FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0 (D. PREL.)

EXCLUSIV Dezvăluiri șocante după barajul CFR - FCU Craiova: „Nu știu cu ce m-au lovit. Am plecat amețit, mă amenința domnul Kovacs”

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Dan Vasilică, antrenorul secund al grupării oltene, a explicat ce s-a întâmplat în momentul eliminării. +30   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Dan Vasilică, antrenorul secund al grupării oltene, a explicat ce s-a întâmplat în momentul eliminării.

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 23:52 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 00:09

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Dan Vasilică, preparatorul fizic al grupării oltene, a explicat ce s-a întâmplat în momentul eliminării. 

În minutul 108, când FCU Craiova era deja fără Bauza și fără Huyghebaert, eliminați, Dan Vasilică a văzut și el cartonașul roșu pentru proteste. 

Adrian Mititelu, acuzații grave: „Lucrurile duc spre crimă organizată! A fost direcție ca CFR să meargă mai departe”
CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0
Adrian Mititelu, acuzații grave: „Lucrurile duc spre crimă organizată! A fost direcție ca CFR să meargă mai departe”

În timp ce se îndrepta spre tribună, Dan Vasilică a fost lovit cu un obiect. Sidibe l-a găsit în gazon și i l-a arătat lui Istvan Kovacs. „Centralul” l-a preluat, l-a băgat în buzunar și l-a rugat pe Vasilică să își continue drumul, deși acuza dureri.

EXCLUSIV Dan Vasilică: „Am plecat amețit, nu știu cu ce m-au lovit”

„Nu știu cu ce m-au lovit. Ceva tare, că eu nu fac teatru. Mi-au zis că un telefon, ceva de genul. Am plecat amețit. M-a amenințat domnul arbitru că oprește meciul dacă trec trei minute și nu mă ridic.

Cartonașul roșu l-am luat pentru că am protestat toți. Îl oprise pe Ganea din acțiune. Nimic altceva”, a spus Dan Vasilică pentru GSP.ro.

Dezvăluiri șocante după barajul CFR - FCU Craiova: „Nu știu cu ce m-au lovit. Am plecat amețit, mă amenința domnul Kovacs”
Momentul în care Kovacs ia obiectul de la Sidibe

Dacă un obiect aruncat de către un spectator loveşte arbitrul sau pe unul dintre asistenţi, sau un jucător, sau un oficial al echipei, arbitrul poate lăsa jocul să continue, să-l întrerupă sau să-l oprească definitiv, în funcţie de gravitatea incidentului. În toate cazurile arbitrul trebuie să raporteze cele întâmplate autorităţilor competente
- Pasaj din legile jocului

VIDEO CU FAZELE. FCU Craiova a terminat meciul în 9 oameni, după ce Bauza și Huyghebaert au văzut cartonașe roșii

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

OFICIAL Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș

Cosmin Olăroiu lasă ușa deschisă pentru echipa națională: „Cum să mă duc dacă nu mă cheamă? Rămân unde sunt"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  02 Iunie 2023, 11:28

Actorul a fost lovit de o racheta sol-aer cu raza scurta de actiune ;)

dr.jivago
dr.jivago  •  02 Iunie 2023, 09:09

Dar asta cu : " Am plecat ametit , ma ameninta dl Kovacs ", e tare de tot!! !:))) Puteai sa fii si mort ca morganaticul don' Kovacs tot te evacua! MANDRETEA ASTA DE FICIOR din Ardeal , N -ARE TATA, N-ARE MAMA! Dar cred ca ma insel , tata e Vassaras iar mama e Nelutu Varga... Ce rusine, ce atmosfera gretoasa era pe stadionul ala de la Cluuj, le era si rusine si o oarecare stare de stânjeneala sa se bucure .... Ambuscatul de la Chelsea , era intr.o stare neverosimila, prea linistit , prea agitat, nu-si mai gasea locul... Evident are nevoie de medic...

Nini
Nini  •  02 Iunie 2023, 09:09

Circari....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close