FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A picat și varianta Giulești pentru Dinamo - Farul: „Totul e calculat la fix”

Dinamo a jucat în Giulești în etapa a opta, 0-4 cu Rapid // foto: GSP
Dinamo a jucat în Giulești în etapa a opta, 0-4 cu Rapid // foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 19 septembrie 2023 10:58 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 11:26

Cu Dinamo refuzată pe „Arcul de Triumf” pentru meciul de campionat cu Farul, a fost vehiculată posibilitatea ca partida să aibă loc pe stadionul Rapidului, în Giulești, variantă pe care chiar și galeria alb-vișiniilor, prin vocea liderului Liviu Ungurean, a aprobat-o.

În ciuda poziției suporterilor, acest lucru nu se va întâmpla. Motivul este reprezentat de faptul că la gazonul stadionului din Giulești au fost efectuate lucrări de întreținere, suprafața de joc fiind afectată după o perioadă aglomerată, cu multe meciuri.

Discurs manifest în această dimineață, după arbitrajul de la CFR - Petrolul: „Să fie suspendat până la Crăciun! Sfidător, UEFA să se sesizeze”
CFR CLUJ - PETROLUL 1-0
Discurs manifest în această dimineață, după arbitrajul de la CFR - Petrolul: „Să fie suspendat până la Crăciun! Sfidător, UEFA să se sesizeze”

Potrivit președintelui de la CS Rapid, administratorul arenei, lucrările au fost programate astfel încât gazonul să se „odihnească” chiar până la următorul meci acasă la Rapidului, luni, cu CFR Cluj.

A picat și varianta Giulești pentru Dinamo - Farul

„Dinamo nu poate juca meciul cu Farul la noi. Gazonul era destul de afectat după meciurile din campionat și de la EURO U21. Am profitat de pauza asta de 3 săptamâni, cu jocurile naționalei, și că Rapid a jucat în deplasare, și am început niște lucrări la suprafața de joc.

Totul e calculat la fix pâna la meciul Rapidului cu CFR, de luni seara, când gazonul o să fie țiplă”, a transmis Bogdan Vasiliu, președintele de la CS Rapid, pentru GSP.ro.

În ultima vreme, arena din Giulești le-a găzduit pe Rapid în SuperLigă și pe Dinamo Kiev în preliminariile Conference League. Pe stadionul de lângă Podul Grant s-au jucat și meciuri de la Campionatul European U21, iar gazonul a avut serios de suferit.

Nu mai puțin de 11 meciuri s-au disputat în Giulești în ultimele 3 luni, în perioada 21 iunie - 19 septembrie: 5 cu Rapid gazdă, două cu Dinamo Kiev gazdă și 4 la EURO U21. Urmează Rapid - CFR Cluj, luni, 25 septembrie.

Nu galeria dictează în Giulești. Totuși, dacă ni s-ar cere o părere, noi n-am avea nimic împotrivă. Și ei ne-au primit, când jucam la Liga 4, să jucăm în Ștefan cel Mare. Nu cred că am putea noi să le punem piedică. Clubul Sportiv sau cine manageriază stadionul se ocupă, ei decid.

- Liviu Ungurean, alias „Bocciul”, liderul galeriei Rapidului

Mai multe știri din SuperLigă: 

Cristi Balaj a venit cu explicații, după ce Istvan Kovacs a iertat-o pe CFR Cluj de două penalty-uri: „Ce, portarul este suliță?” + „Ajeti a fost ținut!”

Metamorfoză fabuloasă: FCSB, de la ZERO la 100%! Roș-albaștrii văd titlul, casele de pariuri au prăbușit cotele

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
balderis
balderis  •  19 Septembrie 2023, 18:15
Postat de io.s_ge. pe 19 Septembrie 2023, 12:15

Păi da, cand n'aveati stadion si v'am primit pe Dinamo n'aveati nevoie de "țiplă". Oare de ce nu mă miră ce faceti, după cum vă cunostem nu mă asteptam la altceva!

Ai început să te mănînci cu cîinii de la ..... ! Ați făcut apelul către Giulești foarte tîrziu, după ce ați epuizat toate alternativele ! Între timp la stadion , au venit firmele care au contract pentru recondiționarea gazonului !!! Care-i problema , cînd noi suporterii nu avem nimic împotrivă ! A dacă încerca fîcîsîbîul, era altceva !!!

calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  19 Septembrie 2023, 12:21

Culmea! Galeria giuleșteană e mai logică și mai altruistă decât conducerea. Bravo lor!

io.s_ge.
io.s_ge.  •  19 Septembrie 2023, 12:15

Păi da, cand n'aveati stadion si v'am primit pe Dinamo n'aveati nevoie de "țiplă". Oare de ce nu mă miră ce faceti, după cum vă cunostem nu mă asteptam la altceva!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează