FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dumitru Dragomir o ține pe-a lui: „Cu Cataramă lângă mine și 10 milioane de euro iau titlul într-un an!” » Care ar fi primul transfer: „Merg imediat după el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 11:16

Chiar dacă varianta Viorel Cataramă la Dinamo pare să se transforme într-o fumigenă de campanie electorală, Dumitru Dragomir asigură că intențiile politicianului sunt serioase și a explicat care ar fi primele mutări în cazul în care afacerea se face până la urmă. 

Fostul șef al LPF a dat detalii și despre planul prin care vrea să aducă titlul la Dinamo după 14 ani, în 2021: Denis Drăguș, primul transfer, și investiție de 10 milioane de euro. 

„Nu a fost doar campanie electorală. Eu știu sigur că Viorel Cataramă vrea să cumpere clubul. El e potent financiar și cred că timp de 7-10 poate ține clubul. Mi-a dat telefon și m-a întrebat dacă pot să-i dau mână de ajutor. Am zis că mă bag și eu, ca acționar.  

Aș vrea să fiu asociat și să mă implic pe partea sportivă, organizatorică. Am fost președinte de club și mă pricep. Nu aș vrea să fiu președinte, ci manager. Pentru a avea rezultate, trebuie să ai o echipă puternică și să aduci jucători buni. Trebuie să de duci din Argentina până în Albania și să cauți fotbaliști. Dacă aș fi la Dinamo, aș ține toți fotbaliștii până la vară și până atunci cauți alții.  

Dacă am 10 milioane de euro, mă bat la campionat cu Dinamo! Și chiar cred că-l câștig. Într-un an de zile. Dacă vin acum și până la vară pot să aleg eu jucătorii, garantez că mă bat la titlu.  

Dacă aș fi la Dinamo, m-aș duce imediat în Belgia și aș aduce un jucător de acolo. Da, pe Denis Drăguș. (n.r. atacant, 20 de ani) Nu joacă la Standard Liege, iar eu l-aș aduce aici. Mai sunt vreo doi jucători pe listă, dar nu-i spun. Pe Dusan Uhrin l-aș ține. E un antrenor bun. Dar dacă ar veni Mircea Lucescu... Nu cred că stă cineva în calea lui”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.  

Citește și: 

Cine voia s-o cumpere pe Dinamo: Viorel Cataramă, declarat oficial fost informator al Securității! 3 nume conspirative 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  10 Noiembrie 2019, 18:30

De ani de zile mi-am dat seama ca Dragomir e un fariseu ca si Becali si ne crede prosti pe toti! Catarama vrea sa-si faca campanie electrala,iar Dragomir vrea sa-si asigure oameni in cortegiul funerar!

danirovl
danirovl  •  10 Noiembrie 2019, 01:27

O fi asta ***,dar cu Drăguș are dreptate. Nu știu care e treaba cu băiatul ăsta,dar mie îmi părea cel mai bun jucător din Ro în privința calităților...nu prea era disciplinat tactic...vad că se pierde pe acolo...alta viitoare speranța care o să facă foamea in 2-3 ani daca nu îl trezește nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  09 Noiembrie 2019, 19:32

Da , Denis Dragus. Bă Mitica tu chiar esti habarnist de fotbal . Ia-l tu pe Dragus . Si du-l acasa.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează