FOTBAL  »  Superliga  »  NU PLEACĂ DE LA CFR

De Zerbi refuză divorţul

De Zerbi refuză divorţul de CFR
De Zerbi refuză divorţul de CFR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 10:40

Conducerea clujenilor i-a propus italianului întreruperea colaborării, dar acesta vrea să-şi ducă contractul pînă la capăt. ”Il Fantasista” ar putea ajunge la echipa a doua

Portughezul Dani Fernandes şi italianul Roberto De Zerbi sînt jucătorii la care clubul din Gruia vrea să renunţe în această iarnă. Arpad Paszkany i-a anunţat pe cei doi că doreşte rezilierea contractelor. Decizia nu a găsit însă susţinere din partea italianului adus de Andrea Mandorlini la Cluj. De Zerbi e decis să-şi ducă la bun sfîrşit contractul scadent în august 2012.

Italianul a anunţat că va fi prezent la reunirea lotului, programată pentru 12 ianuarie. Mijlocaşul supranumit " Il Fantasista" ar putea ajunge la echipa a doua, sub comanda lui Alin Minteuan, dacă nu va accepta să negocieze termenii rezilierii. De Zerbi e dezamăgit de reacţia şefilor feroviarilor, cu atît mai mult cu cît în vară i s-a cerut să rămînă, după ce în prealabil fusese pus pe lista de transferuri. Paszkany a argumentat că nu poate plăti un salariu uriaş pentru un jucător pe care nu se poate baza din cauza accidentărilor.
Decizii irevocabile, cu excepţia lui Peralta

De-a lungul timpului, clubul din Gruia s-a dovedit destul de ireconciliabil în relaţia cu jucătorii care au fost puşi pe lista de transferuri. Stăncioiu, Nuno Claro, Peralta, Diego Ruiz sau Didi au fost nevoiţi să se antreze cu juniorii după ce s-a luat decizia de a fi puşi pe lista de transferuri.

Doar Peralta a fost reprimit la prima echipă, însă numai după ce a acceptat diminuarea contractului. Stăncioiu va fi şi el rechemat la CFR, după ce s-a antrenat 6 luni la CFR II, refuzînd de fiecare dată să rupă contractul care-l lega de echipa clasată pe locul al doilea în Liga 1. Inflexibilitatea unora dintre măsurile şefilor lui CFR s-a dovedit şi atunci cînd s-a renunţat la serviciile unor jucători importanţi. Statutul de favorit al peluzei nu asigură permanenţa la CFR. Tony sau Yssouf Kone au plecat în ianuarie 2010, după ce Paszkany a decis că randamentul lor n-a corespuns aşteptărilor sale.

De Zerbi e un jucător cu o tehnică impecabilă, dar accidentările nu i-au permis să dea cel mai bun randament la Cluj

350.000 de euro pe sezon e salariul lui De Zerbi la CFR Cluj

A jucat în doar 5 meciuri!
Roberto De Zerbi s-a accidentat serios în startul returului stagiunii trecute. Italianul s-a operat pe banii clubului în Germania, dar n-a reuşit să revină la o formă sportivă optimă în actuala ediţie de campionat. "Decarul" lui Jorge Costa a fost folosit în numai 5 partide, dar a jucat de fiecare dată din postura de rezervă. Cu toate acestea, Roberto a punctat în două rînduri, cu Sportul (6-1) şi Petrolul (1-1).

Souza nu vrea în România
Mijlocaşul lui Porto, Souza Dias (22 de ani), refuză posibilitatea de a venit la CFR Cluj, sub formă de împrumut. "România? Imposibil", a scris brazilianul pe pagina sa de Facebook. Intransigenţa lui Souza are un motiv întemeiat. Porto vrea să-l vîndă pe Fernando, dorit de Inter, astfel că tînărul sud-american are şanse mari să revină în prima echipă.

Kapetanos jubilează
Pantelis Kapetanos se felicită pentru transferul la Cluj. Grecul a declarat în presa din ţara sa că speră să aibă un retur în forţă la CFR. "Nici nu poţi compara viaţa din Cluj cu cea din Bucureşti. E un oraş ideal pentru a-mi creşte copilul. În plan sportiv, am revenit după o accidentare şi sper să am parte de un an cu multe realizări. N-am de ce mă plînge la Cluj, mulţumesc lui Dumnezeu, şi, pe această cale, vreau să-mi exprim recunoştinţa faţă de cei de la CFR", a spus Kapetanos.

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (3)
transilvano
transilvano  •  04 Ianuarie 2012, 18:03

forzzza CFR CLUJ-NAPOCA !

superstar20
superstar20  •  04 Ianuarie 2012, 11:01

Poate cel mai bun strain care a jucat in Romania.Mie imi place foarte mult,este un jucator de mare calitate.

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Ianuarie 2012, 10:47

JuJucatori buni unul si unul.Peralta a acceptat un salariu mai mic si a redevenit titular. De jucatori gen De Zerbi CFR-ul are nevoie.E rapid ,tehnic cu simtul portii. Mai sunt la CFR jucatori foarte buni care joaca mai rar : Maftei,Rada,Khone,Celestino,Hora ,,etc . Bine e ca n-a plecat Stanciou. Haide U si CFR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează