FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR 0-3

Afirmația lui Petrescu nu-i va pica bine lui Hagi: „Am avut o echipă mai tânără decât Farul!” » Cum au stat lucrurile în realitate

Dan Petrescu (55 de ani) a remarcat un detaliu interesant după disputa câștigată cu 3-0 în fața lui Gică Hagi (57 de ani).
Dan Petrescu (55 de ani) a remarcat un detaliu interesant după disputa câștigată cu 3-0 în fața lui Gică Hagi (57 de ani).

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 18:21 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 18:22

Dan Petrescu (55 de ani) a remarcat un detaliu interesant după disputa câștigată cu 3-0 în fața lui Gică Hagi (57 de ani). Echipa de start a lui CFR Cluj a avut o medie de vârstă mai mică decât cea a Farului. 

Consacrat datorită faptului că mizează pe fotbaliștii experimentați, uneori chiar aflați pe finalul carierelor, Dan Petrescu se laudă cu o performanță deosebită.

Dan Petrescu, detalii incredibile după accidentarea lui Deac: „Exagerează! Câteodată e prea mult”
CFR Cluj
Dan Petrescu, detalii incredibile după accidentarea lui Deac: „Exagerează! Câteodată e prea mult”

În primul meci din anul 2023, victoria cu 3-0 de la Ovidiu, a folosit o echipă de start cu media de vârstă 26,5 ani. Surprinzător, a devansat formula folosită de Gică Hagi, o medie de 26,6 ani.

Dan Petrescu: „Am avut echipa de start mai tânără decât Farul!”

„Cred că la meciul cu Farul am avut o echipa mai tânără, mă refer la primul 11. Dacă suntem atenți la vârstă și la tot, nu au fost Deac și Camora, asta rezultă. Ei au avut mult mai mulți jucători experimentați. 

Iar atacul nostru din repriza a doua, cu Petrila, Yeboah și Krasniqi e unul dintre cele mai tinere atacuri care au fost la CFR sau în Liga 1. 

Se spunea că mie nu îmi plac tinerii... nu, tată, mie îmi plac fotbaliștii. Dacă găsesc unul bun de 14 ani, îl bag. Dar mereu se spun doar lucruri rele despre mine. Avem atacanți tineri și frumoși!”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Cum au arătat echipele de start în Farul - CFR Cluj 

Farul: Aioani (23 de ani) - Boli (31), Larie (36), Artean (29), Kiki (29) - Nedelcu (25), T. Băluță (23), Grameni (20) - Alibec (32), L. Munteanu (20), A. Pitu (20) 

CFR Cluj: Scuffet (26 de ani) - C. Manea (25), Burcă (29), Yuri (27), Braun (31) - Boateng (28), Muhar (27), Cvek (27) - Yeboah (19), Bîrligea (22), Krasniqi (24)

Banca Farului, mult mai tânără

În ceea ce privește băncile de rezerve, diferența este uriașă. Gică Hagi a avut mai mulți tineri din Academie, Enes Sali (16 ani), Adrian Mazilu (17 ani), Andrei Borza (17 ani) și Dan Sîrbu (19 ani). Media de vârstă a rezervelor Farului a fost de 22,8 ani.

În tabăra lui Dan Petrescu am regăsit doar jucători cu experiență, cu excepția lui Claudiu Petrila (22 de ani) și a lui Rareș Bălan (23 de ani). Media de vârstă a rezervelor a fost de 30,20 ani.

Gică Hagi pune preț pe vârstă

Declarația lui Dan Petrescu nu îi va pica bine lui Gică Hagi. Pe 9 octombrie 2022, „Regele” a intervenit în emisiunea „Digi Sport Special” pentru a-l „urechea” pe Narcis Răducan într-o speță asemănătoare.

Expertul celor de la Digi afirmase, justificat, că Arsenal are o echipă de start mai tânără decât cea a Farului.

VIDEO. Cele mai interesante informații înainte de FC Voluntari - CFR Cluj 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Nu are milă de colegii antrenori din Liga 1: „N-am nicio treabă cu Pintilii sau Croitoru. Dacă n-ai licență, nu stai pe bancă!”

VIDEO Simplu, nu? :) Cum a „citit-o” Strizu pe Farul: „M-am uitat prin clasament”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
007claudiu
007claudiu  •  29 Ianuarie 2023, 18:39
Postat de dumitru.serban pe 29 Ianuarie 2023, 13:36

La ce?? Mijlocasi dreapta peste Deac: Cordea, Baeten, cred ca si Yeboah. Fundasi stânga peste Camora: Jr Morais, Bancu (inainte de accidentare), Radunovic, Kiki

E numai opinia ta. Yebboah e atacant, nu e mijlocas. Doar cand e eliminat mijlocasul sau e accidentat, Yebboah intra mijlocas sau fundas, depinde de situatie. Cand spui de cineva ca e mai rau decat altul trebuie sa te uiti la statistica. Iar statistica spune altceva. Edi Iordanescu ii stie pe Camora si Deac, oricand poate apela la serviciul lor complet.

dumitru.serban
dumitru.serban  •  29 Ianuarie 2023, 13:36
Postat de vasileroaita pe 28 Ianuarie 2023, 20:39

Deac și Camora sunt cei mai buni din țară pe posturile lor!

La ce?? Mijlocasi dreapta peste Deac: Cordea, Baeten, cred ca si Yeboah. Fundasi stânga peste Camora: Jr Morais, Bancu (inainte de accidentare), Radunovic, Kiki

007claudiu
007claudiu  •  28 Ianuarie 2023, 20:46

Nu e cazul de cearta intre Dan si Hagi. Ei sunt prieteni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează