FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Schimbare neașteptată la Dinamo » Măsura luată special pentru meciul cu Botoșani

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat duminica, 06 februarie 2022 17:48 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 18:49

Dinamo va face deplasarea la Botoșani, pentru meciul de luni, din runda cu numărul 24 de Liga 1, cu avionul. Va reveni la București cu același mijloc de transport. 

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, de la ora 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Jucătorii nu se pot plânge că nu au condiții pentru deplasările lungi. Chiar dacă Dinamo e în insolvență, echipa a plecat și se va întoarce cu avionul din deplasarea de la Botoșani.

Dinamo are probleme de lot pentru meciul cu FC Botoșani, dar Stoican asigură: „Vrem să facem un meci mare! E un lucru care îmi dă speranțe”
FC BOTOȘANI - DINAMO
Dinamo are probleme de lot pentru meciul cu FC Botoșani, dar Stoican asigură: „Vrem să facem un meci mare! E un lucru care îmi dă speranțe”

Dinamo, deplasare cu avionul spre Botoșani

Înainte, fotbaliștii mergeau cu avionul la dus, apoi se întorceau noaptea cu autocarul vreme de 8-10 ore. Acum, imediat după meciul de la Botoșani, echipa va merge la Iași, unde va fi cazată la hotel Ramada, iar marți dimineață, după micul dejun, se va pleca cu avionul spre București. 

La fel va fi și pentru etapa de week-end cu UTA, cu avionul dus-întors, cu nopți de cazare la Arad și la Timișoara. 

Dinamo, probleme de lot înaintea meciului cu FC Botoșani

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, nu va putea folosi cea mai bună formulă în fața celor de la FC Botoșani. 

Ne așteaptă o săptămână de foc, cu meciuri foarte importante, cu Botoșani, CSU Craiova și UTA. Acum, toată energia noastră se concentrează pe deplasarea de la Botoșani. Întâmpinăm ceva dificultăți. Avem doi jucători suspendați, Matei și Răuță. Gabi Torje e incert, dar cei care vor intra pe teren vor să facă o partidă mare!
- Flavius Stoican

VIDEO Cele mai interesante informații înainte de FC Botoșani - Dinamo 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Nu și-a pierdut speranța! Un simbol al „câinilor” mizează pe Stoican: „Se încheagă o echipă, dar au nevoie de ceva”

EXCLUSIV Dinamoviștii se simt jigniți » Ce i-a deranjat înainte de meciul cu Botoșani: „Asta mi-ar plăcea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  07 Februarie 2022, 16:37

DINAMO/13 - 19 , 4 , 27 - 77 , 8 , 6 , 20 - 99 , 29(99) - 44(55) !!!!!

1723620404427675
Marian Dobrica  •  07 Februarie 2022, 13:12

sa nu devina aerieni ciini daca se deplaseaza cu avionul !

herrmann
herrmann  •  07 Februarie 2022, 01:24

numa pimpao pe prima pagină. totuși, pe câți interesează retrogradabila?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează