FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea despre emoțiile retrogradării la Dinamo: „Ne trebuie 2 milioane de euro ca să ne salvăm!” + 4 antrenori pe lista lui Negoiță

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 18:03

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația de la club și despre numirea noului antrenor, după plecarea cehului Dusan Uhrin.

Potrivit fostului portar, Dinamo are pe listă patru antrenori, iar decizia o va lua finanțatorul Ionuț Negoiță. „Am vorbit și azi cu patronul și i-am spus că trebuie să luăm cât mai repede o decizie. Jucătorii sunt profesioniști, se antrenează bine, dar trebuie ca în cel mai scurt timp să aducem un antrenor principal. Jucăm luni, iar timpul ne presează. Sunt patru antrenori pe listă, pe care îi știți. Liviu Ciobotariu, Adrian Mihalcea și încă doi. Pe Ciobi îl știu și îl apreciez, am lucrat cu el. Iar Mihalcea a prins multă experiență în ultima perioadă, când a lucrat la națională, alături de Cosmin Contra. Am discutat și eu cu antrenorii, dar patronul va decide. Are toate variantele pe masă”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport. 

Dinamo are nevoie de 2 milioane de euro 

Ulterior, Florin Prunea a intrat într-un dialog cu jurnalistul Decebal Rădulescu, după ce acesta l-a întrebat dacă Dinamo are nevoie de 2 milioane de euro până la finalul sezonului.

Decebal Rădulescu: Dinamo are nevoie de 2 milioane de euro pentru a se salva?
Florin Prunea: „Nu știu dacă 2 milioane. Dar dacă fac un calcul, pot spune că situația nu e prea plăcută. Nu pot să nu remarc că s-a apăsat un buton și au apărut mizerii despre mine și club. Și vor mai apărea” 

Decebal Rădulescu: „Are nevoie Dinamo de banii ăștia? E adevărat că nu ai fost plătit din decembrie?
Florin Prunea: Eu sunt neplătit din septembrie. Dar nu asta e problema. Nu am venit la Dinamo pentru bani. Am renunțat la salariu pentru ca alți angajați, care au salarii de 2-2.500 de lei, să își ia banii. Dar avem nevoie de bani. Echipa e plătită pe luna decembrie. Dacă fac un calcul, suma ajunge pe acolo, așa cum spui tu. Ar fi până în iunie, până la finalul contractelor, cu tot cu utilități și alte cheltuieli

Vezi și: 

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația de la club și despre numirea noului antrenor, după plecarea cehului Dusan Uhrin (43 de ani).

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
gago747
gago747  •  11 Martie 2020, 09:07
Postat de Marius Crs pe 11 Martie 2020, 04:14

*** !!! Ai facut combinatia aia murdara cu Clinceniul ! Le ati dat punctele din campionat ca sa va lase sa i bateti in cupa ! Dar se intorc toate impotriva voastra ! Va bate Dumnezeu si retrogradați ! Doamne ajută!

Stai liniștit, ***, le-am dat și celor de la Iași meciul ca să ajungem în finala cupei. Deci, stay chill și bagă unghia cu nădejde în gît!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  11 Martie 2020, 07:11

Desfiinţaţi-vă, *** de miliţieni şi securişti! *** a istoriei cu voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

402687490202775
Marius Crs  •  11 Martie 2020, 04:14

*** !!! Ai facut combinatia aia murdara cu Clinceniul ! Le ati dat punctele din campionat ca sa va lase sa i bateti in cupa ! Dar se intorc toate impotriva voastra ! Va bate Dumnezeu si retrogradați ! Doamne ajută!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează