FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 3-2

VIDEO Cealaltă față a „Bursucului” » Dan Petrescu, conferință spumoasă: „Vreți să vă spun adevărul?” + echipa de care se teme sezonul viitor

Dan Petrescu/ foto: Ionuț Iordache (GSP) +28   FOTO
Dan Petrescu/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 06 mai 2024 11:13 / Actualizat luni, 06 mai 2024 11:50

CFR Cluj a învins-o pe Rapid, scor 3-2, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Superligii. Dan Petrescu (56 de ani) a revenit cu o victorie în Superligă și a susținut o conferință de presă cu zâmbetul pe buze.

Dan Petrescu a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor. I-a fost scandat numele la începutul partidei. Scandările s-au repetat la final, iar antrenorul lui CFR Cluj a fost vizibil emoționat.

VIDEO. Dan Petrescu, emoționat de revenirea la CFR Cluj

„Dacă vreți să vă spun adevărul, parcă niciodată n-a fost ca astăzi. Înainte nu prea îmi strigau numele prea mult. Nu eram foarte apreciat. M-am bucurat enorm. Aici m-am simțit mereu ca acasă. Eu iubesc fanii.

Mă bucur de această primire. Chiar nu mă așteptam. Mă bucur că i-am făcut fericiți. Acum trebuie să mă relaxez și eu. N-a fost ușor nici pentru mine să intru atât de repede”, a spus Dan Petrescu în conferință.

Antrenorul lui CFR Cluj a avut și o contră cu „centralul” Marian Barbu: „E primul galben pe care l-am primit în ultimul an. În Coreea de Sud n-am primit niciunul. Nu protestam pentru că nu aveam de ce. Astăzi m-au supărat câteva lucruri, dar am greșit. Nu trebuia să protestez prea mult”.

Petrescu a comentat și dorința lui Dan Șucu de a-l aduce pe Mircea Lucescu la Rapid: „Știe mai bine ce vrea să facă. E un antrenor care nu mai are nevoie de nicio prezentare. A mai fost la Rapid, a fost și la Dinamo. Cei de la Rapid cred că au toate condițiile. Au lot, fani, bani. Dacă vine Mircea Lucescu pot deveni o candidată serioasă la titlu sezonul viitor. Chiar și fără Mircea Lucescu, eu tot îi văd în lupta pentru trofeu”.

„Buruscul” a încheiat conferința într-o notă amuzantă. A vorbit despre Ermal Krasniqi, fostul lui elev de la CFR Cluj. Cei doi s-au îmbrățișat aseară și au discutat câteva clipe.

Mie mi s-a părut extraordinar azi. În toate meciurile pe care le-am văzut mi s-a părut bun. Avem o relație specială, eu l-am adus în România. Sincer, mi l-aș dori la mine în echipă, nu la adversari. Și astăzi mi l-aș fi dorit la mine. Dacă eu eram aici nu știu dacă îl dădeam. Nu știu ce s-a întâmplat. La pauză a venit la mine, i-am zis să plece că m-a enervat. A jucat prea bine

- Dan Petrescu

VIDEO. Dan Petrescu, după ce a debutat cu o victorie pe banca clujenilor: „Sper să ajut echipa să meargă în Europa”

Citește și alte știri din Superligă:

Ce le-a transmis Dan Petrescu elevilor lui înainte de CFR Cluj – Rapid » Philip Otele a spus tot
CFR CLUJ - RAPID
Ce le-a transmis Dan Petrescu elevilor lui înainte de CFR Cluj – Rapid » Philip Otele a spus tot
Dan Petrescu, spectacol la revenirea la CFR Cluj: „Asta e marea problemă. Dacă eram aici sezonul ăsta, nu se întâmpla așa ceva!”
CFR CLUJ - RAPID
Dan Petrescu, spectacol la revenirea la CFR Cluj: „Asta e marea problemă. Dacă eram aici sezonul ăsta, nu se întâmpla așa ceva!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
milli
milli  •  06 Mai 2024, 12:19

mai degraba in coreea nu avea cum :D

19sevilla86
19sevilla86  •  06 Mai 2024, 12:09

S-a întors pupatorul de steaguri visinii, bursucul amicul caranilor și secundul lui dancu, Dan penalty profitorul ajutat de fluierasii trimiși in misiune de Vassaras, la ordinul lui burleanu, finul lui dancu! Cât de meschin sa fi pt a te întoarce mereu la locul haiduciei, știind ca asta face kolosvar1907 in ultimii 15 ani, fără jena, rusine? De fapt, danut pupatorul de orice steag așa și-a început cariera, ca profitor al smenurilor practicate de Bucșaru și a continuat cu haiducia de la kolosvar! Din cauza asta atunci când pleacă afara, fără Bucșaru, dancu, varga, etc eșuează lamentabil și se întoarce mereu la haiducit in Romanica!

stefanf78
stefanf78  •  06 Mai 2024, 12:03

În Coreea nu avea tupeul cu arbitrii din România, are alt spate aici…

Vezi toate comentariile (9)
Comentează