FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum l-a convins Şumi pe Marcos Antonio să vină la Rapid: "Românii nu sînt canibali" ;)

Marcos Antonio, Antonio, Rapid
Marcos Antonio, Antonio, Rapid

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Şumudică s-a chinuit zile întregi să-l convingă pe Marcos Antonio că România nu e o ţară din lumea a treia

Brazilianul a ezitat să semneze cu Rapid fiind speriat de diverşi impresari care aveau alte oferte pentru el

Transferul lui Marcos Antonio (27 de ani) a fost la un pas să nu se mai realizeze! Ajuns la Bucureşti, stoperul sud-american a fost asaltat cu sms-uri de la mai mulţi impresari prin care îl avertizau că face greşeala vieţii.

Fundaşul central avea contracte semnate cu mai mulţi agenţi, fiecare avînd exclusivitate în diverse zone pe mapamond, iar majoritatea îi găsiseră alte echipe. Una dintre oferte era din Grecia, de la PAOK Salonic, formaţie ce era dispusă să-i suporte un salariu pe 275.000 de euro pe sezon şi să-i dea şi 50.000 de euro la semnătură.

"Nu înţeleg cum de a ajuns la Rapid! Cît poate să-i ofere o formaţie ce a terminat pe locul 7? Dacă mergea la PAOK ar fi jucat în Liga Campionilor", a spus Nelson Almeida, unul dintre agenţii lui Marcos. Şi acesta, dar şi alţii l-au asaltat cu mesaje pe fotbalist, cerîndu-i să nu accepte propunerea giuleştenilor. "Rişti să ţi se răpească familia", "Pe stradă sînt şanse mari să fii împuşcat", "E o ţară plină de drogaţi şi de canibali" au fost cîteva dintre avertismentele primite de jucătorul "carioca".

"Am petrecute zile întregi cu el şi l-am plimbat prin tot Bucureştiul pentru a-l convinge că în România nu avem canibali şi că nu are de ce să se teamă"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

250.000 de euro pe sezon cîştigă Marcos Antonio la Rapid, el a fost propus în Grant de Daniel Niculae

Amicale cu Koper şi Sibir
Alb-vişiniii au ajuns în cantonamentul de la Maribor ieri dimineaţă şi s-au bucurat cînd au văzut că termometrul arată doar 19 grade Celsius. În Slovenia, giuleştenii au programate două partide de pregătire în cele 8 zile pe care le vor petrece acolo. Astfel, duminică, la ora 19:00, o vor întîlni pe NK Koper, campioana Sloveniei, iar miercuri, la aceeaşi oră, se vor duela cu Sibir Novosibirsk, "lanterna roşie" din Rusia.

Inbox:

- "Mi-ar plăcea să-l aducem pe Moraes, e un fotbalist fantastic. Conducerea clubului încearcă să găsească o modalitate de a-l lua", a spus Şumudică.
- George Copos vrea să-i prelungească angajamentul lui Spadacio (29 de ani), însă brazilianul ezită să semneze. Patronul i-a oferit 900.000 de euro pentru încă trei ani în Grant, însă Juliano ar vrea să se întoarcă în Brazilia vara viitoare, cînd îi expiră contractul.
- Şumi îşi avertizează elevii: "Vor avea mari probleme cu mine! Să nu aud de poliţie sau de condus sub influenţa alcoolului! Prima oară vor fi sancţionaţi financiar, apoi nu vor mai lucra cu mine la a doua abatere. Vor fi daţi afară!".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
hristac
hristac  •  18 Iunie 2010, 12:31

vrajeala ! comosioanele-s mici in romania ! sa vedem ce stie sumi ?!

strul1986
strul1986  •  18 Iunie 2010, 11:58

Ma pish pe marii impresari care ne cred canibali drogati si mai nush ce... Si asta prost...O auzit retard ca suntem in UE?? Om fi noi cei mai saraci...Dar canibali si drogati si sa ne impuscam pe strada nu om fi... Oricum nu tin cu Rapid dar sper sa fie un jucator bun...Sa creasca campionatul...:P

cismasuciprian
cismasuciprian  •  18 Iunie 2010, 10:09

cica la aia...de ce nu a semnat cu paok o echipa ce joaca in champions league si a semnat cu o echipa de locul 7....care e diferenta? ca la noi castyga 250 si la marea echipa de champ 275 :)) ce mare echipa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează