FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Racovițan regretă plecarea lui Sorescu la FCSB: „Săracul, situația lui nu era bună!”

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 19:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 19:00

Deian Sorescu (25 de ani) nu a fost în lotul lui Rakow la meciul amical câștigat astăzi în fața azerilor de la Qarabag, scor 3-0. Mijlocașul se pregătește pentru transferul la FCSB. 

Deian Sorescu a urmărit de la căldură amicalul colegilor lui. A zâmbit pe durata întregii partide, uimit de numărul mare de jurnaliști prezenți. La final, mijlocașul a refuzat să comenteze transferul iminent la FCSB. Și-a făcut loc prin mulțime, glumind: „E blocaj?!”.

VIDEO. Bogdan Racovițan regretă plecarea lui Sorescu: „Îmi va fi dor de el!”

Bogdan Racovițan (22 de ani), fundașul central al lui Rakow și fostul coleg de cameră al lui Deian Sorescu, a comentat plecarea. 

„Nu știam că a plecat. Dacă urmează să plec și eu? Nu, deocamdată nu e în planul meu. Am stat în cameră cu Deian, îmi pare rău că o să îl pierd. Ne înțelegeam foarte bine. Îi doresc tot binele. Săracul, din păcate, situația lui nu este foarte bună, că nu a jucat. 

Nu i-am zis nimic, doar că îmi va fi dor de el și că sper să ne regăsim la națională. Nu s-a lăsat cu lacrimi. Am petrecut numai momente bune cu el, va fi în sufletul meu toată viața. 

Mă simt bine la Rakow, e un club bun, cu ambiție. Antrenorul e foarte exigent, nu e ușor să te adaptezi. Are așteptări mari. De aia ne și batem la campionat și avem un nivel ridicat. 

E greu să comparăm campionatele din România și Polonia. Aici e o competiția cu o intensitate mai ridicată, cel puțin la noi în echipă, noi facem mult presing. Dar în România sunt jucători mai tehnici. Cel mai greu mi-a fost să mă adaptez la stilul antrenorului, jucăm cu 3 fundași centrali. Nu am fost obișnuit. E o concurență mare”, a spus Bogdan Racovițan. 

Ioan Becali confirmă: „Cluburile s-au înțeles pentru transferul lui Sorescu la FCSB”

„Gigi ne-a spus că totul este OK! Cluburile s-au înțeles pentru transfer. Asta era ultima piedică. Jucătorul așteaptă redactarea contractului și îl va semna fără niciun fel de probleme. Cu Deian, FCSB se înțelesese de acum două zile”, a declarat Giovanni Becali, pentru Gazeta Sporturilor.

Din informațiile obținute de GSP.ro, FCSB va achita, până la urmă, o sumă de bani în conturile polonezilor pentru împrumutul lui Sorescu. Inițial, roș-albaștrii declinaseră această variantă.

VIDEO. Se face transferul iernii, Sorescu la FCSB: „Cluburile s-au înțeles, Deian așteaptă redactarea contractului”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO + FOTO Rapid, eșec în ultimul amical al iernii. Mutu a vrut să anuleze meciul

OFICIAL Triplu campion în Superliga, dorit de Becali acum un an, și-a găsit echipă

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
paolo12
paolo12  •  14 Ianuarie 2023, 06:52
Postat de steaua1986. pe 13 Ianuarie 2023, 19:43

De compatimit sorescu pentru alegerea facuta.

Mai bine decât în Divizia B!

istet10
istet10  •  13 Ianuarie 2023, 21:49
Postat de redbuldog pe 13 Ianuarie 2023, 19:40

Un ***,marca ,,ciobandante"..!Singura care pierde din afacere e Dinamo,care nu mai primeste procentul,clauza de 20% pentru castigarea campionatului polonez de catre Racow!

Atunci este o veste buna!

maradona79
maradona79  •  13 Ianuarie 2023, 21:04
Postat de Mondo pe 13 Ianuarie 2023, 20:06

Altul care se intoarce cu coada intre picioare, si nici macar nu a iesit de la malaxorul de petarde ai lui Hagi. In 2, 3 saptamini il distruge Becali. Pentru Sorescu a inceput inceputul sfirsitului. Urmatoarea destinatie pt Sorescu dupa FCSB este Dinamo Liga 2 daca nu se desfinteaza intre timp

Ochiul ager al lui Gigi n-are nevoie decat de 45 de minute pentru a te trimite la echipa a doua. Sau la fabrica de termopane.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează