FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGI SPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

De ce este Pandurii - Steaua un meci imprevizibil? Priviţi cifrele!

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 martie 2012 14:18

O etapă interesantă, care cuprinde cîteva capete de afiş foarte interesante, în ordine cronologică, de genul Pandurii - Steaua, Rapid - Dinamo şi Vaslui - CFR Cluj.

La Tîrgu Jiu, roş-albaştrii, cu un nou antrenor, al 3-lea în acest sezon, este vorba despre Mihai Stoichiţă, întîlnesc o revelaţie a sezonului, trupa lui Petre Grigoraş, tocmai tehnicianul despre care se spune că va prelua formaţia din Ghencea din vară. Avancronica partidei aduce în faţă cifre foarte interesante. Atît în ceea ce privesc duelurile directe, cît şi evoluţia din acest campionat ale celor două combatante.

Steaua n-a mai bătut de 4 ani la Tîrgu Jiu
La meciurile directe, Steaua stă mai bine. Cu toate că n-a mai învins la Tîrgu Jiu de 4 ani, mai exact. În continuare, trupa din Ghencea, în 13 întîlniri cu oltenii, are 7 victorii. Alte 4 meciuri au fost remiză, iar de două ori au învins jienii. Aceste victorii ale oamenilor lui Marian Condescu au fost în primăvara lui 2009, 2-0 la Tîrgu Jiu, şi-n tur, 2-1, la Ploieşti, pe terenul Astrei. Pe terenul Pandurilor, meciurile au fost mereu echilibrate: 6 partide, două victorii Steaua, 3 remize şi un succes pentru olteni.

Pandurii-tare acasă, Steaua-slabă în deplasare
În clasamentul general, echipa lui Gigi Becali este pe locul 4, cu 42 de puncte, iar cea a lui Grig este pe 7, cu 35 de puncte. Steaua are prim-planul şi în ceea ce priveşte rezultatelor ultimelor 10 meciuri din Liga 1. Roş-albaştrii ar ocupa un loc în acest clasament, cu 20 de puncte, adică 6 victorii, 2 remize şi două eşecuri, golaveraj 10-5. Pandurii ar fi pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte, adică 3 victorii, 4 remize şi 3 eşecuri, golaveraj 16-12.

Unde stau bine jienii: în clasamentul meciurilor acasă: ocupă locul 4, cu 24 de puncte, avînd, în 12 meciuri, 7 victorii, 3 remize şi două eşecuri, un golaveraj ce spune multe, 23-10. Iar Steaua a demonstrat că nu se simte confortabil în deplasările acestui sezon: ar ocupa locul 8, cu 15 puncte luate din 4 victorii şi 3 remize, pierzînd de alte 4 ori, golaveraj 10-9! Iar asta spune şi mai multe despre echipa din Ghencea.

Grig a măturat pe jos cu granzii
La Tîrgu Jiu, e teren interzis granzilor. Au simţit-o pe pielea lor şi CFR Cluj, şi Rapid, care au luat bătaie la scor. Grig şi compania au învins cu 2-0 pe liderul clasamentului şi i-au administrat lui Răzvan Lucescu un 3-0 usturător. În această primăvară, oltenii au remizat 2-2 cu Dinamo, deşi au jucat o oră în inferioritate numerică. În schimb, acasă, în campionat, Pandurii au pierdut cu Astra (1-2) şi cu Oţelul (0-1), chiar dacă au dominat meciurile.

Ce crezi că va fi sîmbătă, la Pandurii - Steaua?


Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (48)
vafacvadreg
vafacvadreg  •  31 Martie 2012, 12:02

INCREDIBIL. Etapa cuprinde cateva capete de afis "in ordine cronologica"-ca sa fie tot steaua pusa prima. Pai asta e cap de afis mai capete de pluta? Se joaca in caru meu Rapid-Dinamo si CFR- Vaslui si tu pui cap de afis Pandurii-Steaua? Imi provocati greata...imi vine sa vomit...sa va scuip intre ochi..fiti ma jurnalisti ca nu va ia nimeni capu....faceti-va meseria...nu stati capre. bafta

grigs1981
grigs1981  •  31 Martie 2012, 03:20

Rectific 2 solist!

grigs1981
grigs1981  •  31 Martie 2012, 03:18

Ziaristii pregatesc terenul!Va fi un blat cu multe goluri?Am mai vazut blaturi "spectaculoase"!Eu pariez Seaua 1solist!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează