FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, prima reacție după conflictul cu Sebastian Colțescu » Cum se scuză tehnicianul CFR-ului: „Am greșit, dar nu mai pot!”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 20:41

Dan Petrescu (51 de ani) va fi judecat miercuri de Comisia de Disciplină a FRF după ce a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colțescu în meciul pierdut pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-3, de la finalul lunii trecute.

  • CONTEXT: În minutul 42, „Bursucul” a răbufnit la adresa lui Sebastian Colțescu.
  • Petrescu a început să protesteze, a ieșit din spațiul destinat antrenorilor, și a dat startul injuriilor în direcția „centralului”
  • Petrescu nu s-a oprit nici după ce a fost eliminat. A făcut drumul spre vestiare chiar prin interiorul terenului, continuând să gesticuleze nemulțumit și să înjure printre dinți.
  • „Băga-mi-aș p**a în mă-ta”, „Du-te în p**a mea” și „Ce asta, mă? Ce face jegul ăla?!”, au fost câteva dintre cuvintele grosolane aruncate de Petrescu în direcția arbitrului.

Antrenorul lui CFR Cluj și-a recunoscut vina, însă a găsit câteva scuze pentru gesturile sale grosolane din timpul partidei. (Detalii AICI)

„S-a acumulat presiune în dreptul meu. N-am avut o zi în care să mă gândesc la mine pentru că am avut foarte multe meciuri. La ultimul meci am cedat și am avut reacția pe care am avut-o. Îmi pare bine că pot să vorbesc și eu acum, că tot timpul vorbește altcineva despre mine.  

Eu pe unde am fost ca antrenor, mai ales în competițiile europene, niciun arbitru nu mi-a dat niciun cartonaș galben și nu m-a trimis nimeni în tribună. Au știut să comunice cu mine. Și în România sunt arbitri care vorbesc cum trebuie cu mine. Aș vrea să înțelegeți că am greșit când am făcut ce am făcut la acest ultim meci pe fondul oboselii.

Am jucat 17 meciuri în 54 de zile. Dar dacă arbitrii ar ști să vorbească n-aș mai lua cartonaș roșu. Eu vreau să fiu respectat de arbitri pentru că și eu respect pe toată lumea. În secunda 30 am avut fault clar la Traore pe 16 metri, la golul lor a fost fault clar la Costache. Nu a dat nimic acolo și apoi dă penalty. Dar eu nu vreau să vorbesc despre arbitrajul lui Colțescu”, a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

„Eu sunt cunoscut peste tot, pe arbitri cine îi știe?”

„Bursucul” a continuat și i-a luat la țintă pe arbitrii din Liga 1, lăudându-se cu performanțele personale: „Vreau să vă spun că indiferent ce va fi în continuare, carierele mele de jucător extraordinar și de antrenor fantastic nu mi le va lua nimeni. Sunt puțini oameni din România care au reușit să combine meseria de jucător cu cea de antrenor. 

Nici trofeele nu mi le poate lua nimeni. Eu sunt un antrenor nebun, dar muncesc de dimineața până seara. Nu vreau să mă laud, dar dacă ies din România și mă duc în Rusia, în Anglia, mă cunosc toți, dar pe arbitri cine-i cunoaște? Eu am făcut ceva pentru România, ei nu știu ce au făcut”.

Dan Petrescu lasă de înțeles că nu va fi prezent miercuri la termenul în care ar trebui să fie judecat de Comisia de Disciplină a FRF: „Eu vreau să mă prezint la Comisia de Disciplină, dar azi am avut două antrenamente, am tușit toată ziua. Doctorul mi-a dat pastile. Dacă mă simt bine fizic și doctorul îmi zice că pot să zbor, mă prezint la Comisie”.

Citește și:

ASTRA - CFR CLUJ // FOTO Dan Petrescu, derapaj grosolan » L-a înjurat pe Sebastian Colțescu și a fost eliminat: „Du-te în p**a mea! Ce face jegul ăla?!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (32)
cneius
cneius  •  11 Septembrie 2019, 10:05
Postat de ralffy_mr pe 11 Septembrie 2019, 08:44

Ca sa se anuleze trei goluri perfect valabile ar fi trebuit sa fi fost valabile in primul rand.. dar n-au fost.

Au fost valabile. Probabil ai dormit la ora meciului.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Septembrie 2019, 09:07

Astea-s povești cu bursuci! El e stresat și pus pe harță din min. 1 al primei etape. În competițiile europene e mult mai pașnic, arătând tupeu numai în țară, ca orice diasporez de pamperși schimbătoriu. Auzi la el: "eu respect pe toată lumea"! Înjurătura o fi vreo formă de respect la adresa propriilor jucători, a arbitrilor, a publicului?! Trezește-te, omule!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  11 Septembrie 2019, 08:44
Postat de corectu pe 11 Septembrie 2019, 08:16

Ce ar fi făcut Petrescu dacă i se anulau 3 goluri perfect valabile(vezi meciul Astra-Steaua de acum 3ani).Nici nu vreau să mă mai gândesc.Ține de educație.

Ca sa se anuleze trei goluri perfect valabile ar fi trebuit sa fi fost valabile in primul rand.. dar n-au fost.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close