FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO CU FAZA Gol în al 11-lea meci pentru Dinamo: „Progresăm, încă nu oferim destul” » Replica realistă a lui Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 12:41 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 14:08

Hakim Abdallah, 25 de ani, a reușit primul gol în tricoul lui Dinamo, în egalul cu CFR Cluj (1-1), și promite mai multe fanilor dinamoviști

Hakim Abdallah, 25 de ani, a marcat în premieră în România, primul său gol în alb și roșu, în al 11-lea meci jucat pentru Dinamo. Atacantul malgaș s-a descătușat în partida dedicată în memoria lui Cătălin Hîldan, reușita sa aducând un punct echipei sale în etapa cu CFR Cluj (1-1).

Mai întâi, Hakim l-a testat pe portarul ardelenilor, Sava, cu un șut din unghi la colțul scurt, adversarul său blocând în corner. Imediat, Abdallah a marcat, după o pasă în zona centrală a lui Ilic.

Eugen Neagoe, instalat oficial astăzi: „Să știți că nu e o rușine. E un club mare”
ANTRENOR
Eugen Neagoe, instalat oficial astăzi: „Să știți că nu e o rușine. E un club mare”

Reacția lui Abdallah după primul gol și concluzia lui Burcă: „Noi le rezolvăm problemele"

Africanul a fost încrezător și înaintea meciului, continuă să fie echilibrat și după prima sa reușită în tricoul lui Dinamo. Chiar dacă echipa lui rămâne penultima în clasamentul Ligii 1, pe loc retrogradabil, momentan.

„În acest moment, trebuie să câștigăm fiecare punct. Trebuie să continuăm să muncim. Trebuie să luăm fiecare puncte. Cred că progresăm. E bine pentru echipă că am luat acest punct. Important pentru mine este să îmi ajut echipa. 

Sunt fericit pentru că am înscris. Jocul s-a terminat, urmează apoi o nouă zi.

Venim iar la muncă pentru a obține mai mult. Cred că încă nu oferim destul", a spus Hakim Abdallah, după meciul cu CFR Cluj.

386de minute de ineficacitate strânsese Abdallah în România până la golul cu CFR Cluj

Abdallah s-a integrat mai greu, a avut și probleme personale. Noi nu ne permitem să aducem jucători care să ne rezolve situația, ci cărora să le rezolvăm noi din problemele lor și apoi să devină utili pentru Dinamo. Acest lucru necesită răbdare. Este un jucător antrenabil, un caracter foarte bun.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Golul lui Abdallah în Dinamo - CFR Cluj

Citește și alte știri despre Dinamo - CFR Cluj:

Neluț Roșu a găsit „un nou punct de plecare pentru Dinamo” » Mesaj pentru fanii care îi critică pe jucătorii lui Ovidiu Burcă

Florin Răducioiu, încântat după Dinamo - CFR Cluj: „E ca o victorie! De aici trebuie să plece Burcă”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează