FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

De la City în Giuleşti? » Copos încearcă să-l convingă pe Pantilimon să vină împrumut la Rapid

Articol de , - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 09:30

Rapidiştii vor să dea o ultimă lovitură pe piaţa transferurilor şi încearcă să obţină împrumutul uriaşului Pantilimon (2,03 metri) de la Manchester City


Copos caută în aceste zile să aducă un portar pentru a-l înlocui pe Coman, după ce Albuţ a avut evoluţii modeste în cele două partide bifate de el ca titular, cu MYPA (3-1) şi cu FC Vaslui (2-2). Impresarii s-au grăbit să vină cu variante, însă patronul din Grant nu agreează aducerea unui goalkeeper străin, de peste 30 de ani, aşa cum sînt polonezii Mielcarz (32 de ani) şi Przyrowski (31 de ani). Nici Sabău nu e încîntat de idee. "Un portar trebuie să vorbească mult şi, dacă luăm un străin, pînă învaţă limba, se termină turul", i-a zis antrenorul finanţatorului.

Visul lui Copos e repatrierea lui Bogdan Lobonţ (34 de ani), de la AS Roma, însă problema o reprezintă salariul de un milion de euro pe care-l are Lobby în Italia. Internaţionalul român ia în calcul o revenire acasă la anul, cînd va deveni liber de contract.

Ultimul nume apărut pe lista patronului din Grant e Costel Pantilimon, de la Manchester City! Portarul de 25 de ani ar putea ajunge în Giuleşti sub formă de împrumut, avînd în vedere concurenţa mare pe care o are în Anglia. În plus, faptul că în sezonul trecut n-a prins nici un meci în campionat l-a îndepărtat de echipa naţională.

4 meciuri oficiale a bifat Pantilimon în tricoul lui City: trei în Cupa Ligii şi unu în Cupa Angliei

"La vaci e mai curat"
Adrian Porumboiu i-a ironizat pe alb-vişinii din pricina stadionului: "Păcat de atmosfera de acolo, una extraordinară! Stadionul din Giuleşti arată jalnic, se prăbuşeşte pe ei. Făcea George gluma aia cu «ţărănoaia», atunci cînd spunea despre noi că sîntem în afara hărţii, dar eu îi spun că ei sînt în afara istoriei. Vă spun sincer, la grajdurile mele e mai curat ca în tribunele de pe Giuleşti! Vacile mele au aer condiţionat şi toate condiţiile. Înţeleg că e stadionul ministerului şi că ar trebui să investească pentru a reabilita arena, dar uneori şi chiriaşii trebuie să pună mîna să schimbe ceva!".

"Vor fi mult mai puternici"
Rapidiştii sînt lăudaţi şi de rivalii din Liga 1! Chiar dacă în acest moment mai mulţi jucători sînt accidentaţi sau se află în urmă cu pregătirea, Mihai Stoica, managerul Stelei, crede că alb-vişiniii vor arăta altfel cînd nu vor mai avea indisponibili: " Rapid are o echipă bună acum, vor fi şi mult mai puternici în viitor. Sînt sigur că atunci că atunci cînd vor reveni Marius Constantin, Bozovici şi Herea vor fi mult mai tari. Cred că nici Goga nu este încă foarte bine pregătit, dar poate ajunge la un nivel înalt".

"Copos s-a săturat"
După plecarea lui Borcea de la Dinamo, Dumitru Dragomir anunţă că este posibil ca şi Copos să nu mai continue în Giuleşti: "Vă spun eu, s-a săturat şi Copos, este sătul. Păi, ţine echipa asta de ani buni, însă suporterii îl înjură ca la uşa cortului la fiecare meci. Probabil se gîndeşte şi el, de ce ar mai continua?!". Pe lîngă Copos, Dragomir susţine că Porumboiu va renunţa dacă nu va reuşi să cîştige titlul cu Vasluiul în acest an.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (33)
cata2630
cata2630  •  25 Iulie 2012, 19:16

pantelimon ar gresi daca ar veni acum inapoi... mai bine rezeva in anglia decat la pasarile astea....

ninozo
ninozo  •  25 Iulie 2012, 17:00

Cineva de pe acest site are ceva cu mine/comentarile mele si le sterge tot timpul...baietii stiu ca nu-i am la inima :))

vendetta87
vendetta87  •  25 Iulie 2012, 16:58
Postat de ninozo pe 25 Iulie 2012, 16:56

Nu e vb numai de finlandezi...sunt casele de pariuri care ofera meciuri live...e f posibil ca pe bet365 sau bwin sa se transmita live...

sa speram ca poate ii vedem

Vezi toate comentariile (33)
Comentează