fața televizorului” » A primit rapid o replică acidă la GSP Live

Nicușor Bancu (27 de ani, fundaș stânga) a marcat în meciul Viitorul - Craiova 1-4, iar la final a răspuns celor care l-au criticat după „dubla” naționalei cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2) din Liga Națiunilor +8   FOTO
Nicușor Bancu (27 de ani, fundaș stânga) a marcat în meciul Viitorul - Craiova 1-4, iar la final a răspuns celor care l-au criticat după „dubla” naționalei cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2) din Liga Națiunilor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 09:25 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 09:47

Nicușor Bancu (27 de ani, fundaș stânga) a marcat în meciul Viitorul - Craiova 1-4, iar la final le-a răspuns celor care l-au criticat după „dubla” naționalei cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2) din Liga Națiunilor.

Nu, nu m-au dezamăgit criticile, nu am cum să contrazic «specialiștii». Ei sunt numarul 1, mai ales că au jucat fotbal foarte mult. Îi las să își dea cu părerea. Unii au jucat fotbal în fața televizorului. S-a văzut că astăzi iar am fost foarte slab. Mă bucur să fiu așa”, a spus Bancu la Look Sport.

„Bancu a fost foarte slab. Depășit în ultimul timp”

După evoluțiile lui Bancu în tricoul României, mai multe personaje din fotbalul românesc l-au pus la zid pe căpitanul oltenilor: 

  • „Bancu nu știu de ce joacă, el nu e nici fundaș, nici mijlocaș, nici atacant. La Craiova nu mai impresionează, e folosit doar pentru că e căpitanul echipei. Iar Ștefan, celălalt fundaș stânga, este un superfotbalist” - Adrian Porumboiu (fost arbitru internațional, 239 de meciuri conduse doar în Liga 1)
  • „Bancu a fost foarte slab. A fost depășit în ultimul timp, și când eram eu la Craiova. El e fundaș stânga, joacă acolo, ce să fie altceva? Ar putea vreodată să joace în locul lui Mihăilă? Nu, e fundaș stânga. Iar acolo ai nevoie de jucători care să nu-ți greșească” - Victor Pițurcă (10 trofee a câștigat Pițurcă la Steaua ca jucător, în perioada 1983-1989: 5 titluri, 3 Cupe, Cupa Campionilor și Supercupa)
  • „A ajuns săracul de 2-3 ori şi a dat nişte centrări de i-a lovit pe poliţiştii ăia din tribună. Cred că acum o să mă urască băieţaşul ăsta” - Marius Șumudică (236 de meciuri în Liga 1, 62 de goluri)

Replică acidă pentru Bancu la GSP Live

Remus Răureanu, jurnalist Gazeta Sporturilor, nu este de acord cu perspectiva lui Nicușor Bancu. „Dacă el nu acceptă critici de la Șumudică, campion și ca jucător, și ca antrenor, om care a câștigat câteva milioane, respectat în meseria lui, atunci înseamnă că doar Roberto Carlos, Marcelo, vârfurile postului de fundaș stânga îi pot analiza evoluțiile”, a spus acesta în cadrul emisiunii GSP Live.

Urmărește AICI emisiunea GSP Live cu Remus Răureanu și Costin Ștucan

Suntem GSP Live! CS Universitatea Craiova e lider în Liga 1 după 4-1 cu Viitorul, iar echipa lui Hagi a ajuns pe ultimul loc. Dinamo mai transferă un lot de spanioli, Straton a fost aruncat din Ștefan cel Mare, Boloni a fost dat afară de Gent, iar guvernul așteaptă luna octombrie pentru a studia dacă fanii pot intra pe stadioane.

Posted by Gazeta Sporturilor - GSP on Monday, September 14, 2020

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Viitorul - CS Universitatea Craiova 1-4

+4 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cum vede Cornel Dinu noua strategie de la Dinamo: „Contra nici nu mai avea chef să vorbească”

Idol pentru MM, dușman pentru Gigi Becali » Gestul din week-end nu i-a picat bine patronului de la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
1185386784824804
Robert Dumitru  •  16 Septembrie 2020, 12:56

cifrele si jocul lui bancu din primele trei meciuri nu le au toti fundasii stanga la un loc din campionat -cine cunoaste se uita pe cifre pe joc -pai camora cum sa greseasca daca nu prea trece in terenul advers el sta pe pozitie -pai bancu sta numai in terenul advers pune presiune este normal sa il prinda descoperit-la ce joaca radoi pe atac este super ,mai ales cand joaca cu trei fundas cum a jucat cu austria pe final

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  16 Septembrie 2020, 09:01

V-a zis-o bine „dragi mari specialisti”! Voi nu criticati constructiv, voi linsati mai cu seama in cazul Univ. Craiova. Bancu ultimile meciuri nu le-a facut la cel mai bun nivel,probabil si timorat de cati au tabarat pe el. Atata timp cat a jucat nu s-a luat gol pe partea stanga afara de ultimul si ala nu total din vina lui. Ba mai mult a centrat la cel putin 3 goluri ale nationalei si a obtinut si un 11 m ratat din pacate,dar nu de el. Asa ca nu va umflati cand voi ati umflat la maxim rautatile la cererea clientelei voastre.

patrupezifrustrati
patrupezifrustrati  •  16 Septembrie 2020, 02:45

Nicusor Bancu este un prazar umflat, bun pentru Liga 1 si atat ! *** foarte slab, fara viteza! Pacaleste fotbalul ca multi alti*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează