FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

De ce a rămas Cristi Săpunaru rezervă la Farul - Rapid: „Acesta e motivul”

Cristi Săpunaru/ foto Imago Images
Cristi Săpunaru/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 09:34 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 09:47

Cristi Săpunaru (40 de ani), căpitanul de la Rapid, a explicat de ce a rămas pe bancă la meciul pierdut cu Farul, scor 1-3.

Fundașul central nu a jucat și a fost înlocuit în primul 11 cu Dragoș Grigore, care mai avea doar un minut în Superliga în acest sezon și nu mai jucase deloc din decembrie. Săpunaru a declarat că are probleme la spate și din acest motiv nu a intrat deloc pe teren la Ovidiu.

Au început discuțiile pentru transferul lui Ștefănescu: „Sub prețul ăsta nu negociem!”
MERCATO
Au început discuțiile pentru transferul lui Ștefănescu: „Sub prețul ăsta nu negociem!”

Cristi Săpunaru: „Am probleme la spate, de asta nu am jucat cu Farul”

„Am avut și am încă o problemă la spate de la meciul cu FCSB, când am alunecat la o fază în repriza a doua. Două zile nu m-am antrenat. Acesta e motivul, nu altul”, a declarat Săpunaru, potrivit fanatik.

Rămas pe bancă, Săpunaru a fost deseori surprins de camerele care au transmis meciul cu Farul stând în picioare. El s-a frământat în continuu în timp ce privea jocul slab al coechipierilor, care au cedat fără drept de apel cu echipa lui Gică Hagi.

Rapid, șanse minime să mai prindă cupele europene

Calculele pentru locul doi în Superliga s-au complicat enorm după etapa #6 din play-off. Dacă Farul și CFR Cluj au obținut victorii importante, Rapid pare că a ieșit din cursa pentru locurile de cupe europene.

Giuleștenii sunt pe locul 5, la 6 puncte de Farul, locul doi, și la 5 de Universitatea Craiova și CFR Cluj, echipele de pe 3 și 4.

Pentru că Oțelul și Corvinul vor juca finala Cupei României, câștigătoarea va merge în preliminariile Europa League și locul 4 din play-off-ul Superligii va rămâne acasă.

Campioana merge în preliminarii Champions League, locul doi în preliminarii Europa League, iar locul 3 va da un baraj cu o echipă din play-out.

VIDEO. Ciprian Marica, despre parcursul fulminant al Farului din play-off: „Nu credeam că putem juca de această manieră”

Citește și:

Ionel Ganea l-a desființat pe Lobonț, fostul lui coleg: „Uită-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta” » Sfat pentru Șucu, patronul „depășit de situație”
Farul - Rapid 3-1
Ionel Ganea l-a desființat pe Lobonț, fostul lui coleg: „Uită-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta” » Sfat pentru Șucu, patronul „depășit de situație”
Într-o intervenție rară, Viorel Hizo a explicat căderea Rapidului: „Echipa nu are lider!”
Rapid
Într-o intervenție rară, Viorel Hizo a explicat căderea Rapidului: „Echipa nu are lider!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
bacy
bacy  •  26 Aprilie 2024, 11:24

Clubul Rapid l-a pus în dificultate pe domnul Săpunaru ! De ce a trebuit să dea un mesaj, la o emisiune TV, să anunțe o ÎNCHIPUITĂ accidentare ? Pe cine trebuie să salveze ? Dvs chiar credeți în povestea că Săpunaru a fost accidentat ? Dvs credeți că echipa din meciul cu Farul a fost făcută de noul ”antrenor” ? Aceste întrebări stau pe limba oricărui microbist și mai ales a simpatizanților acestei echipe ! După ce-a ”scăpat”ușor de liderul galeriei, acest ”don parizer”, nou în fotbal, a luat-o pe urmele predecesorilor lui ! Din păcate ”farmecul” a dispărut și am fost puși în fața crudului adevăr !

ienasoiu
ienasoiu  •  26 Aprilie 2024, 11:08

Adrian Duță, ai grijă la calitatea și corectitudinea informațiilor pe care le dai. În mod normal România are patru locuri în preliminariile europene, campioana în turul întâi din Ch. League, Câștigătoarea Cupei României în turul întâi Europa League, iar locurile doi și trei (treiul condiționat de barajul cu „U”) în turul doi al Conf. League.

ienasoiu
ienasoiu  •  26 Aprilie 2024, 10:54

În Europa League merge câștigătoarea Cupei României, nu locul doi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează