FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

EXCLUSIV Șucu îi răspunde tăios lui Iftime: „Îi e subordonat economic lui Becali, înțeleg că îi ține partea”

Dan Șucu, acționar Rapid
Dan Șucu, acționar Rapid

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 19:38 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 20:31

Acționarul Rapidului, Dan Șucu, i-a răspuns lui Valeriu Iftime, care îl acuzase pe Onea pentru atacul la Florinel Coman și cerea rejucarea meciului Rapid - FCSB, scor 1-0.

Deranjat de afirmațiile și comentariile lui Valeriu Iftime împotriva Rapidului, dar mai ales împotriva lui Răzvan Onea, în legătură cu faultul asupra lui Florinel Coman, Dan Șucu a făcut câteva precizări: 

Toată lumea se ia de Răzvan Onea, dar toți specialiștii noștri din club sunt de părere că a fost un atac mai energic, intens, dar nu unul de «roșu». În niciun caz unul care să-l pună pe targă pe Florinel Coman, cum s-a exprimat domnul Iftime.

Daniel Niculae contraatacă: „Nu trebuia niciun roșu cu FCSB! Aud numai bocete, de la București la Botoșani”
RAPID - FCSB 1-0
Daniel Niculae contraatacă: „Nu trebuia niciun roșu cu FCSB! Aud numai bocete, de la București la Botoșani”

Dan Șucu îi răspunde lui Valeriu Iftime, care a luat partea FCSB-ului

Patronul Mobexpert a continuat: „Oricine altcineva ar putea avea o părere în legătură cu acel moment, mai puțin domnul Iftime. A uitat probabil că în meciul din tur, când au venit în Giulești, un jucător de la Botoșani a avut un atac mult mai dur la Papeau. Ivanov i-a rupt glezna. La propriu. Atunci chiar a fost un fault de targă. 

A avut ruptură de ligamente și fractură de gleznă. Jucătorul nostru a stat aproape 5 luni și încă nu și-a revenit complet. Și ce s-a întâmplat la acel meci? Ivanov a luat numai cartonaș galben, iar ei au plecat cu un punct din Giulești. Atunci de ce n-a mai zis nimic domnul Iftime?! 

Vine acum să propună soluții aiuritoare, cu rejucarea meciului?! Înțeleg că îi ține partea partenerului său de afaceri, căruia clubul din Botoșani îi este subordonat economic. Dar și așa sunt atacuri total nejustificate și fără sens. 

Cum să fie cel mai vehement patronul unei echipe care a scos din circuit, pentru multă vreme, un jucător de-al Rapidului? Unde e logica?! Mă gândesc că singura explicație este această legătură de afaceri, cu numeroasele transferuri de jucători”, a precizat Șucu.

Toate aceste atacuri și polemici induc ideea că am fi învins cu ajutorul arbitrilor și scad din meritele echipei nostre. Dar din punctul nostru de vedere, noi am câștigat pe teren acest meci cu FCSB și nu este normal să li se ia din merite jucătorilor noștri.

- Dan Șucu, acționar Rapid

VIDEO cu faultul asupra lui Florinel Coman

Mai multe știri despre Rapid - FCSB:

Mihai Stoica îl jignește pe Adrian Mutu: „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului”

Adrian Mutu sare în apărarea lui Răzvan Onea, după scandalul făcut de FCSB: „A fost băiat deștept”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (39)
forumer.47
forumer.47  •  30 Aprilie 2023, 02:24
Postat de dr.jivago pe 25 Aprilie 2023, 20:51

Sucule ,rusinea e un capitol inchis ptr tine, inteleg? Te iei de toata lumea, in loc sa inghiti in sec ,sa pui capul in pamant si sa ... TACI! Tupeu de geambas de furnituri , cu preturi comparabile vanzarii unui apartament de 2 camere ne prosteste cu seninatatea unui patron plin de gaze...Un inchipuit! Am fost pe stadion , a fost un vuiet de groaza in tribune, ca la cutremur la intrarea criminala a lui onea iar mutu era mut, cu mainele ,,in cap,,. Perplex.. Il urmaresc acum pe mutu, vorbeste gafait, isi inghite saliva des,are o greutate infinita in a silabisi dar minte facil,natural ; astia doi ,el si sucu ,zici ca-s loviti in moalele capului, vorbesc de ,,joc energic,, de ,,intrare la minge,,.Doamne iarta- ma? Sunt curios ,ce-or intelege copiii care privesc la TV din *** verbala a acestor doi ***

Tu scrie-i, ca el sigur citeste :)). Zecesebist prost. Ups, pleonasm.

inshallah
inshallah  •  26 Aprilie 2023, 18:48
Postat de miciBIO pe 26 Aprilie 2023, 09:47

Habar nu ai, lasă comentariile de baltă, hai cu argumente. Repartitorul din apartamentul tău s-ar putea să fie montat de firma lui Iftime, care a câștigat multe contracte, vezi firmele lui și bilanțul în SEAP/SICAP. Iftime nu e un neica nimeni, e mult peste Șucu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Magicarius
Magicarius  •  26 Aprilie 2023, 13:19
Postat de 21saonu pe 25 Aprilie 2023, 21:59

Ivanov nu a avut nici o treaba cu mingea,era la cativa metri in spatele lui papeau...practic a sarit la picioare cu intentia clara de a rupe(pe moldoveneste)...au fost faulturi mult mai dure care s au lasat cu accidentari urate,ceea ce nu a fost cazul sambata si nu s a facut atat tam tam...nu are rost sa mai discutam de edjouma ca fcsbistii vad doar *** altora din ograda

Iar onea si grigore au avut treaba cu mingea ? :))) "practic a sarit la picioare cu intentia clara de a rupe(pe moldoveneste)" se aplica 100% si celor 2. De ce e asa greu sa recunoasteam ce e evident? Doar ca sustinem o echipa nu e normal sa acceptam aceste intrari care nu au nici o legatura cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează