FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dani Coman: "Steaua ar da lovitura cu Yazalde!" » Roş-albaştrii trag şi de "Il Pifferaio"

Yazalde măsoară 1,83 metri și poate fi o alternativă în atacul Stelei, mai ales că lui Kapetanos nu-i va fi prelungit angajamentul
Yazalde măsoară 1,83 metri și poate fi o alternativă în atacul Stelei, mai ales că lui Kapetanos nu-i va fi prelungit angajamentul

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 12:11

Dani Coman are numai cuvinte de laudă pentru vîrful portughez din lotul Astrei, în vreme ce Dinu "Vamă" consideră că doar "militarii" îşi pot permite să-l cumpere.

Un rival al celor din Ghencea, portarul Dani Coman, de la Astra Giurgiu, elogiază prima ţintă a Stelei din mercato de vară, Yazalde Gomes: "Din punctul meu de vedere, Yazalde este unul dintre cei mai buni jucători străini care au fost aduşi vreodată în România. Steaua ar da lovitura cu transferul acestuia, deşi eu mi-aş dori ca el să rămînă la Astra. Repet, cine-l va avea sezonul viitor va fi fericit, Yazalde va juca şi mai bine, mai ales că s-a acomodat cu fotbalul românesc".

Pentru achiziţionarea vîrfului de 25 de ani, roş-albaştri trebuie să plătească 800.000 de euro celor de la Braga, club de care aparţine Gomes. Preşedintele "astralilor", Dinu Gheorghe, spune că doar liderul Ligii 1 îl poate lua definitiv, ţinînd cont de pretenţiile financiare ale portughezilor: "În afară de Steaua, nimeni din fotbalul românesc nu şi-l permite acum pe Yazalde. Steaua a avut venituri foarte mari în ultima vreme şi poate cumpăra un astfel de fotbalist".

Trag şi de "Il Pifferaio"
Chiar dacă l-ar lua pe Yazalde, steliştii se gîndesc serios să-l păstreze şi pe Federico Piovaccari, deşi şansele ca italianul să continue sînt destul de mici. "Păstrarea lui Federico depinde de multe lucruri, mai ales de patronul nostru. Am discutat deja despre asta, vom vedea pe viitor dacă va rămîne la noi. Important e ca şi el să vrea să continue cu Steaua", a spus Reghecampf.

Piovaccari trebuie să se întoarcă la Sampdoria, care-l mai are sub contract pînă în iunie 2015 şi care-i achită un salariu stagional de 700.000 de euro. Dacă va dori să mai joace la campioana României, atacantul de 29 de ani trebuie să-şi scadă mult pretenţiile financiare, motiv pentru care încă ezită să dea un răspuns ferm. El mai are şi varianta unui transfer în Rusia sau în China, ţări unde ar putea încasa un salariu aproape la fel de mare ca la clubul din Genova.

6 goluri a marcat Yazalde la Astra în acest sezon de Liga 1. Piovaccari are 9 reuşite

2 milioane de euro e cota lui Yazalde pe transfermarkt.de, similară cu a lui Piovaccari

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Vreau în Ghencea"
Liviu Antal a anunţat că este decis să îşi depună memoriu pentru a pleca liber de contract de la Vaslui: "Nu mi-am mai luat banii de mai bine de 6 luni aici. Normal că îmi voi depune memoriu. Aş minţi să spun că nu vreau la Steaua. În momentul de faţă nu e nimic concret. Nu are rost să vorbesc mai multe. Steaua e cea mai puternică echipă din România".

"Steaua e campioană"
Antrenorul Astrei, Florin Marin, spune că nu mai are nici o şansă ca echipa sa o detroneze pe Steaua: "Problema titlului s-a rezolvat. Steaua ne-a fost superioară prin constanţă. Noi am pierdut puncte cu echipele mai slab cotate, iar un titlu se cîştigă doar cînd baţi echipele mici! Le-am spus jucătorilor că trebuie să ne concentrăm total asupra campionatului, pentru că trebuie să ne păstrăm pînă la final locul secund".

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (19)
adrianhanganu
adrianhanganu  •  24 Aprilie 2014, 19:45

La cat e de pervers dinu vama, nu m-ar mira sa fie o strategie. Vor sa "intareasca" adversarele. Astra trebuie sa castige campionatul anul viitor ca altfel e deranj mare pentru tot staff-ul, inclusiv pentru mustacios.

the_champions
the_champions  •  24 Aprilie 2014, 13:53

800.000 nu e mult si e si tanar...Reghe ai grija !

judecatorul.
judecatorul.  •  24 Aprilie 2014, 13:00
Postat de romeo_daniel7 pe 24 Aprilie 2014, 12:36

Daca ajunge la Steaua este o mare teapa !!! El nu a reusit sa se impuna la Astra,sunt jucatori mult mai buni acolo decat Yazalde...cum ar fi:Budescu sau cel cu nr.7. Decat sa dai 1 mil.euro si salariu de 200 mii pe an mai bine il pastrezi pe Piovaccari !!! Sampdoria il da gratis doar sa scape de salariu de 700 mii pe an.Asa ca te intelegi cu el pentru 2 sezoane cu 600 mii euro pe sezon si cheltuiesti tot 1,2 mil euro cat ai da si pe Yazalde(macar Piovaccari a aratat ce poate)...dar politica Stelei este destul de ciudata cand vine vorba de transferuri. Daca Yazalde facea 1 mil.euro voi credeti ca se uita Niculae la bani???

La Astra se intoarce Kehinde Fatai care a fost imprumutat 1 an in Belgia. E de 10 ori mai bun decat Yazalde. De asta nu il cumpara.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează