FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Dan Petrescu, dezvăluire surprinzătoare despre Gică Hagi: „Mi-a spus-o înainte de meciul direct”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 09:00

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, este cel mai aprig contestatar al regulii care le obligă pe cluburi să aibă doi jucători sub 21 de ani la startul meciurilor. 

Tehnicianul a dezvăluit că și Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, nu este încântat de această regulă, deși clubul său a promovat și a vândut mai mulți tineri jucători. 

Gică mi-a zis că regula asta îl încurcă! Mi-a spus-o înainte de meciul direct. Uitați-vă să vedeți dacă a aliniat trei jucători u21 măcar o dată. Nu mai folosește așa mulți pentru că îl încurcă. Își dă seama că nu-l ajută. El vrea să câștige, așa cum vreau și eu. Gică nu vrea regula, vrea fotbal curat. Nici el nu vrea să i se scadă punctele”, a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

6jucători sub 21 de ani a folosit Viitorul în etapa a treia, 3-2 cu Hermannstadt

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu a găsit soluția pentru Liga 1: CFR Cluj campioană! Cum vede finalul sezonului: „Așa nu s-ar supăra nimeni. Ar fi cel mai logic”

Dan Petrescu s-a enervat din nou! Ieșire dură la adresa conducătorilor: „Sunt frustrat! Am golaveraj 2-1, dar Deac are 7 goluri și Păun are 6”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  19 Martie 2020, 08:53

Punctele se scad ...sa aiba si cei de la fcsb sansa sa castige campionatul ...ati vazut voi ceva facut cu cap in romania ??? De exemplu la intrarea in bucuresti in pantelimon ...dupa ce era traficul aglomerat ..niste destepti s-au gandit sa faca parcare chiar in sensul giratoriu ...pentru acest lucru au mai luat si de benzi ...nu m-ar mira dupa ce este gata lucrarea ..masinile care intra in buc ...sa intre prin acea parcare ..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează