FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - UTA 0-0

Ioan Hora crede că a fost eliminat nedrept! Ce spune că s-a întâmplat la faza ratată de camerele TV: „Se uitau toți în altă parte”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 22:48 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 22:52

CSU Universitatea Craiova și UTA au remizat, scor 0-0. Ioan Hora (33 de ani) a fost eliminat în al patrulea minut al prelungirilor. Atacantul arădenilor a prezentat propria versiune asupra fazei. 

În prelungirile meciului din Bănie, arbitrul asistent Alexandru Cerei l-a chemat pe Andrei Chiulete și l-a informat cu privire la un duel între Ioan Hora și Paul Papp. „Centralul” nu a stat pe gânduri și, în urma discuției, l-a eliminat pe atacantul arădean. 

Camerele TV nu au surprins momentul contactului. Nicio reluare nu a fost prezentată, singurul detaliu remarcat fiind buza spartă a lui Papp. Hora spune că fundașul oltean a exagerat. 

Haosul din arbitraj continuă, deşi Vassaras spunea că nu sunt probleme! Chivulete n-a văzut un penalty clar în CSU Craiova - UTA + Părerea specialistului
CSU Craiova - UTA 0-0
Haosul din arbitraj continuă, deşi Vassaras spunea că nu sunt probleme! Chivulete n-a văzut un penalty clar în CSU Craiova - UTA + Părerea specialistului

Ioan Hora: „Doar arbitrul știe de ce m-a eliminat”

„Păcat că nu am plecat cu cele 3 puncte, Craiova nu a avut un șut pe spațiul porții. La faza cartonașului roșu cred că arbitrii erau atenți în altă parte. Doar au sesizat că plângea Papp pe jos. Doar a zis tușierul că l-am lovit, atât, el știe. Eu zic că l-am lovit peste mână, brațul meu e vânăt acum...

Dacă am fi avut VAR, cred că în momentul ăsta aveam mult mai multe puncte. Acum încercăm să câștigăm fiecare meci. Dacă putem, vedem. Dar noi încercăm”, a spus Ioan Hora, la Telekom Sport. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Pe urmele lui Steliano și Matei! Mircea Rednic a lăsat încă un fotbalist în afara lotului

VIDEO Răzvan Burleanu a dezvăluit primul meci cu VAR din România: „E 100%, nu vă ascund!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  14 Decembrie 2021, 23:24

În meciul de la Arad din turul campionatului, Hora l-a atacat criminal pe Screciu și nu a primit nici cartonaș galben măcar (în meciul ăla și lui Bancu i s-a făcut o lucrare dentară de -doar??- un cartonaș galben)... Un "versat" acest Hora, îmbătrânit în rele, s-a mai și mirat îndelung după meci deși lumea îl știe de ce e >n stare... Mă "bucur" pentru eliminarea lui! Merită!

legio.sud
legio.sud  •  14 Decembrie 2021, 23:17
Postat de firaldo pe 14 Decembrie 2021, 23:13

L-ai lovit peste manade i-ai spart gura.Hora..unul din motivele ca aveți puține pct nu e ca avem VAR...ci pt ca ratezi din poziții incredibile...ca și astăzi din 3 m dai peste poarta.

Corect Hora ii ia banii degeaba patronului de la UTA ca și mulți de la Craiova lui Rotaru . Și sa tacă din gura ca ei acolo la UTA sunt niște cotonogari a uitat ce au făcut in meciul tur ???

firaldo
firaldo  •  14 Decembrie 2021, 23:13

L-ai lovit peste manade i-ai spart gura.Hora..unul din motivele ca aveți puține pct nu e ca avem VAR...ci pt ca ratezi din poziții incredibile...ca și astăzi din 3 m dai peste poarta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează