FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Despărţire cu scandal » Apostol: "M-au ras pentru că nu mi-am ţinut gura"

După plecarea de la Urziceni,
Apostol (dreapta) n-a mai confirmat
nicăieri. La Rapid el are un salariu
stagional de 150.000 de euro. FOTO Alex Nicodim
După plecarea de la Urziceni, Apostol (dreapta) n-a mai confirmat nicăieri. La Rapid el are un salariu stagional de 150.000 de euro. FOTO Alex Nicodim

Articol de , - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 22:34

Iulian Apostol a izbucnit după ce a primit hîrtie că e liber să plece de la Rapid: "Pînă nu-mi găsesc echipă, nu reziliez nimic!"


Venirea lui Milos Pavlovici a grăbit alungarea din Giuleşti a lui Iulian Apostol (31 de ani). La 6 luni de cînd fusese adus gratis, ex-stelistul a fost înştiinţat ieri că nu mai are loc la Rapid şi că poate pleca la fel cum a venit, fără nici un ban.

Foştii coechipieri din Grant exultă că au scăpat de unul dintre cei mai conflictuali oameni din vestiar, Apostol bifînd în trecut mai multe incidente la antrenamente, însă "Mucles" a reacţionat dur cînd a aflat vestea. "Am vorbit doar cu Zotta, nu cu Răzvan sau Copos, deşi atunci cînd am fost adus am discutat cu toată lumea. Mi-a spus că n-am confirmat aşteptările lor. Poate i-aş fi dat dreptate dacă aş fi fost vreun Messi sau vreun Cristiano Ronaldo, să fiu decisiv, dar aşa?! Eu cred că am deranjat pentru că sînt tranşant şi spun lucrurilor pe nume. În România trebuie să-ţi ţii capul sub masă, or, eu nu sînt genul care să înghită şi să meargă mai departe", a atacat mijlocaşul central la Dolce Sport.

Jucătorul ameninţă că nu e dispus să-şi rezilieze în orice condiţii acordul care-l mai leagă de Rapid încă un an şi jumătate: "Pînă nu-mi găsesc echipă, nu-mi reziliez nici un contract! Adică să dau vrabia din mînă şi-apoi s-ajung să bat pe la porţile echipelor?! În nici un caz!".

3 goluri şi tot atîtea pase decisive a bifat fostul campion al României cu Unirea în 16 meciuri pentru Rapid, în toate competiţiile

"Sînt un om-problemă pentru că am spus întotdeauna ceea ce am crezut"
Iulian Apostol, mijlocaş Rapid

"Ne-am fi aşteptat la mai mult de la Apostol. Am considerat că era necesară o despărţire"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

"Pachet" de la Chievo
Rapid a fost foarte aproape în această iarnă să aducă doi internaţionali sud-americani din Serie A. Este vorba despre atacantul columbian Fernando Uribe (24 de ani) şi de mijlocaşul central peruan Rinaldo Cruzado (27 de ani), ambii de la Chievo. Giuleştenii au avut în plan împrumutul celor doi fotbalişti pînă în vară, dar discuţiile au fost pînă la urmă sistate după ce au apărut variantele Alex Ioniţă şi Pavlovici.

"Rapid nu stă în mine"
Căpitanul giuleştenilor, Marcos Antonio, a vorbit pentru Gazetă despre cum decurge perioada de recuperare din Portugalia. "Fac două şedinţe zilnic, dimineaţa şi seara. Sper să mă fac bine în maximum zece zile şi să mă alătur lotului la Bucureşti. Am simţit dureri la aductori încă de la plecarea în vacanţă. M-am prezentat la reunire crezînd că sînt bine, însă durerile au reapărut şi am zis să mă tratez. Rapid nu stă în mine. Această echipă e tare datorită forţei grupului", a spus fundaşul central.

Inbox:
»» Alb-vişiniii au început de ieri primul stagiu de pregătire din Antalya. Cassio, Apostol, pe lista de transferuri, Herea, Marcos Antonio, accidentaţi şi Roman, plecat la lot, nu au făcut deplasarea. Primul amical e programat mîine, de la ora 18:00, cu Brann (Norvegia), în direct la DigiSport şi live-text pe GSP.ro.
»» Lucescu jr.: "Sînt mulţumit de transferuri, mai am nevoie de un portar care să se lupte cu Dani Coman şi cu Drăghia. La noi e presiune tot timpul, ne aşteaptă o primăvară plină de suspans".
»» "Răzvan e un antrenor foarte bun, care aşteaptă respect de la jucători. Iar ca om este extraordinar! Mi-a vorbit foarte frumos, m-a încurajat şi vreau să nu-l dezamăgesc", a declarat vîrful Alex Ioniţă la GSP TV.
»» Constantin Zotta a amînat pentru astăzi discuţiile cu cei de la CS Rapid pentru noul contract de închiriere a arenei din Grant.
»» Spadacio s-a întors în Liga 1 pe un salariu mult mai mic decît avea la Rapid. El va cîştiga 200.000 de euro pe an la noua lui echipă, Astra Ploieşti, cu 90.000 mai puţin decît în Giuleşti. Brazilianul a plecat în aprilie 2011 din Grant din cauza întîrzierilor la plata salariului.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (15)
amicu
amicu  •  24 Ianuarie 2012, 18:24

apostole...bine ca ai p;ecat....hai mucles ca esti praf intr-ale fotbalului

catzulinho
catzulinho  •  24 Ianuarie 2012, 15:18

Pai e frumos Mucles cand iti striga vreo 10 mii de insi numele...sincer spun ca nu prea imi aduc aminte multe lucruri (+ sau - ) despre Apostol...golul cu Juventus, cateva centrari, in rest nu il critic deloc la acest capitol dar spun ca e aiurea ce face, nu joci, nu te place antrenorul, poti sa fii si Ronaldo, asculti antrenorul, ce, Rapid e singura echipa disponibila pt Apostol ? Nu cred

zidane92
zidane92  •  24 Ianuarie 2012, 11:55

e gratis are peste 30 de ani joaca mijlocas central si vine liber borcea ce zici? e solutia ideala pentru cimitirul elefantilor pele a zis si el ca se baga daca ii faci oferta sau e prea tanar?lasa nu-i nimic pana la 90 de ani va ajunge experimentat pacat ca echipele importante ale tarii ajung sa fie conduse de asemenea specimene jiji,borcea,copos,lingaul argaseala sau criminalul de mucescu

Vezi toate comentariile (15)
Comentează