FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu vestește implicarea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Multe lucruri vor fi schimbate!”

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2024 16:54 / Actualizat luni, 20 mai 2024 17:12

După ce l-a instalat pe nord-irlandezul Neil Lennon (52 de ani), Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a dat o declarație în care anunța schimbări masive în club.

Mai întâi, Dan Șucu l-a lăudat pe noul antrenor în scrisoarea către fani și a promis că la Rapid se va instala o disciplină de fier. Apoi, omul de afaceri vorbit și despre Mircea Lucescu, cu care a avut mai multe întâlniri în ultima perioadă. Și a dezvăluit ce rol a avut marele antrenor în conturarea viitorului Rapid.

Continuă Lobonț în Giulești? Replica antrenorului: „Răbdare! Veți afla și voi cât de curând!”
RAPID
Continuă Lobonț în Giulești? Replica antrenorului: „Răbdare! Veți afla și voi cât de curând!”

Dan Șucu, despre implicarea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Pe baza evaluărilor lui, vom continua investițiile în infrastructură”

„Domnul Lennon va fi ajutat în noul sezon și de un club Rapid mai puternic! Pe baza evaluărilor făcute împreună cu domnul Mircea Lucescu, căruia îi mulțumesc în mod special, vom continua investițiile în infrastructură, vom reforma în totalitate zona medicală (refacere, recuperare, nutriție) și, normal, vom continua investițiile în jucători valoroși, cu mentalitate de învingători.

Sunt multe lucruri care vor fi schimbate în bine, dar prefer să îi las să vorbească despre ele pe colegii responsabili de implementarea lor!” a fost mesajul lui Dan Șucu.

Mircea Lucescu, despre Rapid: „Este singura echipă fără un centru de pregătire propriu”

Recent, Il Luce a vorbit despre ce problemă consideră că are Rapid.

„Am plecat de la ideea că pentru a face performanță trebuie să ai structurile adecvate. Am fost la Ministerul Transporturilor, i-am rugat să-mi dea înapoi Pro Rapidul, care a fost construit de George Copos și de mine. Am făcut eforturi extraordinare să facem un centru de pregătire de succes, cu acel centru Rapid a câștigat două campionate și două cupe.

În momentul de față Rapid nu are acest lucru pentru că domnul Șucu nu primește autorizația pentru a construi pe lângă terenul ăla de l-a făcut pentru prima echipă. Nu reușesc să construiască o clădire care să adăpostească echipa acolo. Altfel nu se poate, nu poți ține o echipă cu două ore de antrenament pe zi, să-i plimbi din Mogoșoaia în Buftea și nu mai știu pe unde. Nu este posibil! Clubul Rapid trebuie să țină cont de asta.

Stadionul este al Ministerului, al clubului Rapid, este adevărat. Dar dacă Rapid ar merge să joace în altă parte, ce ar face clubul cu stadionul gol? Clubul ar trebui să se gândească cum să ajute echipa de fotbal să rămână competitivă, să-i dea posibilitatea să aibă un astfel de centru pregătit pentru echipa de fotbal, ca suporterii să fie mulțumiți, iar stadionul plin la fiecare meci. Este singura echipă fără un centru al ei de pregătire!”, a spus Mircea Lucescu.

VIDEO. Bogdan Lobonț îl avertizează pe Neil Lennon: „Antrenorii de aici trebuie să vorbească română în vestiar”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Dan Șucu ridică tonul la numirea lui Neil Lennon: „Gata cu jucătorii grași sau care stau în discotecă la 3 dimineața!”
RAPID
Dan Șucu ridică tonul la numirea lui Neil Lennon: „Gata cu jucătorii grași sau care stau în discotecă la 3 dimineața!”
Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, protagonist în meciul care l-a șocat pe Lionel Messi în Liga Campionilor
RAPID
Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, protagonist în meciul care l-a șocat pe Lionel Messi în Liga Campionilor

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (33)
666piturca
666piturca  •  28 Mai 2024, 00:13
Postat de VanBasten2000 pe 21 Mai 2024, 01:00

Si stii de ce Neil?! Pentru ca nea Mircea s-a gandit asa...ce antrenor de pe piata poarta numele nevestei mele, Neli... Hmmm, Neil...that's the man for the job.

For sure, for sure. Chiar si azi noapte aici la Senior Home am dat niște pase a la Diego / Napoli 1985 ceva ce n'a văzut nici Stareța Șefă. Nu știu sigur de unde a aflat, ca eu dormeam buștean la ora aia, dar m-a luat la fix: "Vardy, tu ești sub contract cu noi, sa n-avem discuție. Am antenele mele si știu. Vrea sa ni te fure fata lu' Popescu, sa te vrăjească cu Generația lor de Aur, cu aia, cu ailaltă. Dacă pleci, Vardy, ești bun plecat - dus ești, uite ușa. Dar dacă ramai, Vardy, te pun primul pe lista de rugăciuni, si de-o fi sa pleci dincolo, ai sa pleci primul, Vardy, fără sa mai stai la coada. Primul, Vardy, chiar si înaintea lui Nenea Tiri." Acu', Bastenitos, tu știi bine; uneori eu pozez in dur, da' cu efort intelectual mediu spre minim iei cheile de la casa de la mine. Cel putin asa zice nevasta-mea. Cert este ca sunt un om slab, Bastenitos. Am ales sa rămân. Nu știu dacă ți-am zis, Bastenitos, dar Stareța Șefă este blondă, blondă d'aia adevărată, nu făcută pentru Los Angeles, cum mai toate sunt, aici la noi. Am verificat personal.

666piturca
666piturca  •  27 Mai 2024, 20:43
Postat de VanBasten2000 pe 23 Mai 2024, 12:00

Vezi si tu cum sta treaba, daca stranuta Rusia, nu stiu cati au imunitate.

Pai vad aici la noi, la Senior Home. "Toilet camera is for research only". OK? Astea sunt vremurile, Bastenitos, astea sunt vremurile.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  25 Mai 2024, 03:20
Postat de VanBasten2000 pe 21 Mai 2024, 01:02

Poate ca-l subevaluam pe domnul Shookoo. Poate ca domnul Shookoo are calitati de poet iar doamna s-a indragostit de biletelele pe care i le lasa pe frigider cu scurte declaratii de iubire. In versuri.

Domne. Pentru bani nu l-a luat, ca a mărturisit asta intr-un interviu. Dansa, știu de la tine, nu suporta parizeroo, deci pânā si poteca asta este închisă. Ca e barbat frumos, nu e nici un dubiu. Dar cand ți s-a părut Doamna atât de superficialā…? Se stie ca dansa făcea adeseori o glumā in tinerețe, cum ca are in permanențā nevoie de doi barbați, unul sa faca de mâncare si unul sa facā curațenie. Dar, zicem cā aspectul āsta este covered, pentru următorii 122 de ani. La fel si cu piscina, vād cā ai aprobat renovārile și tot. Deci, ce ar mai putea fi? Doamna e pisicā de apartament, nu e devoratoare d’aia ca Nuți Wood sau Firea. E clar (știi prea bine) ca Doamna are o puternicā laturā sensibilā. Dominantā. Cum mai ușor să atingi diapazonul Doamnei dacā nu cu o poezie, o vorbā de duh, o rimā rafinatā ca un whisky scoțian din 1972…? Gotta hand it to you, Bastenitos! You sure have that X-Ray Vision! Când le vezi, le vezi!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează