FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Derby pe cîmp!

gazon, Ghencea, Steaua, Dinamo
gazon, Ghencea, Steaua, Dinamo

Articol de - Publicat joi, 27 august 2009 00:00

Gazonul din Ghencea e execrabil! Terenul Stelei arăta ieri jalnic, mare parte din iarbă fiind arsă.

Derby-ul de România, de duminică seara, nu se va disputa pe un gazon de 5 stele, aşa cum s-a întîmplat mai mereu în ultimii ani. Terenul din Ghencea s-a deteriorat serios în această vară şi, în ciuda speranţelor oficialilor stelişti şi a a tratamentului la care a fost supus, nu şi-a revenit deloc în ultimele zile. Dimpotrivă!

Ca-n Africa
Ieri, gazonul se prezenta în condiţii extrem de proaste. Pe suprafaţă mare iarba lipsea sau era arsă, terenul semănînd cu cele pe care se dispută partidele la Cupa Africii pe Naţiuni. "Pînă la meciul cu Dinamo nu putem face nimic. Am dat acele 5.000 de găuri, săptămîna trecută, pentru ca rădăcina să poată să respire, dar e imposibil ca pînă duminică gazonul să-şi revină", a declarat aseară un oficial al Stelei.

Tocmai din cauză că iarba a dispărut, terenul s-a denivelat în multe zone. Bergodi e cel care a atras atenţia că jocul echipei sale va avea de suferit: "Cum să joci în viteză, la firul ierbii pe un asemenea gazon?".

Păcăliţi de Oprişan?
Lucrările de întreţinere a gazonului din Ghencea sînt realizate sub directa supraveghere a firmei lui Adrian Oprişan. "El a fost cel care a insistat ca terenul să stea pe un strat de nisip de 15 centimetri, astfel că întreţinerea trebuie făcută neapărat de firma lui, specializată în acest tip de teren. Cum se face că doar terenul central arată rău, iar celelalte gazoane din Ghencea sînt într-o stare impecabilă?", a declarat unul dintre conducătorii Stelei.

Cine va fi dezavantajată
Cum terenul va fi prost, se pune întrebarea care dintre cele două echipe va fi avantajată şi care nu. Dacă la viteza de joc şi la pase reuşite ambele grupări stau la fel de bine, în ceea ce priveşte driblingurile Dinamo e peste Steaua şi ar putea avea de suferit.

CIFRĂ
19 de meciuri
se vor disputa pe Ghencea în intervalul august - decembrie 2009: 15 de meciuri ale Stelei, 3 ale Unirii Urziceni în Ligă şi unul al "naţionalei" României, cel cu Austria, de pe 9 septembrie

De azi, se vînd bilete!
Steaua va pune azi, la prînz, în vînzare bilete pentru meciul cu Dinamo. Nu există nici o restricţie în privinţa numărului de tichete pe care le poate cumpăra o persoană. Casele de bilete se deschid la ora 12:00.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (38)
 •  27 August 2009, 18:25

postat de viola pe 27.08.2009, 09:17 Stirea despre gazonul din ghencea e mai importanta decat meciul Stuttgart - POLI !? Sunteti niste nesimtiti si niste frustrati ! Dati 10 stiri despre steaua si abia apoi 2 stiri amarate despre meciul de CL a lui Poli! Schimbati macar denumirea in "gazeta bucurestiului"! Sunteti penibili.... pai cine e poli sa se vorbeasca si de ratati aiea celputin iancu este un ratat in fotbal tot da cu clanta pe acolo casi discipoli lui poli

twt.
twt.  •  27 August 2009, 11:49

dar dc nu spune nimeni ca de intretinerea gazonului se ocupa un nepot de-al oierului?

 •  27 August 2009, 11:42
Postat de skrap pe 27 August 2009, 03:09

numai suferiti atat cu bucurestiul cu astea, ca oricare dintre voi v-ati dori sa locuiti in bucuresti, sa numai fie nevoie sa va duceti sa luati apa din fantana, sa mulgeti vaca, sa taiati cocosu, sa dati de mancare la gainii, apropo ganditi oamenii buni va rog, e unul care spune de ce nu baga banii sa refaca gazonul, crezi ca daca arunca cu banii pe gazon gata creste iarba la loc? gandeste omule un gazon nu il schimbi intr-o saptamana, iarba de la tara de la voi nu stiti cum creste?

Interesant ca toti bucurestenii inculti se cred mai destepti si mai superiori decat cei din provincie,dar sincer vorbind,daca s-ar da un test de inteligenta.ar fi vai si amar de capul lor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează