FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

DINAMO - ASTRA // VIDEO Alibec îl contrazice pe Dani Coman: „N-am fost lăsat să plec de la Astra!”

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2020 19:57

Denis Alibec (29 de ani) a dezvăluit după înfrângerea cu Dinamo, 0-2, că și-a dorit să plece de la Astra, însă conducerea nu a fost de acord.

Eu am vrut să plec, dar nu am fost lăsat să plec. În cele din urmă am căzut de acord cu domnul Niculae să rămân până la vară”, a declarat Alibec la TV Digi Sport, după Dinamo - Astra 2-0.

Dani Coman: „Am avut o ofertă scrisă pentru Alibec”

Atacantul l-a contrazis pe Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, care spusese că, deși a existat o ofertă pentru Alibec, jucătorul a fost de acord să rămână la echipă până în vară.

Legat de transferul lui Ioniță, discută avocații. Sunt 3 cluburi implicate în acest caz: Universitatea Craiova, CFR Cluj și Astra. Vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla. Suntem acoperiți pe toate posturile. Avem un lot destul de bun și destul de experimentat pentru a ne lupta la titlu. Avem stabilitate din punct de vedere financiar. 

În vară au fost discuții atât pentru Budescu, cât și pentru Alibec. Am avut o ofertă scrisă pentru Denis, dar împreună am decis să rămână să ajute echipa până la sfârșitul campionatului. La vară sper să-și găsească o echipă unde să câștige foarte mulți bani”, a declarat Dani Coman pentru GSP.RO.

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB // Adi Popa și-a pus în cap vestiarul! Gigi Becali nu l-a menajat: „Nu e obraznic cu mine, dar deranjează”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
breitner
breitner  •  02 Februarie 2020, 16:08
Postat de Mihai Mitrofan pe 02 Februarie 2020, 10:23

Nu avem 10 ca ALIBEC sa stie cu mingea.In loc sa crestem tineri romani, aducem toate ciurucurile straine.Portari din ITALIA[2] titulari,si titularul la nationala TATARUSANU face tusa la francezi.IN ROMANIA 3 STRAINI LA ECHIPA.ATAT.

Pai cine e mai bun de gura ca alibleg? Nimeni si de ce am dori alti 10? Fara budescu alibleg e fara ali!

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  02 Februarie 2020, 10:23

Nu avem 10 ca ALIBEC sa stie cu mingea.In loc sa crestem tineri romani, aducem toate ciurucurile straine.Portari din ITALIA[2] titulari,si titularul la nationala TATARUSANU face tusa la francezi.IN ROMANIA 3 STRAINI LA ECHIPA.ATAT.

andy2008
andy2008  •  02 Februarie 2020, 09:27

A avut Gigi dreptate,ALIbec asta e factor destabilizator oriunde se duce.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close