FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are un start dezastruos de sezon: e ultima în Liga 1 și a stabilit două contraperformanțe istorice

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 09:10

Dinamo a pierdut cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2, și atinge noi borne negative în istoria recentă.

Dinamo a terminat sezonul trecut pe locul 9. A fost cea mai slabă istorie din toate timpurile în Liga 1, iar începutul de sezon nu dă semne încurajatoare. „Câinii” sunt ultimii în clasament cu 0 puncte și un golaveraj de neconceput, 0-7. Ultima echipă care a avut o astfel de statistică după două etapee a fost Ceahlăul Piatra Neamț (1-8) în sezonul 2014/2015, gruparea nemțeană retrogradând la final.

Formația din Ștefan cel Mare a mai stabilit o contraperformanță. Ultima dată când Dinamo a început sezonul cu două eșecuri a fost în 1997/1998, când pierde cu U Craiova, scor 1-2, și cu Rapid, scor 0-2.

Vezi și: 

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // Cronică-manifest a lui Dan Udrea, după evenimentele de pe Arena Națională: „Ăsta nu e fotbal! E o junglă!”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (10)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Iulie 2019, 10:33

Indiferent cu cine ar fi jucat,Dinamo nu ar fi obtinut nici un punct!Pentru ca...nu joaca nimic!Pentru ca ...nu are mijlocasi!Lucru remarcat si de comentatorii tansmisiei TV!Nu alde Kevin Bru,sau Rauta sau Geani Cretu!Nu nene!Lui Dinamo ii trebuie niste mijlocasi buni-ca Deak,Culio si Djocovic-care in primul si in primul rand, sa stapaneasca mingea,pentru ca sa puna stapanire pe centrul terenului,securizand apararea si punand pase utile pentru atacanti!Aseara mijlocasii Craiovei-Cicaldau si Mateiu-prin jocul lor au pus stapanire pe joc inca de la inceput, interzicandu-le dinamovistilor accesul la minge si astfel, echipa lor a atacat tot meciul, de parca jocul s-ar fi disputat in "Banie"!Iar Dinamo a reusit sa intre in careul Craiovei, doar cand scorul era...0-2!

105662257060988
Eugen Qy  •  22 Iulie 2019, 15:43

Nu am cum sa cred ca Dinamo nu isi va reveni. Pai SRI-ul si celelalte aripi ale fostei SECURITATI ce face ? Isi va reveni si chiar mai mult, va ataca si playoff-ul , iar aici nu mai e CLAR ...Posibil sa revina acolo sus, daca nu cumva PCH e de alta parere ...

risc_mix
risc_mix  •  22 Iulie 2019, 11:50

Ce vă mai place scandalul!. Nu mai băgați mă,,bățul prin gard” cu astfel de statistici incitatoare. Păi unde vedeți mă, marele dezastru? Că a pierdut un meci ,,acasa”? Băăă, luați în calcul și decizia aiuritoare a FRF ca stabilirea etapelor să fie dirijată, nu aleatorie cum era normal, iar echipele din cupele europene să nu joace între ele în primele 7 etape. Poate dacă se extrăgea normal cele 4 jucau între ele iar pt dinamo rămânea în urnă chindia clinceni, sibiu,etc

Vezi toate comentariile (10)
Comentează