FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII ANGAJAŢI LA CLUBURI

Dimineaţă, vicepreşedintele CCA, Aron Huzu, l-a"angajat" pe Cojocaru la Oţelul, după-amiază a rectificat

Arbitrul Viorel Cojocaru este angajat la Oţelul
Arbitrul Viorel Cojocaru este angajat la Oţelul

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 17:01

UPDATE // Suprinzător, Aron Huzu a venit cu o rectificare la Radio GSP. "M-am înşelat. Domnul Cojocaru nu este angajatul clubului Oţelul". Pentru restabilirea adevărului este foarte bine că oficialul CCA a avut puterea să recunoască greşeala, dar este greu de înţeles cum a putut să facă prima gafă!

Marius Şumudică e omul care a adus în lumină, la Recursul etapei, o nouă problemă din lumea arbitrilor de la noi: a dovedit cu documente că asistentul ploieştean Cristian Nica ar fi angajat la Astra Ploieşti. Azi a fost confirmat un alt caz similar. Este vorba de cel al centralului Adrian Cojocaru. Profesor de sport, din Galaţi, el figurează ca angajat al Oţelului!

CCA îi apără: "Şi ce vreţi, să fie şomeri?"
Conducerea CCA este revoltată că situaţiile arbitrilor respectivi au fost făcute publice şi că sînt discutate în aceste zile. "Vi se pare anormal că un arbitru e şi angajat al unui club? Şi, ce să facem? Aşa ar trebui să renunţăm la aproape toţi arbitrii, 35 la sută dintre ei sînt angajaţi la cluburile de fotbal!", a declarat vicepreşedintele CCA, Aron Huzu, la televiziunea sportro.

"Nu le putem îngrădi dreptul la muncă oamenilor, vreţi să avem arbitri şomeri?! Regulamentul nu le interzice să fie angajaţi de cluburi, nu e nici un conflict de interese. În România sîntem bolnavi de teoria conspiraţiei", a comentat şi preşedintele Ion Crăciunescu.

Acuzat de dinamovişti
Ultimul meci la care a fost delegat Adrian Cojocaru este Dinamo - Voinţa Sibiu (1-0) din urmă cu două runde. Deciziile sale i-au adus mai multe acuze din partea dinamoviştilor. Cea mai controversată decizie a lui Cojocaru a fost cea din minutul 51. Ionel Dănciulescu a fost găsit cu o pasă foarte bună de Marius Alexe şi a înscris după ce a pătruns în careu. Arbitrul gălăţean a dictat ofsaid la atacantul dinamovist, însă reluările au arătat că Danciu se afla pe linie cu fundaşul sibian Nicolae Grigore. Ulterior, pus să comenteze faza video, Ion Crăciunescu s-a ferit să dea un verdict: "Faza e destul de neclară".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (26)
gigibelgia
gigibelgia  •  29 Noiembrie 2011, 14:42
Postat de many_steaua pe 28 Noiembrie 2011, 18:39

Un roman cu mintea la el , o specie pe cale de dispariție.

Pai n-ati inteles nimic ! Cum n-a fost conflict de interese pe vremea cand cei doi sefi CCA aveau magazine Samsung la Valcea si la Sibiu ,motiv ptr care Craciunescu a executat public Petrolul, asa nu este nici acuma . Logic, nu ?

cornelisse
cornelisse  •  28 Noiembrie 2011, 19:27

Eu zic ca arbitrii care nu au alt job sa fie angajati la Steoaia. Ori la care-si mai permite... "Arbitri docili cauta lor de munca". Cine-i vrea? Steaua, Dinamo? Alta? Licitatia a inceput, nu domnule Huzu? Da, dom'le, romanii sunt bolnavi de teoria conspiratiei si, de fapt, fir-ar ai naibii de romani ticalosi, nu exista nicio coruptie! Totul e numai roz si pufos, minunat si frumos parfumat. Nu?

leroiv72
leroiv72  •  28 Noiembrie 2011, 18:50

se pare ca o luam razna, cu totii! cum sa nu vezi incompatibilitate, conflict de interese intre a arbitra un meci din liga 1 in timp ce esti angajat al unui club ce activeaza in liga 1? pai daca arbitrul X angajat la clubul Y arbitreaza un meci al echipei Z, care echipa Z se afla in lupta pt evitarea retrogradarii(asta, asa, un exemplu pt orbii de la CCA) cu echipa Y...cum ati defini situatia asta, domnilor de la CCA? auzi explicatie..."si ce, vreti sa fie someri?" :-O Doamne, apara'ne! tragem obloanele, tara se pa duca! :(:(:(

Vezi toate comentariile (26)
Comentează