FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat toate ofertele din Anglia: „M-au dorit și în Premier League, dar am spus NU”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 22:16

Dan Petrescu (51 de ani) a spus întotdeauna că visul său e să antreneze în Premier League și susține că a avut oferte din Anglia, dar le-a refuzat. Antrenorul lui CFR Cluj a explicat motivele care l-au determinat să decline oferte din Premier League și din Championship.

„Am avut multe oferte din Championship și din Serie B din Italia, dar erau de la echipe care se băteau la evitarea retrogradării. Pe mine aceste oferte nu mă tentează. Mă pot duce la echipe din Championship sau din Premier League, dar la început de drum. Să pot să-mi fac eu echipa, strategia. Vreau să merg la echipe cu obiective îndrăznețe, care nu se bat la retrogradare”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

„Am avut ofertă de la Crystal Palace din Premier League”

Tehnicianul campioanei României a fost căutat de Crystal Palace în perioada când o antrena pe Dinamo Moscova (2012-2014), însă a refuzat-o, deși echipa se afla în Premier League.

„Am avut ofertă de la Crystal Palace din Premier League, când echipa avea 4 puncte din 11 meciuri. A venit patronul lor în România după mine și mi-a pus contractul pe masă. I-am zis «cum facem, că aveți 4 puncte din 11 meciuri?». Mi-a spus că îmi prelungește contractul dacă salvez echipa, altfel mă schimbă.

Atunci eram la Dinamo Moscova, aveam o echipă bună și eram sus în clasament. Era greu să mă duc acolo să salvez echipa. În schimb, antrenorul care a mers acolo a reușit să îi țină în prima ligă. Trebuie să ai noroc să fii dorit de o echipă mai bună. Ești compromis dacă te duci și retrogradezi din prima”, a adăugat Dan Petrescu.

Citește și:

Dan Petrescu, prima reacție după conflictul cu Sebastian Colțescu » Cum se scuză tehnicianul CFR-ului: „Am greșit, dar nu mai pot!”

Cum a răspuns Dan Petrescu la întrebarea: „Vii în locul lui Contra la națională?” / „E visul meu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
daniaania
daniaania  •  11 Septembrie 2019, 10:21
Postat de dudelange_mon_amour pe 10 Septembrie 2019, 23:11

acolo nu s-a aratat nimeni dispus sa-i asigure buget de arbitri

Cand nu recunosti un talent, probabil te uiti mai mult la manele si te asociezi cu ele.Frustrarea boala grea

daniaania
daniaania  •  11 Septembrie 2019, 10:19
Postat de Danny Pedr pe 10 Septembrie 2019, 23:52

Da sigur, cine iti da contract in Anglia, nici in liga a 5 nu te angajează ,Rusine de comportament, isteric si limbaj suburban ,

Da da tu nu injuri, copii mici nu injura in aceasta minunata tara de cocalari si mafioti, serios ??????????????Frustrat ce esti, probabil traiesti in biblioteca.

daniaania
daniaania  •  11 Septembrie 2019, 10:16

Are dreptate ca nu este respectat, din cauza ca este la CFR astea ii gasesc tot felul sa-l critice cu orice ocazie, nu conteaza ce rezultate are. Oriunde in lume sunt destui antrenori care injura sau fac circ in spatiu lor.Si la noi sunt destui ,dar nu sunt asa importanti ca DP.Daca era la fcsb nici nu se discuta si era erou national. HAI CFR !!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează