FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Galeria Rapidului, asmuțită împotriva lui Niculae și Iosif: „Înjurați-i, dacă nu conducem!”

FOTO: Imago-Images +36   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de , , - Publicat marti, 01 martie 2022 08:45 / Actualizat marti, 01 martie 2022 08:59

Galeria lui Rapid a fost instruită să-i atace pe Daniel Niculae și pe Mihai Iosif spre finalul meciului cu Dinamo, încheiat 1-1, dacă echipa avea să nu conducă pe tabelă.

Rapid nu a câștigat în nouă meciuri la rând și se pregătește să schimbe antrenorul. Suporterii au scandat după derby-ul cu Dinamo și împotriva președintelui Daniel Niculae, căruia i-au cerut să plece. Comportamentul galeriei a fost unul premeditat.

A venit nota de plată! Rapid, pedepsită dur după incidentele din partida cu Dinamo
RAPID
A venit nota de plată! Rapid, pedepsită dur după incidentele din partida cu Dinamo

Sursele Gazetei povestesc că Gigi Corsicanu', „patronul” galeriei Rapidului, îi instruise pe fani încă dinaintea meciului: „Dacă e egal sau pierdem, în minutul 90 începeți să scandați demisia!”.

Mihai Iosif chiar va pleca de la Rapid

Dinamo a condus cu 1-0, dar giuleștenii au egalat repede, au dominat apoi, dar nu au reușit să mai înscrie. Așa că suporterii s-au manifestat conform "programului": au cerut demiterea antrenorului Iosif și pe a președintelui Niculae.

Măcar Iosif va pleca, e aproape sigur, după următoarele două meciuri. Fără victorie în nouă partide la rând, "Miță" nu mai beneficiază de susținerea galeriei, una din care face parte și el. Forma recentă a Rapidului a fost una dezastruoasă și a anulat visul calificării în play-off.

Înlocuitorul ar putea să fie Mutu sau Zicu, antrenori pe care acționarul Angelescu îi are pe listă.

Marius Șumudică i-a aprins pe fanii Rapidului

Protestul suporterilor a apărut și în contextul în care Șumudică i-a agitat. Fost campion cu Rapid și fost antrenor al vișiniilor, Șumi a insistat înaintea jocului cu Dinamo că el ar merita să fie primul ofertat pentru postul de antrenor: "Să îl ofertezi pe Mutu e ca și cum ai fi la Steaua și în loc să-l suni pe Lăcătuș l-ai suna pe Șumudică!".

Iosif nu a reacționat, dar a reacționat Nicolae Grigore, antrenorul dinaintea lui, care a simțit că Șumi se comportase la fel în vremea în care era el în funcție: "E necolegial, dar îi e tipic lui Șumudică. El a pus o presiune imensă în săptămâna dinaintea meciului cu Dinamo și e ceva cu care eu sunt obișnuit, fiindcă am pățit la fel!". 

La Rapid, dacă e bine e cel mai bine din lume. Dacă e rău, ajungi exact la opusul binelui. Așa a fost mereu, așa reacționează suporterii. Cred că decizia în cazul lui Iosif e luată deja
- Daniel Pancu, antrenor

Nu știm nici noi care e problema, care este explicația pentru forma slabă, că dacă am ști am rezolva-o. Rapidul nu a avut un stadion propriu, nu a avut o bază de pregătire, sunt detalii pe care multă lume nu le are în vedere atunci când analizează rezultatele
- Daniel Niculae, președintele Rapidului

S-au certat după promovare

Galeria e și împotriva lui Daniel Niculae de astă-vară, de când Rapid a promovat. Suporterii i-au reproșat atunci că nu a dus echipa la șantierul noului stadion Giulești pentru a sărbători. Niculae e fost fotbalist al vișiniilor și a crescut în Grant ca junior. El a devenit președinte al clubului spre finalul anului trecut. 

Gigi Corsicanu', liderul galeriei, i-a reproșat relațiile proaste pe care le are cu Daniel Pancu și cu Marius Șumudică, alte glorii ale clubului. "Niculae ne dezbină familia, doar el e vinovat! I-am spus de o sută de ori să se împace cu Pancu și cu Șumudică, să nu dezbine suporterii!", a spus Corsicanu' la DigiSport. 

Relația lui Niculae cu Pancu s-a răcit când primul a ales să plece de la Rapid, în semn de protest față de conducerea de atunci, iar Pancu nu l-a urmat. Niculae avea să revină ca președinte, iar Pancu a fost demis din funcția de antrenor. 

Echipele probabile la FCU Craiova - Rapid: 

FCU CRAIOVA: 31. R. Popa - 2. Negru, 4. Kovacici, 13. Diallo, 5. Huyghebaert - 24. Baeten, 77. Asamoah, 8. Dr. Albu, 30. Van Durmen - 9. Cl. Bălan, 33. Compagno
REZERVE: 1. Mogoșanu, 3. Paramatti, 10. Bauza, 15. Blidar, 16. Vl. Pop, 23. Bușu, 27. Ondaan, 51. Sidibe, 88. Marquet

RAPID: 31. H. Moldovan - 22. Săpunaru, 30. Dandea, 27. Dr. Grigore - 77. Belu, 14. Kait, 23. Al. Albu, 10. R. Ilie, 13. Goge - 71. Vojtus, 29. Stahl 
REZERVE: 90. Drăghia, 7. Sefer, 8. Carnat, 9. Ad. Bălan, 17. Pănoiu, 18. Alami, 21. Acuna, 57. Marzouk, 80. Al. Ioniță

VIDEO Marius Șumudică a fost prezent la Rapid - Dinamo

Citește și alte știri despre Rapid:

L-a încântat pe Mihai Stoica în Rapid - Dinamo: „A progresat enorm, un mare câștig pentru fotbalul românesc!”

EXCLUSIV Ultimatum pentru Mihai Iosif » Ce trebuie să facă pentru a continua la Rapid + 3 nume pe lista scurtă

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (11)
ucluj2011
ucluj2011  •  01 Martie 2022, 14:55

Numele de șopârlică și l-ar merita GSp.-ul , că întradevăr bagă numai șopârle de genul ăsta... bagă bățul printre gard. Minciuni. Fake News.

trink
trink  •  01 Martie 2022, 14:05
Postat de trink pe 01 Martie 2022, 14:04

SO ! galeria rapidului are patron?!

ce salarii ofera don patron?! intreb pentru un prieten!

trink
trink  •  01 Martie 2022, 14:04

SO ! galeria rapidului are patron?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează