FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

Ce le-a transmis Dan Petrescu elevilor lui înainte de CFR Cluj – Rapid » Philip Otele a spus tot

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 00:11 / Actualizat luni, 06 mai 2024 00:25

Philip Otele (25 de ani), omul meciului pentru CFR Cluj în victoria contra celor de la Rapid, scor 3-2, le-a transmis colegilor lui un mesaj ferm.

Chiar dacă „feroviarii” au urcat cel puțin pentru moment pe locul 2 și sunt favoriți să se califice în preliminariile Conference League (obiectivul echipei), în opinia golgheterului nigerian CFR mai are două meciuri pe care trebuie să se concentreze pentru a-și atinge obiectivul.

Autorul unei „duble” și a unei pase de gol la revenirea lui Dan Petrescu, Philip Otele a dezvăluit că „Bursucul” le-a transmis în vestiar să fie puternici din punct de vedere mental pentru a se impune în fața Rapidului.

Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”
OFERTĂ
Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”

Ce a adus nou Dan Petrescu la revenire, la CFR Cluj - Rapid 3-2

„A fost un meci bun. A fost o reacție foarte bună a echipei. Asta arată că suntem puternici din punct de vedere mental. Evoluția echipei a fost foarte bună, până la urmă am luat toate cele 3 puncte și suntem foarte fericiți.

Sunt sincer, de la începutul sezonului știam că sunt în formă foarte bună. Am jucat în mai multe poziții în acest sezon, dar am crezut în mine și asta m-a ajutat foarte mult.

(n.r.- despre impactul lui Dan Petrescu) Nu a fost atât de diferit. S-a asigurat că toată lumea e pregătită pentru meci. Ne-am analizat adversarii foarte bine. Ne-a zis să fim puternici mental și să mergem să câștigăm acest meci.

Cred că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să fim modești și să ne respectăm rivalele. Mai avem încă două finale de jucat”, a declarat Otele, la finalul meciului, la Digi Sport Special.

Daniel Bîrligea l-a confirmat pe Otele

La rândul său, Daniel Bîrligea a precizat că Dan Petrescu le-a ridicat moralul ardelenilor.

„Era important să câștigăm meciul acesta, să avem continuitate. Ne-a ajutat pentru moral. Cred că anul acesta a fost greu, pentru că am avut mulți antrenori. Pentru mine nu e diferit pentru că am lucrat cu domnul Petrescu. Totul a fost bine”, a subliniat și Daniel Bîrligea.

VIDEO CFR Cluj - Rapid 3-2 » Dan Petrescu, aplaudat de întreg stadionul după victoria în fața Rapidului

Citește și:

Lui Șucu i-a revenit zâmbetul » Cu cine a apărut în Gruia, înainte de CFR Cluj - Rapid
CFR CLUJ - RAPID
Lui Șucu i-a revenit zâmbetul » Cu cine a apărut în Gruia, înainte de CFR Cluj - Rapid
Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”
CFR CLUJ - RAPID
Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
dr.jivago
dr.jivago  •  06 Mai 2024, 06:36

Eiii da , daca v-a zis ca sunteti puternici mental , gata, SuperDan a rezolvat toate problemele de pe planeta asta ! Mai, Otele dar oare nu v-a " strecurat" la pauza ,sa va apucati de simulari penibile , sa va apucati de cersit penaltiuri inventate, nu i-a cerut fundasului ala ,cu nume imposibil s-o dea pe lupte romane sau mongole? NU? Ei ,lasa, curand o sa aflati unde o sa mearga mamele si alte rude imparatesti de-ale voastre...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează