FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dezvăluiri de senzație ale lui Florin Prunea » Cum a ajuns de la Steaua la Dinamo: "Bă, băiatule, du-te și apucă-te de altceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 23:19

Florin Prunea, fostul goalkeeper al lui Dinamo, a dezvăluit cum a ajuns să joace în curtea "câinilor", în ciuda faptului că începuse fotbalul la echipa roș-albastră.

|"Am crescut la Dinamo, îmi făcea mare plăcere când jucam cu Steaua. Dar eu sunt crescut chiar în cartierul Stelei, în Drumul Taberei. De altfel, la Steaua m-am dus prima dată, nu la Dinamo, dar mi s-a spus că sunt prea slăbuț, din punct de vedere fizic.

Când m-a văzut dl Petre Mihai, antrenorul care i-a descoperit pe Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu, mi-a zis: «Bă, băiatule, du-te și apucă-te de altceva».

M-a luat tata de mână și m-a dus la Dinamo. Tata lucra în Piața Victoriei, unde era Ministerul de Externe, nu Guvernul. Așa am ajuns eu din Drumul Taberei în Ștefan cel Mare", a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.

  • Prunea a evoluat pentru Dinamo în trei rânduri: între 1985 și 1988, între 1992 și 1998 și între 2000 și 2002.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
titiduru22
titiduru22  •  14 Aprilie 2017, 05:03
Postat de jim_raynor pe 13 Aprilie 2017, 01:06

meciul l-au mancat Petrescu si Belodedici,cei doi care au ratat la loviturile de departajare.

Thank You !!!

para.para
para.para  •  13 Aprilie 2017, 11:41

Poate ne si spune tabloidul cum a ajuns Prunea de la Steaua la Dinamo, dat fiind faptul ca el n-a fost niciodata legitimat la Steaua. Pentru tabloidul sporturilor aflat pe buza prapastiei, orice jucator care a vrut sa dea porbe la Steaua sau doar ca a locuit in Ghencea, este automat fost jucator al Stelei? Va plangem de mila gigistilor.

zizu
zizu  •  13 Aprilie 2017, 07:50

ceea ce demonstreaza inca odata ca steaua lua jucatori gata formati de altii,din timpuri imemoriale....cu japca daca se poate

Vezi toate comentariile (9)
Comentează