FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Diferenţa între locurile de clasament este de 180.000 de euro de poziţie: "Luptaţi pentru bani!"

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 22:57

Chiar dacă s-au îndepărtat de Europa, jucătorii au primit ordin să nu se lase pe tînjală întrucît în conturile clubului trebuie să intre o sumă cît mai mare din drepturile TV

Dinamo mai are speranţe la un loc de cupă europeană, dar şansele s-au diminuat dramatic. Şefii le-au transmis lui Ţălnar şi compania să facă tot posibilul ca echipa să nu piardă cumva şi locul 5, ocupat acum în clasament. Motivul e simplu. Locul de acum aduce 2,75 milioane de euro din drepturile TV în contul clubului, iar orice loc urcat sau coborît în clasament ar însemna o variaţie de 180.000 de euro în plus sau în minus în conturile clubului. "S-au investit multe milioane de euro în plata datoriilor, astfel că va conta orice euro la final, atunci cînd se va trage linie", spun oficialii.

Butoi cu pulbere
Astfel că Ţălnar va alinia formula standard a echipei în ultimele 3 runde, cu Vaslui, în deplasare, cu Viitorul, acasă, şi cu Oţelul, la Galaţi. Atmosfera e una încordată la nivelul lotului. Dinamoviştii, jucători şi angajaţi, au primit cîte 1.000 de lei în preajma Paştelui ca avans din salariul pe luna martie. Fotbaliştii au refuzat suma, transmiţînd că vor să primească toţi banii odată! Dar, după eşecul cu Steaua, nu se ştie cînd va fi acea zi a salariului. Mîine se fac două luni de întîrziere salarială.

"Dacă la Steaua se construieşte, la Dinamo lucrurile se degradează. Avem nevoie de jucători de valoare pe mai multe posturi, ce trebuie antrenaţi bine, să alerge tot meciul. Sînt realităţi şi nu vreau să comenteze cine, cum şi în ce fel"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (9)
adimutu14
adimutu14  •  14 Mai 2013, 19:18

Anul asta va trece cum va trece...de anul viitor Negoita isi va pune in aplicare planul New Dinamo si o sa vedeti ca va face o treaba buna, trebuie rabdare! Da romanu nu prea stie ce e aia:-j

fcgeo
fcgeo  •  14 Mai 2013, 18:59

"Dacă la Steaua se construieşte, la Dinamo lucrurile se degradează. Avem nevoie de jucători de valoare pe mai multe posturi, ce trebuie antrenaţi bine, să alerge tot meciul. Sînt realităţi şi nu vreau să comenteze cine, cum şi în ce fel" Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo> DA,ASA ESTE . SUNT UNII JUCATORI CARE DE VREO 6 ETAPE SAU MAI BINE,SUNT IN VACANTA.EI SUNT CA FIGURANTII LA FIMARILE UNEI COMEDII.SI EU SUNT DE PAREREA SA INTRE JUCATORII TINERI.CARE-I DIFERENTA CA PIERZI CU 2-0 CU VEDETELE SAU 3-0 CU TINERETUL?CU CEI DIN URMA AI O PERSPECTIVA,ASA CA AI UN MIC CASTIG,DANDU-LE O SANSA SA DEMONSTREZE FIECARE CE POATE.

ertyuiop
ertyuiop  •  14 Mai 2013, 11:21
Postat de ultras.nationalist pe 14 Mai 2013, 10:18

Eu as baga tinerii! Sa fim seriosi,nici Vasluiul nu merge prea bine iar daca scoatem un egal acolo nu mai au cum sa termine in fata noastra!

Am mizat ca din ultimele 5 partide Dinamo nu obtine nicio victorie.......2 deja sunt istorie, au ramas 3 toate grele pt. Dinamo de astazi!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close