FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENT

Dan Alexa, după ce a fost lovit de Anamaria Prodan: „Mă opresc pe stradă femeile între 35 și 50 de ani! Îți dai seama câtă bătaie au luat ele?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 13:15

Dan Alexa nu a uitat momentul din vară care a șocat fotbalul românesc, când a fost lovit cu pumnul în figură de Anamaria Prodan, după un meci Astra - FC Botoșani 2-2. 

Antrenorul de 39 de ani a vorbit despre incidentul pe care l-a avut cu impresarul său și dezvăluie cum este tratat de femei acum.

„Dacă am câştigat ceva după episodul ăsta? Merg pe stradă și femeile cu vârsta între 35 şi 50 de ani mă opresc pe stradă. Îmi spun: «Ce băiat bun!»  Îţi dai seama câte bătăi au luat femeile alea pe acasă? Îmi zic «Domnule, eşti singurul gentleman! » Săracele...”, a declarat Dan Alexa la TV Digi Sport.

„După acel incident am jucat la Iași și mi-am dat demisia. Simțeam că dau în gol cumva. Dar domnul Ioan Niculae m-a întors din drum și am început să câștigăm” 
Dan Alexa

Citește și:

Astra dă o nouă lovitură: Kehinde Fatai se alătură lotului condus de Bogdan Andone

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
130446081772222
Matei Zainea  •  17 Ianuarie 2020, 23:42

***...și orice ar mai zice nea Chirurgul Alexa, și mai la fund se duce! Niciodată nu o să scape de pata asta! Doi terminați, adevărată aia cu "cine se aseamănă se adună"! O stricăciune și un păcălici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  17 Ianuarie 2020, 21:39

Dane...insisti, nu stie nimeni din ce motive, cu episodul ala jenant, atat pentru tine, cat mai ales pentru casatorita in cauza !! Atat tu, dar mai mult casatorita, continuati sa va justificati fara sa va dati seama ca mai mult va acuzati !! Ca nu ai lovit-o este un gest frumos pentru ca te simteai vinovat in acea situatie. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vrabiuta12
vrabiuta12  •  17 Ianuarie 2020, 18:16
Postat de Cosmin Petru Ardelean pe 17 Ianuarie 2020, 14:59

Adevarat, daca respectul se impune nu ridica nimeni palma la tine

Intr-un fel aveti dreptate cu "sa impui suficient respect încât să nu ridice aia mâna asupra ta!" Dar, sunt persoane cum e *** milionara in dolari de Anamaria Prodan, ***, si care reactioneaza violent la nervi cu oricinie mai putin cu o singura persoana in toata viata ei (respectiv la ea acela este Reghecampf care are si destui bani si depinde si de cadourile lui generoase de zeci de mii de euro cu care el ii inchide gura Prodancai). ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează