FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO Imagini dezolante din „Ștefan cel Mare”! Cum arată stadionul și gazonul înainte de Dinamo - FCSB

Gazonul arenei din Ștefan cel Mare se prezintă în condiții decente, înaintea primului derby Dinamo - FCSB din 2021. +10   FOTO
Gazonul arenei din Ștefan cel Mare se prezintă în condiții decente, înaintea primului derby Dinamo - FCSB din 2021.

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2021 20:52 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 01:26

Reporterii GSP au vizitat arena din „Ștefan cel Mare” înaintea primului derby Dinamo - FCSB din 2011. Imaginile sunt dezamăgitoare.

  • Dinamo - FCSB e programat miercuri, de la ora 20:45, în etapa cu numărul 21 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Stadionul lui Dinamo este depășit. Zeci de scaune lipsesc din tribune, betonul scărilor pare la rândul lui sătul de povara meciurilor. Terenul arată mai bine decât săptămâna trecută, la meciul cu Gaz Metan (2-1), când suporterii au ajutat la îndepărtarea zăpezii. Este însă moale în continuare și sunt șanse să cedeze pe parcursul derby-ului.

VIDEO. Cum arată arena și gazonul din Ștefan cel Mare înainte de Dinamo - FCSB

Dinamo - FCSB, cu bilete pe Arena Națională

Fanii din programul DDB încearcă în continuare să strângă bani pentru club. Au scos la vânzare bilete virtuale pentru meciul cu FCSB, locația fiind Arena Națională. Prețul unui tichet este de 5 lei. 

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

DDB, acuzații puternice înaintea derby-ului cu FCSB! De ce fanii-acționari vor neapărat control antidoping

Ce înseamnă delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - FCSB » Bookmakerii și-au luat măsuri, pentru un anumit pariu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (65)
foxi
foxi  •  02 Februarie 2021, 23:58
Postat de catalin.palcu pe 02 Februarie 2021, 23:42

Cata siguranta pe voi ca o sa castigati maine! Va dati seama cat de ridicoli o sa pareti daca v-o luati pe coaja? Suntem terminati de spaima ca vin Morutan si Tavi Popescu.

Maine va da FCSB cu terenul in cap!N-o sa va doara, ca-i precum un "pandispan" ..Moale si sfaramicios!:)))De la meciul asta incepe "marea voastra tristete"!Aveti numai meciuri cu echipe de fotbal adevarate , nu de "scaieti" ce aveti voi!:)))

ertyuiop
ertyuiop  •  03 Februarie 2021, 00:09

Stadionul arata la fel precum echipa, 2 cadavre!

smdb
smdb  •  02 Februarie 2021, 23:49
Postat de catalin.palcu pe 02 Februarie 2021, 23:42

Cata siguranta pe voi ca o sa castigati maine! Va dati seama cat de ridicoli o sa pareti daca v-o luati pe coaja? Suntem terminati de spaima ca vin Morutan si Tavi Popescu.

Pai faceti si voi ce puteti, otraviti fantanile, parjoliti campiile... Se joaca in mocirla, faceti sicanari cu control doping, etc. Daca maine se juca pe Arena Nationala, vorbeam doar daca luati scor de tenis sau nu. Asa, pe un teren execrabil, si Arges pare echipa mare :))) Si daca se termina egal maine la lupta in noroi, ce? :))) Noi tot cu titlul si Europa, voi tot cu play-out, retrogradare si faliment. :)))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează