FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce se teme Steaua

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Nici un suporter nu va sta în galeria roş-albaştrilor mîine, la Galaţi, dacă nu este recunoscut de Zmărăndescu şi de ceilalţi bodyguarzi ai lui Gigi Becali.

Steaua stă cu frica în sîn că ar putea păţi la fel ca Rapid în minutul 73 al derby-ului din Giuleşti. Oficialii Stelei au intrat în alertă maximă după ce au auzit zvonuri că fani ai Rapidului ar căuta să se infiltreze în galeria roş-al­baş­trilor la meciurile din ultimele 5 e­ta­pe, ar încerca să lovească arbitrul cu obiecte aruncate din tribună şi astfel să producă Stelei o pagubă de 3 puncte la «masa verde».

Imediat, conducerea Stelei, în frunte cu Gigi Becali şi Valeriu Ar­gă­seală, s-a reunit de urgenţă la reşe­dinţa patronului din Aleea Alexan­dru. “Nu vreau să ris­căm ni­mic în această luptă teribilă pentru titlu”, a spus Becali, iar la final s-au luat măsuri fără precedent.

La me­ciul de mîine, de la Galaţi, unde tri­bu­nele sînt foarte aproape de teren, ga­le­ria Stelei va fi for­mată doar din persoane care sînt cunos­cute de bodyguarzii lui Gigi Becali!

La intrarea în sectorul unde va sta galeria bucureşteană, Zmărăn­des­cu alături de celelalte gărzi de corp ale lui Becali, dar şi de 3-4 li­deri de galeriei vor verifica per­soa­nă cu persoană pe cei care vor dori să stea în mijlocul fanilor roş-albaş­trilor.

Dacă ei nu vor fi recu­nos­cuţi ca fiind suporteri fideli ai echipei, nu vor fi lăsaţi să intre în respectiva zo­nă de arenă.

“Am decis să folosim această metodă la toate meciurile pe care le jucăm în deplasare. Înainte de a intra în stadion, liderul de grup împreună cu Zmărăndescu vor decide cine intră şi cine rămîne afară”
Valeriu Argăseală preşedinte Steaua

CNP-ul la control!
La iniţiativa lui Argăseală (foto), toţi suporterii Stelei care vor dori să facă deplasarea la Galaţi cu autocarele puse la dispoziţie de conducerea clubului vor fi nevoiţi să se treacă pe un tabel înainte de a pleca din Bucureşti. În plus, lor le vor fi notate numele, prenumele, seria şi numărul Cărţii de Identitate, dar şi Codul Numeric Personal. Cine va refuza să ofere aceste date nu va face parte din galerie.

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (175)
 •  19 Aprilie 2008, 05:52

ce v`as verifica eu pe astia care postati comentariile astea cu trivialitati si apoi v`as trage la raspundere.RUSINE voi nu sunteti fanii unei echipe ci niste personaje care ar trebui repatriate in CONGO! acolo va este locul!respect celor care adauga comentarii strict legate de subiect! forza steaua!

 •  18 Aprilie 2008, 23:51

f buna ideea...

 •  18 Aprilie 2008, 21:40

Toti aveti ce aveti cu Gigi, dar a-ti vrea si voi un patron de club ca el.Esingurul care a bagat multi bani intr-o echipa din Romania si ptr.asta trebuie sa il respectam,pe el si pe cei care investesc in fotbalul Romanesc,ca numai prin ei o sa mai avem echipe competitive in cupele europene.

Vezi toate comentariile (175)
Comentează