FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

De ce îl preferă Copos pe Ioniţă în locul lui Curelea: "Alex e din grădiniţa noastră, îl iubim"

Într-un an şi jumătate la Koln, Ioniţă a prins numai 8 partide, neizbutind să marcheze vreun gol
Într-un an şi jumătate la Koln, Ioniţă a prins numai 8 partide, neizbutind să marcheze vreun gol

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 22:06

Copos explică de ce Ioniţă e preferat înaintea lui Curelea şi spune că mai lipseşte doar semnătura jucătorului de la Koln pentru ca împrumutul să fie parafat


Rapid anunţă că i-a convins pe germani să-l lase pe Alex Ioniţă (22 de ani) înapoi în Giuleşti. "Am avansat cu negocierile, ne-am înţeles cu cei de la FC Koln şi diseară vom semna contractul cu ei. Mai rămîne să-şi pună semnătura şi băiatul. Vreau să vă spun că nemţii şi-au respectat firma şi au dat din nou dovadă de eleganţă", a declarat George Copos pentru Gazetă.

"Îl cumpăr la vară!"
Finanţatorul giuleştean a explicat de ce Ioniţă a cîştigat duelul cu "studentul" Costin Curelea: "Ce a avut în plus Alex faţă de Curelea? Faptul că e produs al grădiniţei noastre, îl iubim, ţinem la el. Curelea este şi el un fotbalist foarte valoros, dar a fost a doua opţiune pentru postul de atacant".

Ioniţă va fi împrumutat pînă în vară cu opţiune de cumpărare pentru 500.000 de euro, iar Copos promite: "De pe-acum spun că vreau să-l transferăm definitiv la vară". În 2010, Alex a fost vîndut pe două milioane de euro.

"Noi credem cu tărie în Ioniţă şi în faptul că la Rapid el va reveni la forma care l-a consacrat"
George Copos, patron Rapid

750.000 de euro e valoarea lui Ioniţă, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Răzvan revine pe teren
Răzvan Lucescu revine în poartă în cadrul unui meci demonstrativ programat vineri, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Corbeanca. Se vor confrunta două selecţionate inedite, una formată din tineri antrenori şi foşti fotbalişti din prima ligă, iar cealaltă, din personalităţi ale judeţului Ilfov. Alţi foşti fotbalişti ai Rapidului care şi-au mai anunţat participarea sînt Viorel Moldovan, Dănuţ Perjă, Valentin Bădoi.

Săpunaru se revoltă
Vizat de giuleşteni pentru o revenire, Cristian Săpunaru a răbufnit ieri pe site-ul oficial al lui FC Porto: "N-am nici un agent şi nimeni nu poate vorbi pentru mine. Mi se pare ciudat că apar tot felul de persoane ce vor să discute despre posibile propuneri şi să se promoveze folosind numele meu şi al lui FC Porto". Cel mai probabil, fundaşul a fost deranjat de declaraţiile lui Florin Manea, agentul care anunţase marţi că "Săpun" nu e pe placul antrenorului lui Porto şi că vrea să plece. Apropiaţii fotbalistului spun că acesta e nervos şi deprimat din cauză că nici una din variantele de transfer, inclusiv ofertele din Anglia şi Spania, nu se ridică la pretenţiile sale salariale.

Inbox:
»» Constantin Zotta: "Nu ducem lipsă de oferte pentru Cassio, sîntem în discuţii cu mai multe echipe". Rapidiştii solicită 300.000 de euro pentru vîrful brazilian de 28 de ani.
»» Rapid a trimis ieri o înştiinţare către Clubul Sportiv: "Pînă pe 25 ianuarie vă vom plăti ultima tranşă a datoriei şi penalizările aferente, iar apoi ne vom aşeza la negocieri pentru închirierea stadionului".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (13)
eugenidm
eugenidm  •  13 Ianuarie 2012, 17:08

era ceva normal doar nu va asteptati sa bage mana copos in portofel sau credeti ca siman il va ceda asa usor ? eu nu cred dar mi l-as dori

stancuvlad
stancuvlad  •  12 Ianuarie 2012, 12:27

Ca e de 10 ori mai ieftin, de aia il prefera Copos.... Numai ca in cazul asta cred ca solutia mai ieftina e si una mai buna....

imperator
imperator  •  12 Ianuarie 2012, 11:05

Vräjeala marca Copos , sperä sa vinä pe bani putini si savarine . :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează