FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Daniel Pancu, momente delicate din cauza coronavirusului: „Mi-a scăzut pulsul sub 40. E foarte serios”

Daniel Pncu
Foto: GSP
Daniel Pncu Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 12:33 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 13:11

Daniel Pancu (44 de ani), fostul antrenor de la Rapid și Poli Iași, a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut de când a fost depistat cu Covid-19.

Fostul atacant a mărturisit că a avut probeleme serioase de sănătate după infectarea cu coronavirus și că în urma experienței pe care a trăit-o a decis să se vaccineze, el fiind una dintre persoanele care nu se vaccinaseră până acum.

„E ceva foarte serios. Îmi scăzuse pulsul la 40 în prima zi, e clar că e ceva foarte serios. Nu (n.r. - nu sunt vaccinat), nu am nimic anti vaccin. O să mă vaccinez acum, probabil o să stau câteva luni și o să mă vaccinez. Adică era toată discuția asta între medici. Vedeam un medic pro, unul contra și eram așa nedumerit despre vaccinul ăsta. Dar acum m-am lămurit.

Știi ce eculmea cu virusul ăsta? De când sunt în casă mănânc încontinuu. Nu am mai văzut virus să-ți dea senzație de foame. Și la toți cu care am vorbit așa s-a manifestat. Să stai în casă și să faci burtă e foarte ciudat”, a declarat Pancu la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Dezamăgit de Rapid

Pancu a vorbit și despre echipa sa de suflet, Rapid. Giuleștenii au fost eliminați surprinzător din Cupa României de divizionara Poli Timișoaraz.

„Face parte din tradiția clubului să sufere astfel de meciuri, de surprize neplăcute, cum e capabilă și de surprize plăcute precum în meciul cu CFR sau cu FCSB. Am zis de la începutul campionatului că Rapid are un prim 11, dar nu are un lot care să emită pretenții la primele locuri. 

Chiar dacă e nou-promovată, mă repet, are jucători de echipa națională, care au jucat meciuri în străinătate, dar se pare că soluțiile sunt foarte puține. Au ales să joace cu o echipă alcătuită din mulți jucători de rezervă, jucători fără ritm, tonus, fără jocuri în picioare. Pe undeva, rezultatul nu cred că poate fi surprinzător”, a mai precizat Daniel Pancu.

Video Zeno Bundea, amintiri cu Iencsi și Pancu: „Eu mi-am luat un suc, ei două sticle de vin!”

Citește alte știri din Liga 1:

Valeriu Iftime, noi declarații despre fotbalistul pe care l-a umilit public: „Îi sar siguranțele uneori. Zici că are 30 de tone de metale grele în spate” + „Juca la păcănele”

Argeșenii nu pleacă după fentă: „Nu cred că FCSB va avea probleme din acest punct de vedere”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mihai1186
mihai1186  •  29 Octombrie 2021, 19:48

Mare jucator Zero Bundea :) Dar aici are dreptate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează