FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae, primă reacție distrugătoare la adresa procurorilor: „O mizerie de dosar!”

Daniel Niculae / Foto: Imago Images
Daniel Niculae / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 16:29 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 17:19

Daniel Niculae, președintele și directorul sportiv al Rapidului, a oferit o primă reacție de când este cercetat în libertate, în dosarul legat de introducerea obiectelor pirotehnice pe stadioane.

Oficialul giuleștenilor a fost săltat de jandarmi și dus la audieri pe 14 martie. Daniel Niculae a oferit o reacție cât se poate de tranșantă. Fostul atacant al Rapidului și al echipei naționale susține că dosarul în care este implicat reprezintă o mizerie prin care s-a aruncat cu noroi în cariera sa.

S-a recuperat și e gata să joace în Sepsi - FCSB: „E 100% apt!” » Cum vede Charalambous partida contra covăsnenilor
SEPSI - FCSB
S-a recuperat și e gata să joace în Sepsi - FCSB: „E 100% apt!” » Cum vede Charalambous partida contra covăsnenilor

Prima reacție a lui Daniel Niculae: „O mizerie de dosar!”

„Vreau să le mulţumesc oamenilor de fotbal care m-au sprijinit. Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi într-o carieră de 20 de ani. Ca să apar ca fiind cel mai mare criminal din România. Au fost nişte mizerii, apoi au apărut fel de fel de teorii ale conspiraţiei, că au apărut după victoria cu FCSB, 4-0.

Au fost false. Nici evoluţia echipei nu a fost una pe care ne-am dorit-o. Ultimele rezultate ne făceau să credem că putem lupta pentru primele trei locuri. Dar nu numai acesta este motivul pentru care nu suntem acolo.

Cert este că Jandarmeria a devenit foarte agresivă cu echipele cu fani mulţi. Nu este corect că a apărut numele lui Sebastian Colţescu în stenograme. Nu am numărul lui. Dosarul va avea o finalitate. Nu este corect ca doi oameni să se afle în închisoare pentru atât de puţin. E clar că legea e depăşită şi ar trebui refăcută”, a declarat Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Noi atribuții pentru Daniel Niculae la Rapid

La ultima ședință de analiză de la Rapid, când s-a lăsat cu despărțirea de Cristiano Bergodi, președintele Daniel Niculae a primit alte sarcini în club. Concret, lui „Nico” i s-a cerut să fie mai activ pe partea sportivă și să preia și îndatoririle funcției de director sportiv.

VIDEO Daniel Pancu l-a vizitat la spital pe Luca Mihai, fotbalistul de la Poli Iași accidentat grav în meciul cu Dinamo: „Am plâns, am râs împreună”

Citește și:

Becali l-a păcălit pe Șucu » Epic fail la Rapid: „Băi Dane, chiar atât de idiot mă crezi?!”
CONCLUZIE
Becali l-a păcălit pe Șucu » Epic fail la Rapid: „Băi Dane, chiar atât de idiot mă crezi?!”
Zău așa, ce-aveți cu Florinel Coman?!
EDITORIAL
Zău așa, ce-aveți cu Florinel Coman?!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  24 Aprilie 2024, 16:19
Postat de troll_csA_de_LaCluj pe 23 Aprilie 2024, 18:18

Baiătul care activează în cadrul clubului patronat de mâncătorul de parizer,se simte murdärit de o anchetă juridică.Intră la DigisParizer să se revolte.E întrebat ce vrea,e lăsat să spună ce vrea.Datorită acestei anchete apar niste discuții în spațiul public.Discuțiile sunt băgate repede sub preș de presă.Nu dă bine să se discute prea mult despre faptul că președintele clubului patronat de un mancător de parizer,sună arbitrul.Ca să aibe diverse discuții,evident.Nimeni nu-l întreabă oare câte alte discuții telefonice a mai avut cu alți arbitri înainte de meciuri.Nu interesează pe nimeni.Nu interesează nici faptul că 30 de etape nu s-a dictat vreun 11 m împotriva acestei echipe,al cărei președinte se sunä cu arbitrul înainte de meciuri ca să poarte discuții.Nu se sesizează nimeni când mâncätorul de parizer lansează acuzații mincinoase asupra unor jucători și echipe.Sar comisiile doar când râde gigi de una că-i sar țâț3l3 când aleargă pe terenul de fotbal arbitrând meciuri masculine.

*** Ce fază ai văzut în care Rapidul a fost iertat de penalty? Ce ți se pare anormal dacă o echipă nu e penalizată cu penalty, dacă JUCĂTORII EI NU AU COMIS NICI UN PENALTY!? Ca să nu mai zic că cel primit la Craiova e inventat, în realitate Ivan l-a călcat pe Hromada. (vezi înregistrările, dar numai după ce faci o școală care să te scoată din întuneric!). În schimb, eu pot să-ti fac o listă cu penalty-uri inventate primite de ***, o listă cu jucători care nu au primit gabene sau roșii, sau cu goluri precum cel de-al doilea din meciul cu Rapid, unde Olaru a luat mingea din peluză, rândul 2. Și mai pot completa lista cu alta despre câte vicieri de rezultat în care Rapidul a fost singura păgubită.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  24 Aprilie 2024, 14:19

Daca tot arsenalul pirotehnic este trecut prin fata jandarmilor si bodygarzilor la intrarea pe stadion, atunci nu vad care-i sensul procesului. Daca s-a demonstrat ca aceste materiale existau deja in locatii absconse din stadion, sa nu-mi spuneti c-au facut-o jandarmii, ca nu va cred. Asa ca mai incet cu bocetul tau Nicolae. Sigur cunosti toate dedesubturile.

nautilus
nautilus  •  24 Aprilie 2024, 00:40
Postat de atacama pe 23 Aprilie 2024, 19:23

RAPID. CINE ESTE RAPID ???? CINE ESTE ACEST NICULAE ???CINE ESTE "mancatorul de parizer" ??? ABSOLUT NIMENI !!!!

Băi "atacatule"....ce ai măă, de ce esti asa agitat!!! Relaxeazăte....fîcîsîbî este FaciCeSpuneBecali, nu este Steaua!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează