FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Despărţirea de Joao Paulo îi costă mult pe rapidişti » "450.000 € gaură!"

Joao Paulo Pinto, Joao Paulo, Rapid
Joao Paulo Pinto, Joao Paulo, Rapid

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Neplătit de 3 luni, Joao Paulo a reclamat Rapidul la FIFA şi le cere giuleştenilor o jumătate de milion de euro

Rapid scapă în sfîrşit de Joao Paulo Pinto, însă despărţirea îi va costa scump pe giuleşteni. Conducătorii din Grant au sperat ca în această iarnă portughezul să-şi găsească o echipă pentru a pleca împrumut, însă nici o formaţie nu a fost dispusă să-i suporte contractul de 200.000 de euro! Pentru a-l determina să renunţe, şefii nu i-au mai plătit salariul, i-au luat maşina de serviciu şi i-au închis telefonul. Asta l-a enervat la culme pe lusitan, care nu a cedat şi s-a adresat joi la FIFA.

"Vom cîştiga sigur! Dreptatea e de partea noastră. Nu e normal să tratezi aşa un fotbalist", a zis avocatul atacantului de 29 de ani. Joao vrea ca Rapidul să-i achite restanţele financiare, 50.000 de euro, plus toţi banii pe care ar fi urmat să-i încaseze pînă la finalul angajamentului! Cum vîrful mai are contract pe doi ani de zile, asta înseamnă încă 400.000 de euro.

1,25 milioane de euro au plătit giuleştenii pentru Joao Paulo celor de la Leiria în februarie 2008. El a fost adus de Mircea Rednic

3 goluri în 39 de partide a înscris Pinto pentru Rapid în Liga I. În turul sezonului 2007-2008 a izbutit să marcheze de 8 ori pentru Leiria în 17 meciuri

Manea: "Căutăm seiful"

Antrenorul Nicolae Manea explică de ce transferurile vehiculate în Giuleşti întîrzie să se concretizeze: "În perioada asta e dificil să dai mulţi bani pe jucători, toată lumea caută fotbalişti liberi de contract. Am discutat cu Ilie Iordache, să vedem dacă ne înţelegem şi cu AEK. Îl vrem şi pe Varga, cred că s-ar potrivi cu stilul nostru de joc. Să vedem ce va fi, deocamdată căutăm seiful".

Noutăţi din Giuleşti:
- Transferul lui Gauracs nu mai e atît de sigur. Pentru a-l împrumuta pînă în vară de la Ventspils, giuleştenii trebuie să achite 50.000 de euro, însă George Copos nu a plătit încă, iar letonii nu vor să-l lase să vină pînă cînd banii nu vor intra în cont.
- Rapidiştii au liber azi, însă de mîine dimineaţă se vor prezenta la Pro Rapid pentru primul cantonament al iernii, care va dura 10 zile.
- Nicolae Manea: "Copos pune presiune, dar ştiţi cum e asta, nu? Ca oala aia de presiune, cînd e prea multă începe să ţiuie".

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (3)
 •  17 Ianuarie 2010, 04:49

Da-l ma in Dumnezeii mamii lui de ciutan! Nu a facut nimic pentru Rapid da' shtie sa se planga. Rog suporterii rapidishti din Bucureshti, daca-l vad pe strada sa-i lege picioarele intre ele shi sa-i stinga tzigarile de ochi! Crucea mamii lui de panarama!

 •  17 Ianuarie 2010, 04:21

he hee uite ca strainezii nus romanii nostri pe care ii duci cu zaharelul si apoi nu le mai dai nimic..astia stiu unde sa planga si sa isi faca dreptate numai noi nu stim

erectusraz
erectusraz  •  17 Ianuarie 2010, 01:47

bravo copos! ai reusit sa distrugi rapidu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează