FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - RAPID, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Deja-vu negru » Ce amintiri îi chinuiesc pe rapidişti înainte de deplasarea la Tîrgu Jiu

Un 3-0 ca în sezonul trecut aduce pariorilor de 21 de ori suma pariată
Un 3-0 ca în sezonul trecut aduce pariorilor de 21 de ori suma pariată

Articol de , - Publicat sambata, 01 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 31 august 2012 23:04

Giuleştenii merg la Tîrgu-Jiu după ce au întors scorul cu CFR (3-2). Anul trecut, au pierdut cu 3-0 în faţa gorjenilor, imediat după ce obţinuseră o victorie dramatică împotriva lui Gaz Metan (5-3).

Alb-vişiniii merg în fieful liderului să răzbune ruşinea suferită în sezonul trecut, cînd gorjenii lui Petre Grigoraş i-au surclasat cu 3-0, într-un meci la finalul căruia toţi elevii de atunci ai lui Răzvan Lucescu au recunoscut superioritatea evidentă a oltenilor.

Pe lîngă faptul că întîlnesc o formaţie în formă, rapidiştii mai au încă un motiv de îngrijorare. Acum, ca şi atunci, Rapidul vine după un succes pe teren propriu obţinut după ce a fost condusă cu 2-0! Campionatul precedent o bătuse pe Gaz Metan cu 5-3, după ce medieşenii aveau 2-0 în minutul 20, iar sîmbătă a trecut de CFR cu 3-2.

Codrea titular?
Pentru prima oară de cînd a venit în Grant, Paul Codrea (31 de ani) ar putea fi în formula de start. Sabău se gîndeşte să mizeze pe experienţa lui la Tîrgu-Jiu şi l-a testat în prima echipă în amicalul cu Cernica (6-1), disputat acum două zile. De cînd a semnat cu alb-vişiniii, în urmă cu 40 de zile, Codrea a prins doar 35 de minute cu CSMS Iaşi.

"Va fi un meci dificil, întîlnim liderul campionatului, o formaţie care speră la un loc fruntaş în acest sezon. Trebuie să ne luăm revanşa după ce, în ultima deplasare la Tîrgu-Jiu, Rapid a pierdut cu 3-0" (Ovidiu Sabău, antrenor Rapid)

"Trebuie să arătăm că am învăţat ceva din succesul cu CFR. E momentul să demonstrăm că sîntem o echipă mare, care are puterea să se lupte pentru titlu" (Daniel Pancu, căpitan Rapid)

"Pe hîrtie părem favoriţi, dar cînd joci cu o echipă precum Rapid, orice rezultat e posibil. Întîlnim o formaţie cu un lot foarte bun şi trebuie să fim atenţi!" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

517523-caseta-pandurii-rapid.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Se tem de prima repriză
Ca şi cu CFR, Ovidiu Sabău speră să dea lovitura la Tîrgu-Jiu după pauză. Conform statisticii, Pandurii au obţinut 14 din cele 16 puncte ale lor în prima parte a meciului. Excepţie face doar întîlnirea din runda trecută, cînd Pandurii s-au impus la Iaşi în ultimul minut.

Inbox
- Constantin Zotta, preşedintele executiv al Rapidului, se teme de arbitraj la partida de azi: "Mereu am avut probleme acolo, indiferent cine a fost şef la CCA. Îmi e frică! Am fi dorit o brigadă din străinătate, dar nu s-a putut".
- "Chiar dacă n-am mai ajuns la Rapid în vară, n-am nici o revanşă de luat. Dacă în viitor mi se va mai ivi ocazia să lucrez în Giuleşti, aş face-o cu cea mai mare plăcere. N-am ascuns niciodată că am o simpatie faţă de galeria alb-vişinie", a spus Petre Grigoraş, antrenorul Pandurii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (11)
virgil1
virgil1  •  01 Septembrie 2012, 18:49

Pandurii-Rapid 1-3 ,trebuie sa vina si prima infrangere a pandurilor in fata realului din giulesti,bafta si succes-RAPID-!

nacka23
nacka23  •  01 Septembrie 2012, 13:31

multi antrenori au o simpatie pentru galeria visinie (andone, grigoras, chiar si porumboiu si ioan niculae)....oare de ce?:X:X:X FCRB

aa_vs_ro
aa_vs_ro  •  01 Septembrie 2012, 11:53

pentru prima oara de cand e sabau, echipa arata bine...cel putin pe foaie....lipseste duarte si un varf care sa si marcheze. In sfarsit s-a prins si Sabau ca nu se mai joaca de mult cu 2 varfuri, ci fiecare antrenor incearca sa aiba centrul cat mai acoperit

Vezi toate comentariile (11)
Comentează