FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO După promisiunea lui Șucu, a venit și reacția „interimarului” Lobonț: „Important e ca toată lumea să vrea. E o diferență subtilă”

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 19:50 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 21:24

Bogdan Lobonț (46 de ani) a susținut primul interviu în calitate de antrenor al Rapidului.

După demiterea lui Cristiano Bergodi, Bogdan Lobonț va asigura interimatul pe banca giuleștenilor. Adrian Iencsi și Ciprian Niță vor face parte și ei din staff-ul tehnic.

Șumudică, interzis la Rapid? » „Direcția clubului este diametral opusă. Subiect închis!”
Rapid
Șumudică, interzis la Rapid? » „Direcția clubului este diametral opusă. Subiect închis!”

Finanțatorul Dan Șucu le-a făcut acestora o promisiune: le-a garantat că vor conduce frâiele echipei și în sezonul viitor în cazul în care vor califica echipa în preliminariile cupelor europene. Lobonț și staff-ul nu vor avea o misiune ușoară. Rapid este la pământ în play-off, cu 4 înfrângeri în 4 meciuri, clasându-se pe locul 5, cu 27 de puncte.

Bogdan Lobonț nu a vrut să vorbească despre șansele Rapidului de a prinde un loc care să o califice în tururile preliminare ale unei cupe europene.

Acesta recunoaște că moralul echipei este la pământ, dar spune că poate mobiliza jucătorii pentru derby-ul cu FCSB, programat sâmbătă, de la 20:30.

VIDEO. Bogdan Lobonț, la primul interviu în calitate de antrenor al Rapidului: „Am primit propunerea cu entuziasm”

„Am primit propunerea cu entuziasm. Același entuziasm vreau să îl transmit și jucătorilor pentru că au calitate foarte bună, au demonstrat-o în atâtea meciuri. Pot să facă lucruri fantastice. Nu costă nimic să visezi, important e să ai visuri cât mai mari, să muncești pentru ele, iar munca te va răsplăti.

Sunt convins că mai devreme sau mai târziu vom reuși să câștigăm un campionat, cum am făcut-o împreună (n.r. cu Adrian Iencsi) și ca jucători. E fundamental să gândești cât mai sus, de asta ne-am apucat de meserie. E valabil în general în viață.

Nu trebuie să ne ascundem după deget. Din punct de vedere mental, nu suntem la un nivel înalt, pot să zic că suntem jos. Avem forța necesară să ne ridicăm. Te poți ridica din orice, putem depăși acest moment din punct de vedere mental. E inutil să vorbim despre ce s-a întâmplat, e important ce facem astăzi. La final, putem trage linie să vedem unde am ajuns.

Într-un derby nu contează forma! Ei traversează o perioadă extraordinară, au șanse mari să câștige campionatul. Noi avem șansa noastră, încă suntem în obiectiv. Facem tot posibilul să obținem maximum cu ceea ce avem la dispoziție.

Am avut atâtea experiențe și aici, și în cariera de jucător. Într-un derby, jucătorii se auto-depășesc. Nu cred că o să fie diferențe la meciul de sâmbătă. Și cu Dinamo pe Arena Națională a fost un meci dificil. Mergem să ne jucăm șansa, asigur pe toată lumea că vom lupta pentru fiecare minge și pentru un rezultat bun.

Toată lumea dorește să ne calificăm în cupele europene, important e ca toată lumea să vrea.

Este o diferență subtilă între a-ți dori și a vrea. Dacă vor toți, atunci putem să îndeplinim acest obiectiv important. Știm ce trebuie să facem, dar momentan nu pot să vorbesc despre șansele Rapidului de a se întoarce în Europa, pentru că nu sunt statistician”, a spus Bogdan Lobonț, într-un interviu pentru canalul oficial de YouTube al clubului.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO.  Raul Rusescu, despre Bogdan Lobonț și sansele să continue și din vară la Rapid: „Este cel mai bun lucru pe care îl putea face Dan Șucu”

Citește și:

Șumudică, interzis la Rapid? » „Direcția clubului este diametral opusă. Subiect închis!”
Rapid
Șumudică, interzis la Rapid? » „Direcția clubului este diametral opusă. Subiect închis!”
Ruptură în vestiarul Barcelonei » Titularul lui Xavi l-a făcut praf pe Araujo în fața camerelor TV!
BARCELONA - PSG 1-4 (4-6 gen.)
Ruptură în vestiarul Barcelonei » Titularul lui Xavi l-a făcut praf pe Araujo în fața camerelor TV!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  18 Aprilie 2024, 10:33

Singurii importanți pentru rezultate sunt impresari. Ei sunt cei ce care dau cota jucatorului. Nu Bergodi a pierdut vestiarul. Nu antrenori dați afară în ultimii ani pe motiv ca au pierdut vestiarul, au facut-o. Dar s-a ajuns la situații când clubul are unele interese și impresari altele. Contrare. UEFA, Frf,Lpf și alte astfel de Asociații nu sunt capabile sa reglementeze activitatea impresarilor pentru a creea o piață corecta care sa susțină ceea ce se numește afacerea Footbal....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close