FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Alianță improbabilă în Ștefan cel Mare » Bogdan Bălănescu susține ideea suporterilor: „Am ajuns la limită”

Bogdan Bălănescu (45 de ani), directorul general al lui Dinamo, e de partea suporterilor în conflictul cu LPF și autoritățile care au gestionat criza coronavirusului din Liga 1
Bogdan Bălănescu (45 de ani), directorul general al lui Dinamo, e de partea suporterilor în conflictul cu LPF și autoritățile care au gestionat criza coronavirusului din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 20:42 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 21:49

Bogdan Bălănescu (45 de ani), directorul general al lui Dinamo, e de partea suporterilor în conflictul cu LPF și autoritățile care au gestionat criza coronavirusului din Liga 1. 

  • CONTEXT: Dinamo, situată pe loc retrogradabil în play-out, cere ca nicio echipă să nu retrogradeze în acest an. Lotul „câinilor” este decimat de coronavirus, iar conducerea roș-albilor își dorește încheierea campionatului;
  • Pentru moment, LPF nu cedează în fața insistențelor și așteaptă finalizarea anchetei epidemiologice a DSP Ilfov, după care va începe să programeze și trupa din Ștefan cel Mare.

Fanii lui Dinamo acuză un tratament discriminatoriu din partea autorităților în privința cazurilor de coronavirus din Liga 1. Bogdan Bălănescu, inamicul numărul 1 al suporterilor, împărtășește aceeași opinie.

Bălănescu: „Am ajuns la limită!”

„În momentul de față este o situație destul de gravă și cred că am ajuns la limită, dar suntem optimiști că vom putea salva acest club. Vreau să îi asigur pe toți că Dinamo a respectat în totalitate protocoalele vizând izolarea la domiciliu. Chiar și în prima fază, când a fost depistat pozitiv magazionerul, deși nu mi s-a părut normal să fim izolați, pentru că el nu a intrat în contact cu echipa. Mi se pare ca acest protocol sau ordonanțele date de Guvern nu au fost respectate de toată lumea, ci preferențial și în funcție de interese. 

La sfârșitul săptămânii trecute, un jucător de la Poli Iași a fost depistat pozitiv, iar imediat echipa și tot staff-ul trebuia să intre în izolare 5 zile, după care să se refacă testarea. Nu doar că nu s-a întâmplat asta, dar jucătorul a și jucat a doua zi. Nu mai înțeleg nimic legat de rezultatele acestor testări.

La noi, când cei 6 au ieșit pozitiv, imediat am chemat o altă clinică la Săftica, jucătorii au fost retestați, rezultatele au fost din nou pozitive și toată lumea a intrat în izolare la domiciliu. Clubul Dinamo a respectat absolut toate normele. Nu cred că există club în România care să testeze absolut toți angajații. Am auzit păreri cum că nu a fost testat personalul de la Săftica. Din contra, cred că au fost mai multe testări la noi decât la unele echipe din Liga 1”, a declarat Bălănescu conform site-ului sportro.

„Presa așteaptă de 2 ani pe cineva. Spaniolii nr. 1, spaniolii nr. 2. Văd că s-au prezentat, i-am văzut într-o poză cu domnul Marcel Vela. Când o să îi vedeți într-o poză cu Ionuț Negoiță, să mă anuntați și pe mine. Acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de o firmă, iar acea firmă sau reprezentanții săi discută despre vânzarea clubului. Din punctul meu de vedere, eu aștept pe oricine dorește binele clubului Dinamo și salvarea acestui brand și a acestei echipe. Cred că viitorul acestui club este programul DDB”
Bogdan Bălănescu

VIDEO Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Florin Prunea face dezvăluiri despre situația de la Dinamo: „Eu n-am fost testat niciodată. Echipamentul n-a fost dezinfectat”

Dinamo speră să scape de izolare! Marți, zi decisivă pentru echipa lui Mulțescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (76)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Iulie 2020, 09:25

La Iasi nu sunt bani de hartie igenica dar de teste covid . Strambul a dat clubului 6000 ron si se lauda ca a dat 60000€ . Asa ca aveti grija mare cand jucati cu Poli

 •  28 Iulie 2020, 08:16
Postat de pe 28 Iulie 2020, 08:14

Id i o t i i gigisti iar vom i ta pebombeuri! Cum nu stiati? ... Dinamo a vrut intentionat sa se infecteze. Nu a respectat niciun protocol, si a vrut sa dea coronavirusul la toti! ... c r e t i n i fara D-zeu mai sunteti băi stelistilor!! Si de-aia o sa va loveasca dreptatea divina pe toti!

Spre gihinionul vostru si in ciuda dementei afisate, dinamo nu va cadea in b! Nu de alta dar vrem sa vedem stelisti c r e t i n i cum isi manaca ficatii de ciuda!

 •  28 Iulie 2020, 08:14

Id i o t i i gigisti iar vom i ta pebombeuri! Cum nu stiati? ... Dinamo a vrut intentionat sa se infecteze. Nu a respectat niciun protocol, si a vrut sa dea coronavirusul la toti! ... c r e t i n i fara D-zeu mai sunteti băi stelistilor!! Si de-aia o sa va loveasca dreptatea divina pe toti!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează