FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAŢII

Dinamo începe războiul psihologic cu rivala CFR: "Clujenii sînt ajutaţi de arbitri!"

Dinamo și CFR Cluj, aflate în luptă directă pentru titlu, au început războiul declarațiilor. FOTO Cristi Preda
Dinamo și CFR Cluj, aflate în luptă directă pentru titlu, au început războiul declarațiilor. FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 22:38

Nicolae Badea acuză că Dinamo a ratat victoria cu Braşovul în urma unei erori a asistentului Szekely, în timp ce "clujenii au învins Ceahlăul cu un penalty îndoielnic!"


Cu două etape înaintea meciului direct, Dinamo şi CFR se acuză reciproc de arbitraje favorabile. Cel care a aprins scînteia a fost preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan: "Dinamo cîştigă ciudat de uşor unele meciuri, mă refer aici la cum au bătut ei pe Petrolul şi apoi cît de bine au jucat ploieştenii cu noi!".

Nicolae Badea a replicat acid, acuzîndu-i pe clujeni: "După aceleaşi criterii de raţionament ale domnului Mureşan, putem vorbi despre cum la Galaţi, un meci amplu comentat înainte şi după partidă, CFR a cîştigat cu un scor dinainte anunţat! Cu Chiajna, Dinamo a învins pe final, cu 2-0, în timp ce Clujul avea 3-0, în deplasare, în minutul 25, cu faze defensive ale Concordiei care nu s-au regăsit şi în confruntarea anterioară, cu noi!

Cu Ceahlăul au învins cu 2-1, în urma unei erori defensive la primul gol şi o dublă eroare a brigăzii de arbitrii, henţ la atacantul lor şi apoi penalty îndoielnic". Preşedintele roş-albilor l-a acuzat şi pe asistentul Zoltan Szekely că a anulat eronat un gol al lui Dinamo în partida cu Braşov pe motiv de ofsaid la Marius Alexe.

"Probabil asistentul Szekely s-a gîndit să se mai apropie CFR-ul de noi în clasament, altfel nu-mi explic cum la meciul nostru de la Piatra-Neamţ a interpretat la fel o fază identică, iar acum nu a judecat cu aceeaşi unitate de măsură. Are oscilaţii de interpretare, mai ales că în repriza a doua, pe atacul Braşovului, a judecat faze aproape identice cu cea a lui Alexe în favoarea oaspeţilor", a mai spus Nicolae Badea.

"Szekely este de mult timp în fotbal, de aceea ne punem întrebări despre prestaţia lui. În a doua repriză a dat în compensaţie cîteva decizii absolut contradictorii, de genul acordării unui corner pentru Dinamo, cînd de fapt era aut de poartă"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

"Toate echipele care pierd la scor cu Dinamo vin în Gruia să joace, se motivează mult mai bine împotriva noastră"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

"Le recomand telespectatorilor să urmărească meciul de la Braşov al CFR-ului după acest rezultat de egalitate obţinut de ei în Ştefan cel Mare"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Crăciunescu: "Cine greşeşte plăteşte!"
Noul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, a vorbit ieri la DigiSport, lăsînd de înţeles că aceia care au greşit nu vor mai fi delegaţi: "Alexe era în poziţie perfect regulamentară, iar asistentul Szekely era plasat foarte bine şi trebuia să lase jocul să continue. Unii arbitri au depăşit orice limită în această etapă şi cine va greşi va plăti! E posibil ca în următoarele cinci etape să nu mai avem pe cine delega în ritmul ăsta şi ce-o să facem, o să aducem din arbitrii vechi?!".

"Eu doar am constatat, nu a fost o răutate!"
Iuliu Mureşan a replicat ieri acuzelor venite din Ştefan cel Mare: "Îmi pare rău că domnul Badea intră în astfel de discuţii. Face o mare greşeală. Eu am fost întrebat de presă şi am răspuns. Am făcut doar o constatare, că echipele care au pierdut la scor cu Dinamo au venit să-şi spele ruşinea în meciurile cu CFR. Nu a fost nici un fel de răutate din partea mea, îmi pare rău că domnul Badea intră în astfel de clinciuri". (Vlad Ispas)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
CUTREMUR în fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt în pericol ca în 2026 să NU mai obțină licențele, inclusiv pentru cupele europene!
Superliga
CUTREMUR în fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt în pericol ca în 2026 să NU mai obțină licențele, inclusiv pentru cupele europene!
Se teme că va fi demis? Daniel Pancu a recurs azi la un gest neașteptat: „Prezi...”
Nationala
Se teme că va fi demis? Daniel Pancu a recurs azi la un gest neașteptat: „Prezi...”
Cum s-a filmat arbitra de 24 de ani, după ce a fost acuzată ca e amanta observatorului UEFA sexagenar » Mesaj enigmatic: „Ciorile zboară în stoluri...”
Campionate
Cum s-a filmat arbitra de 24 de ani, după ce a fost acuzată ca e amanta observatorului UEFA sexagenar » Mesaj enigmatic: „Ciorile zboară în stoluri...”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (34)
roxana.lucian
roxana.lucian  •  28 Octombrie 2011, 13:09

Am uitat sa va spun sa nu mai va dati asa mari ca mai castigati cu cinci zero .Daca sunteti asa buni de ce nati batut rapidul vaslui etc.Sunteti penibili de tot ,asa vb ca ati castigat cu cinci zero de parca ati batut BARCELONA SAU O ECHIPA DE TOT.

roxana.lucian
roxana.lucian  •  28 Octombrie 2011, 13:03

Dinamovistilor nu mai tot bagati arbitri ca cfr e la trei puncte de voi.Mai stiti in finala cupei romaniei cum moti la agatat pe banel in careu.De ce nu sa dat penalti.Sa spunem acuma ca ati fost ajuatata de arbitri ,si mai sunt si la alte meciuri in care ati fost avantajata.Asa ca nu mai vorbiti de alti,ce vreti sa luati campionatul si sa luati iarasi bataie,cum a fost cu VORSKLA POLTAVA.Ganditiva ca daca luati campionatul dati de echipe mai bune.Sunt stelist si as vrea sa-l ia steaua,dar recunosc cum joaca nu cred ca are vreo sansa.Mai bine sa-l ia cfr pt ca nu sunt rusinea romaniei cum sunteti voi.Si i-mi vine sa rad ce echipa va batut pt calificarea in europa.Asa ca ciocu mic

chompin
chompin  •  26 Octombrie 2011, 22:38
Postat de yahoo.fr pe 25 Octombrie 2011, 18:07

pt ardeal ok,da pt bozgori,plecati in pizda mami voastre

Ma tata, noi suntem acasa in Ardeal, ca suntem romani sau maghiari, tu nu esti acasa in Ardeal, poate o sa intelegeti odata ca noi traim aici, romani si maghiari, in liniste si pace, acolo la Bucale se trag sforile sa mai apara cate un dobitoc, roman sau maghiar, nu conteaza, care incearca sa bage zazanie. Si, ca sa mai stii o chestie, Bucurestiul era la un moment dat( nu stiu acum daca mai e) al 2- lea oras din lume cu populatie maghiara, dupa Budapesta:) Asa ca mai usor cu "bozgorii", ca poate o furi:)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează