FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Cornel Dinu nu mai suportă amatorismul de la Dinamo: „Au adus țopârlăi, nu fotbaliști, d-aia a avut și Neagoe un șoc”

Articol de - Publicat marti, 20 august 2019 09:50

DINAMO // Cornel Dinu, 71 de ani, fostul mare jucător al roș-albilor, a criticat transferurile verii, ce se dovedesc falimentare în startul campionatului, și atrage atenția și administrației care a girat mutările estivale.

Mai jos decât Dinamo e doar etapa viitoare, apoi liga secundă! "Câinii" sunt de nerecunoscut, după două sezoane execrabile în care au ajuns în play-out, atingând un minimum istoric. 

Șefii se pregătesc de un nou mercato, de toamnă, după ce au dat chix cu cel estival. Rezultatele vorbesc: ultimul loc în clasament, a doua cea mai slabă apărare, o medie de 2,5 goluri încasate pe meci, toate compartimentele vraiște!

Legendă a clubului din Ștefan cel Mare, de 3 ori cel mai bun fotbalist al României, 8 trofee ca jucător cu Dinamo, plus alte 4 ca antrenor, Cornel Dinu a făcut un rechizitoriu dur în GSP celor care conduc acum clubul din Ștefan cel Mare: 

"Unde este adevărul, unde ar fi înțelesul tainic al situației? Înainte, în mandatul lui Rednic, s-a justificat că au fost interese financiare, ale antrenorului, ale familiei sale, ca să aducă mai mulți jucători care nu aveau meciuri în picioare înainte de a semna cu Dinamo. Buuun! Noua administrație a adus 16 fotbaliști în vară, șase repatrieri și 10 băieți, dintre care mulți de play-out.

Ce se-nțelege acum? Tot interese financiare au fost și acum? Sau prostie și nepricepere cruntă? Nimeni nu zice nimic și nu am văzut o persoană care să iasă în față și să spună măcar un "Am greșit!".

Procuroru' a fost drastic: "Acum, nu mai explică nimeni cum au fost aduși acești "țopârlăi", că fotbaliști nu-i poți numi, cu tot respectul. Ăia înainte au făcut jaf, au secătuit, au făcut vrute și nevrute, cu toate că nu s-a prezentat un document, ci doar vorbe goale. Dinamo a făcut 3 puncte în primele 6 etape, te ia capul de nervi. 

Păi, d-aia a avut și Neagoe un șoc, cu inima, când a văzut ce joacă ăștia aduși în vară! Dar văd că nimeni nu răspunde de ce jucători au fost aduși. Măcar să accepte situația, să spună că au greșit. Alooo, așa se învață, acceptați-vă erorile!".

Vezi și: 

Gigi Becali, „tocat” de Dusan Uhrin! Portret nemilos în presa cehă: „A fost la închisoare, dar nu s-a schimbat deloc! Ce credeți că i-a făcut lui Conceicao?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (12)
turbozero
turbozero  •  20 August 2019, 16:30

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-cornel-dinu-apreciaza-transferurile-lui-eugen-neagoe-la-dinamo-medii-buni-nu-rebuturi-subiective-571387.html am gasit linkul cu declaratia lui dinu din 6 iulie 2019!

turbozero
turbozero  •  20 August 2019, 16:28

dinu declara acum vreo luna doua ca neagoe si prunea au reparat dezastrul lui rednic! si aprecia transferurile in special 2 jucatori unul parca era Straton! iar acum "expertul" in fotbal si-a schimbat opinia! dar ce se mai pricepe dinu asta la fotbal!

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  20 August 2019, 13:20
Postat de Pierre Tzutzea pe 20 August 2019, 13:17

stau strimb si incerc sa gindesc drept. inteb si eu nu dau cu parul dar dumneata domnule dinu ce rol ai in clubul ala in afara de a-ti scrie amintirile de a da cu capul de zid pe toti mai putin pe nea fanus neagu si el comunist ca tine? de iliscu m-am convins ca esti cazut in freza ca romeo de julieta ca doar pe nevasta-sa o aparai la revoluutie. pozat ai aparut linga bombonel in haine de gala de generali. o tara plina de generali pe puncte. ai fost cumva pe front? ai facut treburi eroice in tara ? si nici atunci nici tu nici titi ionescu tiriac sau nastase ilie, anghel iordanescu nu meritati aceasta uniforma. decoratii premii diplome ok dar nu asa pentru ca este o sfida adusa armatei. din pacate asa se intimpla iar unul ca petrica tzutzea nu a fost ridicat la niciun rang. a murit nu in cartierul primaverrii unde stau somitati ca acest dinu, romanita cea cu cirpele ei si omoruri cu amanti si altii. rafail noica traieste in muntii semenic pe undeva si este cine este avind un tata geniu cu care o parte din poporul roman a murit. nu toti sintem cu neuroni putini avem ochi si vedem. cum poti vorbi de niste jucatori care nu au nicio vina? ei atit pot. prosti au fost cei care au cumparat nu cei care au vindut. gastile formate la acest club sint ca samsarii nu au ceva sfint in afara de bani. acest minister de interne are prea multe facaturi si prostii facute in " interne" ca in exterior tot ei sint. nu poti sa stai pe banii aia si sa nu ai niciun cuvint.

neagoe a dovedit ca nu are niciun fler in a aduce jucatori iar omul educat pe strada prunea nu are niciun motiv sa fie ceea ce este la dinamo. inchipuita boala a lui neagoe va iesi la suprafata si pina si ana prodan spune ca nu stiau cei de la dinamo cum sa scape de el. stia ca se va face de ris mizind pe o minune. si minunea a aparut cu acea tahicardie amplificata de presa si preluata de el pina la iesirea de la dinamo pe usa din fata ca victima. minciuni , minciuni. restul amatorilor de acolo care au distrus iar un negoita care pina si in ceasul asta a luat si a vindut pe nimic ma face sa ma intreb daca nu au fost de-ajuns banii de care a fost scutit sa plateasca taxe el si fratele ce se ridica pina la 40 de milioane parca. se pare ca nu sint de ajuns. o singura sansa este sa plece de acolo iar dumnata sa iti vezi de treaba si sa te implici daca iubesti acest club. daca nu pleaca si lasa-ne!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează