FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Culisele conflictului Adi Popa - Bogdan Vintilă: „S-au încercat amenzi împotriva mea!” + Cum a intrat pe teren fără indicații: „Tănase și Pintilii mi-au spus unde să joc”

Adi Popa (stânga) s-a aflat sub comanda lui Bogdan Vintilă la FCSB +16   FOTO
Adi Popa (stânga) s-a aflat sub comanda lui Bogdan Vintilă la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 20:12 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 21:00

Adi Popa (31 de ani) și-a încheiat contractul cu FCSB și acum dezvăluie cum a intrat în conflict cu antrenorul Bogdan Vintilă (48) și în ce alte situații jenante a fost pus de staff-ul tehnic.

Antrenorul roș-albaștrilor a dorit ca Adi Popa să fie amendat după un episod în care „Motoreta” a ieșit public și s-a plâns că nu joacă. 

„După interviul de la finalul meciului din tur cu Chindia Târgoviște în care am spus că nu sunt mulțumit că sunt rezervă, s-au încercat amenzi împotriva mea. Narcis Răducan este martor. Mi s-a spus că am denigrat imaginea clubului, de acolo a dezvoltat domnul Argeș o discuție în vestiar. Mi-a spus că intru cu el în polemică.

A doua zi am fost sunat de către patron, mi-a spus că am dreptate cu ce am zis la televizor. Dânsul (n.red. Bogdan Vintilă) și domnul Tudor au mers la domnul Becali și au cerut să mă amendeze că am dat acel interviu”, a dezvăluit Adi Popa în direct la emisiunea „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Adi Popa: „Eram trimis să mă antrenez în spatele porții!”

Adi Popa a dezvăluit faptul că în timpul antrenamentelor, o parte dintre jucătorii echipei erau trimiși să se antreneze separat, în spatele porții. 

„Eram trimis în spatele porții cu alți jucători, în timp ce alți juniori participau la antrenament. Nu știu dacă a fost ceva personal sau din cauza faptului că eram foarte mulți. La un nivel profesionist, nu poți trimite jucători de echipa națională în spatele porții. Eram foarte mulți, mai erau Hora, Belu. Ne spuneau că ne întâlnim la final la antrenament, poate facem o miuță

Adi Popa: „Tănase și Pintilii mi-au zis unde să intru”

Adi Popa a povestit o altă întâmplare uimitoare, petrecută înaintea unei partide a FCSB-ului împotriva Academicii Clinceni. Acesta a fost trimis în teren fără să i se ofere indicațiile necesare, nici măcar nu i s-a spus ce post ar trebui să ocupe!

„La meciul cu Clinceni am fost trimis în teren, dar nu mi s-a spus unde intru, ce intru, nimic. Am întrebat o dată, de două ori, în locul cui intru și unde. Mi-au răspuns cred că Tănase și Pintilii mi-au spus «du-te atacant!»”, a dezvăluit Adi Popa.

GALERIE FOTO. Imagini de la duelul Astra - FCSB, scor 3-2

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Se transferă Marko Dugandzic la FCSB? Anunțul lui Valeriu Iftime: „Le-am făcut o promisiune”

Adi Popa descrie calvarul de la FCSB: „Mama este hipertensivă, am trăit clipe foarte grele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
zidane92
zidane92  •  02 Iulie 2020, 10:01
Postat de johnwick_chapter3 pe 01 Iulie 2020, 22:39

cam miroase a inventat. unde, cui a "dezvăluit" A. Popa? că udrea văd că n-are curaj să-și semneze fabulațiile.

Prostea tot ce scrie in articol a zis popa aseară live la DigiSport , o invenție ar fi creierul pentru tine prostea!

danny_l
danny_l  •  02 Iulie 2020, 08:48

Cine mă e atras de FCSB,o să fie ciuca bătăilor în play-off ,poate doar pe Gazul ii bate,că au plecat de la ăia jumătate de echipă,vai de capul lor,ei se bazează că iau cupa,oare?

189254898748309
Claude SH  •  02 Iulie 2020, 06:13

Jenant! Atât în cazul lui Popa, cât și în cazul lui Momcilovici. Dacă mai stau vreo doi ani la Fcsb, Coman, Man, Tănase, o pățesc la fel

Vezi toate comentariile (20)
Comentează