FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO CFR e aproape de o nouă insolvență, dar Dan Petrescu mai vrea transferuri: „Trebuie să aducem din străinătate neapărat”

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 08:23 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 10:31

Înainte de meciul cu CS Mioveni, Dan Petrescu a dezvăluit ce țintă are pentru restul perioadei de transferuri.

  • CFR Cluj - CS Mioveni, în runda cu numărul 3 din Liga 1, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport.

După ce l-a vândut pe Marko Dugandzic la Rapid, Dan Petrescu spune că mai vrea un jucător în atac, mai ales că Sergiu Buș și Daniel Birligea sunt accidentați.

CFR s-ar pregăti de o nouă insolvență! Ce discuție a purtat Nelu Varga + reacția campioanei
CFR CLUJ
CFR s-ar pregăti de o nouă insolvență! Ce discuție a purtat Nelu Varga + reacția campioanei

VIDEO Dan Petrescu mai vrea un atacant la CFR Cluj

„Orice jucător de valoare e de folos. Sincer, avem nevoie de un jucător în atac, după plecarea lui Dugandzic. Sunt multe meciuri și ar mai fi nevoie de un jucător. 

Din păcate, pe Buș și Birligea, care sunt atacanți, nu i-am folosit din cauza accidentărilor și nici nu cred că  îi pot folosi în următoarea lună. Iar în următoarea lună sunt meciuri foarte multe. Avem mare nevoie neapărat de un atacant. Dacă Buș și Birligea erau sănătoși, nu aveam nevoie. Dar 100% avem nevoie de un atacant. 

Mai devreme. Se caută jucători, dar nu e ușor să găsești în perioada asta. Vrem să aducem un jucător împrumut. Să vedem cu ce clauză. Un jucător din străinătate căutăm, care să facă treabă la echipa campioană”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Gabriel Debeljuh (25 de ani), Jefte Betancor (29, Sergiu Buș (25), Daniel Birligea (22) și Emmanuel Yeboah (19) sunt atacanții din lotul lui Dan Petrescu.

Ce transferuri a făcut CFR Cluj în această vară:

  • ANTRENOR: Dan Petrescu (confirmat)
  • VENIRI: Mistrati (Randers), Brucic (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK), Betancor (Farul)
  • REVENIRI: Carnat (Rapid), J. Rodríguez (Dinamo), D. Rusu (Chindia), Butean (Chindia), D. Ciobotariu (FC Voluntari), I. Rus (Ripensia)
  • PLECĂRI: Hindrich (Kisvárda), Fl. Ștefan (Rapid), V. Costache (Rapid), D. Paraschiv (Hermannstadt), Sigurjónsson (liber), Omrani (liber), Susici (liber), Dimitrov (Hajduk Split), Cr. Neguț (Chindia), D. Ciobotariu (Sepsi), Daniel Neguț (Chindia), Bouhenna (FCSB), Chipciu (liber)

Citește și: 

De ce se teme Dan Petrescu de CS Mioveni: „Au 12 jucători cu experiență!” + vrea rivalele FCSB, CSU Craiova și Sepsi în grupele Conference League

Ronaldo Deaconu și-a găsit echipă, după ce transferul la CFR Cluj a picat » A semnat cu o nou-promovată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
clubman
clubman  •  30 Iulie 2022, 17:44

Din comentarii vad ca INCA oftica e mare...:) Desi franarii nu joaca nimic, INCA, sunt sigur ca si in acest an titlul va veni la Cluj...

bererece
bererece  •  30 Iulie 2022, 16:37

Vasileeeeeeeee!!!! Bă, băiatule! Tu ai ochi la fotbaliști cum are străbunică-mea la aifoane! :))))) Nu doar că ești jenibil, dar ești și jenibil! Cumperi o batistă? Apropo :vezi că și anul ăsta se reduc punctele la jumătate înainte de play-off (dacă mai existați până atunci!). Ca să știi, să nu te ia cu călduri și să ne uzi covorașul de la intrarea în play-out :)))))

Averroes
Averroes  •  30 Iulie 2022, 14:45
Postat de dennismoisin pe 30 Iulie 2022, 10:43

Titlul e înșelător și nu are fundament real, schimbați-l. În caz contrar, fac sesizare la organele competente.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează