FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO „Te vezi la FCSB și la anul în ciuda criticilor?” » Cum a răspuns Deian Sorescu: „Să fiu sincer...”

Deian Sorescu a venit la FCSB în iarnă, de la Rakow // foto: Imago Images
Deian Sorescu a venit la FCSB în iarnă, de la Rakow // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 11:47 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 11:50

Deian Sorescu (25 de ani) a sosit în iarnă la FCSB, sub formă de împrumut de la Rakow, iar bucureștenii trebuie să achite 950.000 de euro pentru a-l transfera definitiv. Fostul dinamovist s-a impus la vicecampioana României, unde evoluează ca fundaș dreapta, post cu mari probleme în ultimii ani la FCSB. 

După meciul cu Farul, Sorescu a fost întrebat despre viitorul său la FCSB, fiind convins că ar putea juca și din vară aici, în ciuda faptului că a fost criticat în câteva rânduri de patronul Gigi Becali. 

Deian Sorescu: „Mă văd la FCSB și din sezonul viitor”

„Sunt mulțumit de evoluțiile mele, joc meci de meci, sunt sănătos. Sper să fiu campion. E normal să mă critice patronul. În fotbal trebuie să fii puternic. Uneori, criticile nu trebuie băgate în seamă. 

La noi ești criticat orice ai face. M-am obișnuit, deci nu e o problemă. Sincer, eu mă văd la FCSB și din sezonul viitor. Mai sunt etape, la final văd ce se întâmplă cu mine”, a zis Deian Sorescu după meci. 

Deian Sorescu: „Mai multă presiune decât la Dinamo”

Deian Sorescu e mulțumit cu ceea ce a găsit la FCSB și faptul că echipa se luptă cu șanse reale pentru titlu. A uitat de perioada petrecută la marea rivală și spune că-i place mai mult situația actuală, cu presiune și obiective înalte:

”Aici presiunea e mai mare decât la Dinamo. Ai obiectivul de a câștiga campionatul și asta se vede. Mie îmi place. Mă lupt pentru ceva ce îmi doresc de mic, să fiu campion”, a mai zis Sorescu. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali trece iar la atac după ce FCSB s-a apropiat de Farul! Lupa pe arbitraj și ținta pe Hagi: „E dragoste față de ce a fost ca fotbalist

Crainicul de la FCSB a încins atmosfera la meciul cu Farul cu un discurs anti-CSA Steaua: „Nu ne trebuie ordin sau ordonanță ca să fim steliști”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  19 Aprilie 2023, 15:46
Postat de concret pe 19 Aprilie 2023, 13:12

Tradator de cea mai joasa speta. Pana si fostul sau coleg de la Rakow, Virgil Ghita, a declarat recent ca nu intelege de ce ales circoteca fcfcsb in loc sa evolueze intr-un campionat mai puternic, cel polonez. Dovada ca nici macar in Polonia nu facea fata. Un ipocrit de 2 lei, daca nu era Dinamo se zbatea prin ligile inferioare. Acum era la Dumbravita in lot.

Pe cine a tradat , desteptule?

Wrejx
Wrejx  •  19 Aprilie 2023, 15:21

De ce tradator?Ca nu a stat pe la Dinamo să facă foame prin liga a2a ?Că nu a stat la Rakow să frece banca?

bobo77mbo
bobo77mbo  •  19 Aprilie 2023, 14:20

E fotbalist profesionist, numai la noi exista asta cu "tradator". Daca mai lasa polonezii din pret cred ca il va lua gigi becali, altfel scump domnule scump...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează