FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Care ar fi planul surprinzător al lui Pablo Cortacero la Dinamo: „De asta au venit doar jucători pe filiera lor, cu impresari cunoscuți”

Cristi Pulhac (36 de ani) și Florentin Petre (45 de ani), foști colegi la Dinamo, lansează o ipoteză nouă în cazul investitorilor spanioli de la Dinamo. +42   FOTO
Cristi Pulhac (36 de ani) și Florentin Petre (45 de ani), foști colegi la Dinamo, lansează o ipoteză nouă în cazul investitorilor spanioli de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 11:59 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 17:28

Cristi Pulhac (36 de ani) și Florentin Petre (45 de ani), foști colegi la Dinamo, lansează o ipoteză nouă în cazul investitorilor spanioli de la Dinamo. 

Cristi Pulhac e de părere că tot ce se întâmplă la Dinamo este o mascaradă. Fostul fundaș crede că investitorii spanioli au avut o înțelegere cu jucătorii străini pe care i-au transferat și că toate părțile, inclusiv impresarii, ar urma să fie plătiți din despăgubirile plătite de formația din Ștefan cel Mare, după ce memoriile de la FIFA vor fi soluționate. 

Cristi Pulhac, ipoteză despre situația de la Dinamo

„Ei nu știu istoria clubului, nu știu nimic. Au venit aici doar pentru afaceri. Și-au adus doar jucători doar pe filiera lor, cu impresari pe care îi cunoșteau. Nu s-a făcut niciun transfer pe altă filieră. Eu asta știu. Banii se vor scoate din club când se vor plăti comisioanele anumitor impresari sau firme de impresariat. Jucătorii au fost bine în astea 6 luni. Au mâncat bine, au dormit bine. Acum vor mai lua și niște bani”, a declarat Cristi Pulhac la Pro X.

Florentin Petre susține varianta lui Cristi Pulhac

Florentin Petre împlinește astăzi 45 de ani, dar nu poate fi pe deplin fericit. Spune că e afectat de situația de la Dinamo și împărtășește ideea lui Cristi Pulhac, fostul său coleg de cameră. 

Cred că de asta nici nu pleacă. Cortacero are ofertă. Am vorbit cu cineva, mi-a zis că sigur există ofertă, îi dă banii pe care îi are de luat, plus un profit, până la un milion de euro, iar până în vară bagă 3,5 milioane de euro, pentru a stabiliza lucrurile. Ajungem la vorbele lui Cristi Pulhac.
- Florentin Petre

7 fotbaliștis-au despărțit deja de Dinamo: Rene, Isma Lopez, Abdoulaye Ba (Moreirense), Alex Gonzalez (Malaga), Borja Valle (Oviedo), Aleix Garcia și Tomas Mejias

VIDEO. DDB nu-l iartă pe „Guriță”: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Câți bani au pompat fanii din DDB în club, pentru a evita colapsul: „Dinamo nu va muri! Am evitat depunctarea”

EXCLUSIV „Câinii”, disperați după bani » Ricardo Grigore, aproape de a se transfera la o rivală din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
hexan
hexan  •  15 Ianuarie 2021, 16:59

E așa credibil articolul, ca vârsta lui Florentin Petre... în primul paragraf are 45, apoi, câteva fraze mai jos, aflăm că azi împlinește 43 de ani

1284629728220633
Dragos-Mirel Blanaru  •  15 Ianuarie 2021, 16:56
Postat de mattteo pe 15 Ianuarie 2021, 15:47

Sunt bani care au intrat in club pentru plati, nu si-a recuperat Cortacero nimic. Va intoxica gsp cu minciuni. Pentru a lua un actionar dividende sau sa isi dea singur prime trebuiesc o gramada de aprobari la sfarsit de an.

Sunt multe alte metode sa scoti bani din firma. De exemplu, cred ca Pablo a imprumutat clubul cu bani(asa procedeaza toti “investitorii” din fotbalul nostru) si nu a facut majorare de capital, iar banii imprumutati nu trebuie sa astepte finalul anului sa-i recupereze

140611874433994
Sandu Pintilie  •  15 Ianuarie 2021, 16:43

Se stie ca este o crima sa lasi banii pe mana fraierilor!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează