FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a „explodat”: „E inuman la ce e supusă CFR Cluj, nu știu cum vom rezista” + „E miracol dacă batem UTA”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 19:45 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 21:44

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a susținut astăzi o conferință de presă, înaintea meciului din campionat cu UTA, care se joacă duminică, de la ora 20:00.

Tehnicianul campioanei en-titre se plânge de programul aglomerat al echipei sale: „E inuman ce i se întâmplă CFR-ului”, a „tunat” Petrescu, cel care a vorbit și despre problemele de lot pe care le întâmpină înaintea meciurilor cu UTA (Liga 1), AS Roma (Europa League) și Poli Iași (Cupa României).

„Când a venit pauza, am fost fericit. Aveam nevoie de o pauză, la fel și jucătorii. Sperăm să am vești bune, dar avem mai multe rele. Omrani și Vinicius nu vor fi disponibili nici la meciul cu Roma, nici cu UTA, e o veste foarte proastă. Dacă înainte de Roma eram rău, acum suntem și mai rău. Pauza a fost bună, apoi au revenit problemele, o luăm de la capăt.

E o bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună. Niciodată în istorie nu am mai întâlnit să ai nouă meciuri oficiale în 30 de zile, mi se pare exagerat. Vor fi meciuri în care nu vom avea 13-14 jucători, e inuman la ce e supus CFR-ul! În România, CFR e singura echipă cu atâtea meciuri, nicio altă echipă nu are acest program. Nu știu cum vor rezista jucătorii, nici pentru un antrenor nu e bine să aibă atâtea meciuri” a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă de azi.

Dan Petrescu: „Dacă reușim miracolul să batem UTA, ar fi prima lor înfrângere în deplasare”

Petrescu a comentat în stilu-i caracteristic și meciul cu nou-promovata UTA. „Bursucul” se teme de echipa lui Laszlo Balint: „Ei vin neînvinși pe teren străin la meciul cu noi. Dacă reușim miracolul să-i batem, ar fi prima înfrângere a lor în deplasare”

VIDEO Marius Bilașco e sigur: „Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj!” 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV VIDEO Dan Petrescu s-a răzgândit și nu mai pleacă de la CFR Cluj

Iureș, după ce Poli Iași a acceptat să joace cu CFR în deplasare, în Cupă: „V-ați vândut!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
dodo001
dodo001  •  22 Noiembrie 2020, 13:08

Sa le intrebam pe Craiova sau Fcsb daca le placea sa aibe un program aglomerat? Evident ca le plăcea, doar sa joace un meci european, faceau orice. In aceasi situatie sunt toate echipele ce joaca in Europa. Petrescu daca e destept foloseste aceeasi tactica ca anul trecut, putini titulari in meciurile de campionat si cupa, iar echipa mare sa joace in Europa pentru glorie.

dubluv
dubluv  •  22 Noiembrie 2020, 11:09

lasa-te, lasa-teeee

ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2020, 09:37
Postat de remarque pe 21 Noiembrie 2020, 08:09

nu mi se pare o exprimare nimerita. Inuman e sa nu ai ce manca, ce imbraca, sa nu fii liber, sa fii injosit, sa fii abuzat si alte asemenea. Nu sa joci fotbal, de fapt sa iti faci meseria, odata la 3 zile. Oamenii de rand merg la munca zi de zi. Si fotbalistii se antreneaza macar zi de zi. Ori meci, ori antrenament, tot munca este. Cand ii pui sa se antreneze nu le place, vor sa joace. Cand ii pui sa joace, e inuman. Auschwitz a fost inuman. Voi sunteti doar penibili vaietandu-va. Taceti mai si jucati fotbal! Banii si gloria sunt in iarba. Puneti mana pe ele!

Ai dreptate. Ce e inuman in a castiga 1000 de euro pe zi? Bun, nu-i ca la Barca sau Real sau PSG, dar sunt bani buni si suficienti pentru Romania...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează